jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τα ονειρα καμια φορα γίνονται πραγματικότητα τύπε.
Στο σχετικό θεμα που ανοιξα πριν 5 χρονια, η πλειοψηφία συμφωνησε με την ιδεα η Ελλαδα να γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ!
Δες εδώ
3 μνημόνια για να σωθούμε,να μείνουμε Ευρώπη και να έχουμε ευρώ.
γιατι ως γνωστον ανηκομεν στη δυσην
το ευχαριστω του σημιτη σας πειραξε
Ωραια,εχω κατι δολλαρια που ειχε παει ο πατερας μου μεταναστης για δουλεια στην Αμερικη εκτος της Αυστραλιας ,πριν 50 χρονια.Και ενα ασημενιο δολλαριο με τη κεφαλη Κενεντυ.Εγω παντως λεφτι θα εβλεπα με καλό ματι να γίνουμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ με νομισμα το δολάριο
Το ιδιο ελεγε και ο Ανδρεας Τζωνυ, ασχετως αν πεταξε κατι κορωνες για τις βασεις στις αρχές του 80.
Μαγκας ο Σημιτης θα ήταν αν μας εβαζε στις ΗΠΑ σαν 51η πολιτεία...
Ωραια,εχω κατι δολλαρια που ειχε παει ο πατερας μου μεταναστης για δουλεια στην Αμερικη εκτος της Αυστραλιας ,πριν 50 χρονια.Και ενα ασημενιο δολλαριο με τη κεφαλη Κενεντυ.
«Ξεσήκωναν» τον μαθητικό πληθυσμό στις καταλήψεις της περιόδου 1990-1992
Ο Τσίπρας διόρισε και τον αντιπρόεδρο του 15μελούς
Δημήτρης Μαρκόπουλος05/02/201617:2043
Ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας και ο Σταύρος Καραγκούνης είναι φίλοι απ' όταν ήταν μαθητές της Α' Γυμνασίου - Ο κ. Καραγκούνης τοποθετήθηκε διευθύνων σύμβουλος στον Εθικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Ο αντιπρόεδρος του 15μελούς στο οποίο πρόεδρος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στα χρόνια 1990 – 1992 Σταύρος Καραγκούνης τοποθετήθηκε με «κοπτάτσια» του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
να ετοιμαζεται ο ταμιας
Αυτός ο ισχυρισμός είναι η μια ακόμη κραυγαλέα στρέβλωση της πραγματικότητας.
Ακόμα ένα τερατώδες ψέμα!
Τερατώδη ψέματα, η συνήθης τακτική των κομμουνιστών και των φασιστών...
Ρε φιλε νομιζα οτι κανεις πλακα,πως στο καλο θα εμπαινε η Ελλαδα στις ηπα;Επικοινωνεις;Το ιδιο ελεγε και ο Ανδρεας Τζωνυ, ασχετως αν πεταξε κατι κορωνες για τις βασεις στις αρχές του 80.
Μαγκας ο Σημιτης θα ήταν αν μας εβαζε στις ΗΠΑ σαν 51η πολιτεία...
Σε τι ακριβώς διαφέρουν οι κομουνιστές από τους φασίστες ? ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
Επικοινωνεις;
Ρε φιλε νομιζα οτι κανεις πλακα,πως στο καλο θα εμπαινε η Ελλαδα στις ηπα;Επικοινωνεις;
ακουει κατι φωνες απο το υπερπεραν
Μαλλον ειναι δυσπιστος καθοτι ΗΠΑ σημαινει Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης.Σου λεει εμεις ειμαστε στην Ευρωπη,δε γινεται.Γιατι,το Ισραηλ που παιρνει μερος στη Γιουροβιζιον και στο Ευρωμπασκετ;Ολα γινονται.Ως ισοτιμη πολιτεία τύπε...
Οι ΗΠΑ στην αρχή ήταν 12 πολιτείες, εγιναν 50 όταν η Χαβάη εγινε το 1950 νομιζω η 50η πολιτεία... αντε να πέρνουμε σειρά....
Μαλλον ειναι δυσπιστος καθοτι ΗΠΑ σημαινει Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης.Σου λεει εμεις ειμαστε στην Ευρωπη,δε γινεται.Γιατι,το Ισραηλ που παιρνει μερος στη Γιουροβιζιον και στο Ευρωμπασκετ;Ολα γινονται.
Μαλλον ειναι δυσπιστος καθοτι ΗΠΑ σημαινει Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης.Σου λεει εμεις ειμαστε στην Ευρωπη,δε γινεται.Γιατι,το Ισραηλ που παιρνει μερος στη Γιουροβιζιον και στο Εβρωμπασκετ;Ολα γινονται.
Επειδή ζεις έξω και προφανώς έχεις ταξιδέψει, θα έχεις διαπιστώσει πως σε όλη την Ευρώπη και γενικά στον πολιτισμένο κόσμο οι φασίστες και οι κομμουνιστές δεν διαχωρίζονται, εκτός από την Ελλάδα... :S