maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ειναι τα ιδια ζωα με δαύτους τύπε
Τωρα θα σου γραψει ο Τζονυ οτι αυτοι ειναι οι μονοι νοημονες......
Ειναι τα ιδια ζωα με δαύτους τύπε
Kαλά αυτός κάτι πρέπει να πίνει δεν εξηγείτε αλλιώςΤωρα θα σου γραψει ο Τζονυ οτι αυτοι ειναι οι μονοι νοημονες......
τραβαει καμερα απο πισω,σαν το τβ πρεσσ του καρατζαφερ παλιαEίναι και ο jhonnys μέσα στο βίντεο;
ακομα εδω εισαι εσυ ρε καραγκιοζη της πλατειας?
βουλομενο γραμμα διαβαζεις γατονι!!αντε για υπνο το πρωι εχεις να πας να ζητιανεψεις παλι κανα 20 λεπτο του ευρω μπας και λιγδωσει το αντερακι σου
απο που να ξερωγια πες μας για την ελβετια που μενεις
εγω δημητρακη ανεβαινω ρουμανια σταθερα μια φορα στις 20-30 μερες,για μια ψιλοδουλεια πουχω στεισει εκει
ποτε δεν με νοιαζει να παω αλλου,
ασε που με τα ρουμανακια ειμαι πολυ ευχαριστημενος,
αλλα λεω να τιμησω ενα3-4 μερες το κισινιοφ
τα 100ε για 4 μερες ειναι οκ,σπιτι,κι οι βενζινες ειναι λιγες απο ρουμανια για κισινιοφ
δωστα τα φωτα σου για το τι θα κανες 4 μερες στο κισινιοφ,με αμαξι,και στοιχειωδη ρωσσικα κ καπια λιγα ρουμανικα-ιταλικα,,
μαγιορκα εχω σκοπο να παω στις 25-30 αυγουστου,εχω χρονια φιλο μονιμο εκει απο γερμανια με φαστ φουντ,,καλη φαση,, ετσι μου λεει..
ρε μπουλιακο τελικα που μενεις ρωσια ρουμανια ελβετια μολδαβια πολωνια αλβανια? πανταχου παρων και για ολα εχεις αποψη και σε ολα τα θρεντ βριζεις τους παντες. συνεχισε ετσι blakanexpress να μας κανεις να γελαμε με τα χαλια σου..θες να ανεβασω ποσταρισματα σου να σε γλεντησω βραδιατικα με τοσα μαργαρηταρια που εχεις γραψει εδω μεσα τυφλα να εχει ο δημητρακης που του το επαιζες μαγκαςεπισης συντροφοι
μεχρι 10 ιουνη ξαναφευγω για πανω,ιδιο δρομολογιο,ιδιες συνθηκες
(θα βαλω κ λιγο 3-4 μερες απο κισινιοφ αυτη την φορα ,την προηγουμενη δεν προλαβα μονο ρυμανια ημουν)
οσοι πιστοι πμ-αρετε..
για κανε μας μια αναλυση απο αυτες που κανεις ξερεις εσυ τις καλες.στην ελβετια εχετε πολλα ρουμανακια?τυπακια μου,αυτα ειναι γυφτοπουλα,
ρουμανακκια φρεσκα και λαχταριστα.θελουμε
,οχι γυφτακια,εστω αμπαλαρισμενακια,,,, :S :S :S
kozanh eimaste foul,ρουμανες,αστραχανγια κανε μας μια αναλυση απο αυτες που κανεις ξερεις εσυ τις καλες.στην ελβετια εχετε πολλα ρουμανακια?
παντου ειμαι ρε τραχανοτριφτη..πουναι το περιεργο??ρε μπουλιακο τελικα που μενεις ρωσια ρουμανια ελβετια μολδαβια πολωνια αλβανια? πανταχου παρων και για ολα εχεις αποψη και σε ολα τα θρεντ βριζεις τους παντες. συνεχισε ετσι blakanexpress να μας κανεις να γελαμε με τα χαλια σου..θες να ανεβασω ποσταρισματα σου να σε γλεντησω βραδιατικα με τοσα μαργαρηταρια που εχεις γραψει εδω μεσα τυφλα να εχει ο δημητρακης που του το επαιζες μαγκας
θες να ανεβασω τα ποστ σου στην πολωνια ρε ψευταρα? ολα τα ποστ σου ειναι ενα ψεμα.συνεχισε ετσι δεν μας ενοχλεις αμα σε φτιαχνει αυτο να αραδιαζεις ενα καρο ψεματα και να το παιζεις μαγκας ενω εισαι ενας κακομοιρης που ζει σε ενα ψεμα.η ραχηλω σου δινει κανα φραγκο να γραφεις τις μαλακιες σου εδω μεσα η απλα η μαλακια που σε δερνει?παντου ειμαι ρε τραχανοτριφτη..πουναι το περιεργο??
πολωνια ρωσσια αλβανια ,μαλλον δεν ανεφερα ... ;)
βαλε αστραχαν,αντε εχεις φασηθες να ανεβασω τα ποστ σου στην πολωνια ρε ψευταρα? ολα τα ποστ σου ειναι ενα ψεμα.συνεχισε ετσι δεν μας ενοχλεις αμα σε φτιαχνει αυτο να αραδιαζεις ενα καρο ψεματα και να το παιζεις μαγκας ενω εισαι ενας κακομοιρης που ζει σε ενα ψεμα.η ραχηλω σου δινει κανα φραγκο να γραφεις τις μαλακιες σου εδω μεσα η απλα η μαλακια που σε δερνει?
εισαι μεγαλοςοχι ελβετια αλλα ουτε στην νεα ελβετια δεν εχεις παει ρε κακομοιρογλου
αμα εισαι ελβετια ανεβασε καμια φωτο να μας το αποδειξεις μονο στον δημητρακη το επαιζες μαγκας ομως blakanexpress νταλικιερηεισαι μεγαλος
με καταλαβες,,μην τα γραφεις ομως ετσι χοντρα...
οκ,αλλα μετα θα πειςαμα εισαι ελβετια ανεβασε καμια φωτο να μας το αποδειξεις μονο στον δημητρακη το επαιζες μαγκας ομως blakanexpress νταλικιερη