το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τα αρχιδια μου θα παρει ο χρυσογελος τυπεοι οικολογοι θα παρουν καμια εδρα;
και ο μπαρμπα φωτης
οι αλλοι οικολογοι ενωθηκαν με τυ τσυριζα
αρα καποιοι θα βγουν :S
τα αρχιδια μου θα παρει ο χρυσογελος τυπεοι οικολογοι θα παρουν καμια εδρα;
δικαστικος δεν παει ειπε δεν αξιζειδικαστικος αντιπροσωπος λεμε τυπε
οχι εκλογικος αντιπροσωπος
δηλαδη λεμε οτι μπορει ο αλεξ να ειναι ο δικηγορος που κανει ολη τη διαδικασια
παιρνουν καπου 700 ευρω εμαθα οσοι κανουν εκλογες
αρα αν διοριστηκε θα αργησει μεχρι να βγαλει και σταυρους
ασε τι ειπεδικαστικος δεν παει ειπε δεν αξιζει
δικαστικος αντιπροσωπος λεμε τυπε
οχι εκλογικος αντιπροσωπος
δηλαδη λεμε οτι μπορει ο αλεξ να ειναι ο δικηγορος που κανει ολη τη διαδικασια
παιρνουν καπου 700 ευρω εμαθα οσοι κανουν εκλογες
αρα αν διοριστηκε θα αργησει μεχρι να βγαλει και σταυρους
για τους αλλους του τσυριζα κτεωτα αρχιδια μου θα παρει ο χρυσογελος τυπε
και ο μπαρμπα φωτης
οι αλλοι οικολογοι ενωθηκαν με τυ τσυριζα
αρα καποιοι θα βγουν :S
ωραιος τυπεσορρυ δε διαβασα καλα λαθος μου
μαλλον γιατι εγω ειμαι εκλογικος αντιπροσωπος και ειχα αλλα στο μυαλο μου
το μιλφακι η κοντουλη ξερουμε με ποιους ειναι τυπε;για τους αλλους του τσυριζα κτεω
το stoiximan.gr και καποια αλλα site εχουν κατεβασει στο 1.70 την νικη του Συριζα με +9% οποτε παει για+10% αλλα και παλι δεν φτανει το 40% για αυτοδυναμια.και φαινεται οτι κλειδωνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τριτη παιζεται 1,25 και το ποταμι 4.20. Επειδη οι Μπουκς δεν πετανε τα χρηματα τους φαινεται συντριβη της ΝΔ με χαωδη διαφορα στη Β Αθηνων..
απο μεσα τυπε;38.5% θα χρειαστεί ακόμα κ με 8 κομματική βουλή έχει αυτοδυναμία εφόσον το 5% των κομμάτων μείνει εκτός βουλής.Στατιστικά το 7% περίπου μένει εκτός.
δεν γινεται αυτο με τιποτα!!!!!!!!!! 5% και πολύ ειναι!καπου διαβασα για ποταμι διψηφιο
οτι του φανει του λολοστεφανηΓλέζος: Αν βγούμε με το μπόνους των 50 εδρών, πάμε αμέσως ξανά σε εκλογές
Ο Μανώλης Γλέζος υποστήριξε ότι ο εκλογικός νόμος «δεν βλέπει την ουσία» και ζήτησε ο λαός να δώσει την εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να χρειάζεται το μπόνους των 50 εδρών.
Πηγή:
Χθες που σου την ακουμπησε λιγο ο μοντ,σαν γνησιο πουτανακι που εισαι,χεστηκες πανω σου και δεν εβγαλες τσιμουδια,γρια χαρχαλω.Λολ
μωρή ομοφοβική αυτιστιστική καραπουτανάρα του ταλίρου πόσο στόκος παίζει να είσαι για να μην καταλάβεις το τρολάρισμα μου.
Όπως τα είπα,τα ομοφοβικά θηλυκά τελικά είναι κατηρογορίες από μόνες τους μωρή τρούπια
χαχαχαχαχαχα
απο μεσα τυπε;
αναθεμα αμα παρει αυτοδυναμια με το μπονους των 50 εδρων οτι νανεΓλέζος: Αν βγούμε με το μπόνους των 50 εδρών, πάμε αμέσως ξανά σε εκλογές
Ο Μανώλης Γλέζος υποστήριξε ότι ο εκλογικός νόμος «δεν βλέπει την ουσία» και ζήτησε ο λαός να δώσει την εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να χρειάζεται το μπόνους των 50 εδρών.
Πηγή:
Από σήμερα το βράδυ δεν θα υπάρχει άνθρωπος στην Ευρώπη που δεν θα ξεκαρδιστει στα γελια