jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Και οι χλιδάνεργοι τι θα έκαναν ρε Άλεξ; Θα τους χαλούσες το πιρφόρισμα στα κλαμπάκια;
Και οι χλιδάνεργοι τι θα έκαναν ρε Άλεξ; Θα τους χαλούσες το πιρφόρισμα στα κλαμπάκια;
Οι δικοι μας δεν λερωνουν τα χερια τους με χωμα και ελιές τύπε.πες το ψεματα
κ οθειος μου ξενους περιμενοι για να μαζεψει ελιες
Ειναι καλομαθημένη τύπε η νέα γενιάΟι δικοι μας δεν λερωνουν τα χερια τους με χωμα και ελιές τύπε.
Προτιμουν να διαβαζουν Μπογιοπουλο και να περιμενουν να γινει η Γη κοκκινη.
Οι δικοι μας δεν λερωνουν τα χερια τους με χωμα και ελιές τύπε.
Προτιμουν να διαβαζουν Μπογιοπουλο και να περιμενουν να γινει η Γη κοκκινη.
Έχουμε τιγκάρει από χλιδάνεργους που η μόνη τους ασχολία είναι να ανοίγουν moet και να πιρφορίζουν με όλα τα σούργελα που το καλοκαίρι σουλατσάρουν στην Μύκονο...Με τι λεφτά τα κάνουν όλα αυτά από την στιγμή που δηλώνουν άνεργοι;
Toν 6ο στόλο η το madama λες ρε τύπε;Τυπε ανοιξε νεο στεκι που τα σπαει , στον Πειραια , παει και ο προεδρος
Toν 6ο στόλο η το madama λες ρε τύπε;
Δηλαδη ~50% των κατω των 29 να δουλευουν αμισθι για το κρατος, να τρεφονται επομενως σε συσσιτιο, να ζουν σε κατοικιες και σχετικες παροχες που προσφερει το κρατος, αφου δουλευουν αμισθι τερμα το χρημα στις ζωες τους, ο,τι αγαθο αποκτουν (απο κατσαρολες μεχρι αμαξι) κανουν αιτηση με κριτηρια στο κρατος, αφου ο,τι εχουν ανοικει στο κρατος τελικα τι νοημα εχει ο ορος ιδιοκτησια κλπ κλπ? Σε λιγο θα κανεις φουλ κυκλο απο τις μαλακιες που εχεις να γραψεις και θα μας μιλας για σφυροδρεπανα μου φαινεται.Εισαι ανεργος πανω απο εξι μηνες?
Δωρεαν κοινωνικη εργασια.
Οπως κανει ο θεός Λουκασένκο στη Λευκορωσια.
Αν εισαι ανεργος πανω απο 6 μηνες, τιμωρεισαι.
Στο madama πήγες να δεις τι παίζει?beluga τυπε , εκει γινεται ολο το κονε
Δηλαδη ~50% των κατω των 29 να δουλευουν αμισθι για το κρατος, να τρεφονται επομενως σε συσσιτιο, να ζουν σε κατοικιες και σχετικες παροχες που προσφερει το κρατος, αφου δουλευουν αμισθι τερμα το χρημα στις ζωες τους, ο,τι αγαθο αποκτουν (απο κατσαρολες μεχρι αμαξι) κανουν αιτηση με κριτηρια στο κρατος, αφου ο,τι εχουν ανοικει στο κρατος τελικα τι νοημα εχει ο ορος ιδιοκτησια κλπ κλπ? Σε λιγο θα κανεις φουλ κυκλο απο τις μαλακιες που εχεις να γραψεις και θα μας μιλας για σφυροδρεπανα μου φαινεται.
Στο madama πήγες να δεις τι παίζει?
γιατί εμετικός επειδή λέει αλήθειες? η επειδή επισημαίνει τα προβλήματα του καπιταλισμού που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση?
δεν εργαζόμουν φέτος??? εγώ δεν χρειάζομαι διακοπές???? έχω 75 ένσημα το 2015
Αντιλαμβανεσαι οτι νομοι παρασιτων υπηρχαν κυριολεκτικα στην κανονικη, μισητη Σοβιετικη Ενωση, ετσι? Μη σου φαινεται περιεργο που κανω αυτη τη συγκριση. Μερικες φορες αναρωτιεμαι γιατι μου κανει εντυπωση που οι φωστηρες εδω μεσα ονειρευονται μιμηση του πιο διεφθαρμενου και καταπιεστικου καθεστωτος της Ευρωπης, της Λευκορωσιας. Κατι τρεχει με μενα, δεν εξηγειται αλλιως.Ναι, αυτη θα ειναι η ΤΙΜΩΡΙΑ τους. Μεχρι να βρουν δουλεια.
Δεν έτυχε να πάω κοντά είναι.ναι περασα, αλλα μπελουγκα ειναι καλυτερα τυπε
Kαπιταλισμος vs Κρατισμου
Αντ δε μαστουρμπέησον γκόουζ κλάουντ...
εμ βέβαια ... αφού έβγαλε το συμπέρασμα η επιπλέουσα κουράδα...