tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Άρα μονη λύση το Δ.Ν.Τ!! Ελπίζω να κρατήσει γερά! Ούτε βημα πίσω!
Άρα μονη λύση το Δ.Ν.Τ!! Ελπίζω να κρατήσει γερά! Ούτε βημα πίσω!
Αυτο το επιδομα φτωχιας ή Εισόδημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή όπως αλλιως το λενε ποιοι το δικαιουνται ? Που μπορω να βρω τι δικαιολογιτικα χρειαζονται ?
...
Κανονικα δεν επρεπε ο Συριζα να παιρνει ούτε μια ψηφο απο εργαζομενο ή άνεργο του ιδιωτικου τομεα.
Αν ο άλλος ήταν δυόμισι χρόνια άνεργος επί Σαμαρά γιατί να μη ψηφίσει Σύριζα;
Αυτο το επιδομα φτωχιας ή Εισόδημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή όπως αλλιως το λενε ποιοι το δικαιουνται ? Που μπορω να βρω τι δικαιολογιτικα χρειαζονται ?
Γιατι ειναι προφανως παραλογο να ψηφισεις το κομμα του κρατισμου, αντι για το κομμα που πρεσβευει τις ιδιωτικες επενδυσεις που θα του δωσουν δουλεια. Ούτε τα αυτονοητα πια σε αυτη τη χωρα?Αν ο άλλος ήταν δυόμισι χρόνια άνεργος επί Σαμαρά γιατί να μη ψηφίσει Σύριζα;
κάρτα μέλους στον ΣΥΡΙΖΑ
γιατί ήταν προφανές ότι αυτά που έταζε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία για τα επόμενα 10 χρόνια...
Τι ρωτας εμας? Εσυ ψηφισες Συριζα, εσυ να μας πεις τι σκατα κανανε.και γιατί δεν έγινε τον μάρτη τότε? ο συριζα ήταν στην εξουσία τότε μόλις 35 μέρες τι θα μπορούσε να αλλάξει μέσα σε 35 μέρες
Φανταζομαι τωρα χαιρεται πολυ που τον κοροιδεψε ο "αριστερος" με τριτο μνημονιο και αυξησεις στους δημοσιους υπαλληλους.Πιο "προφανή" ήταν τα δυόμισι χρόνια που ήταν άνεργος.
Άσε που ο Σαμαράς τον κορόιδευε μες τα μούτρα του με το υποτειθέμενο "success story".
μόλις εφαρμοστεί καθολικά θα σου πω τα βασικά κριτήρια είναι ακίνητη περιουσία μέχρι 90.000€ κινητή περιουσία (αυτοκίνητα μηχανάκια κλπ κλπ) εώς 3.000€ καταθέσεις εώς 5.000€ και εισόδημα το χρόνο εώς 3.000€
Γιατι ειναι προφανως παραλογο να ψηφισεις το κομμα του κρατισμου, αντι για το κομμα που πρεσβευει τις ιδιωτικες επενδυσεις που θα του δωσουν δουλεια. Ούτε τα αυτονοητα πια σε αυτη τη χωρα?
το κομμα του κρατισμου, αντι για το κομμα που πρεσβευει τις ιδιωτικες επενδυσεις που θα του δωσουν δουλεια. Ούτε τα αυτονοητα πια σε αυτη τη χωρα?
Αν και τους εχω ψηφισει ποτε δεν ημουν μελος.
Περα απο την πλακα, αυτο το επιδομα φτωχιας με ενδιαφερει, αφου ειμαι ανεργος εδω και 2 χρονια, αλλα δεν βλεπω κατι σιγουρο. Σε λιγες μερες που θα ειμαι στην Ελλαδα θα ηθελα να ρωτησω τι δικαιολογιτικα χρειαζονται.
Στον ΟΑΕΔ να ρωτησω για αυτα ή στα ΚΕΠ ?
Τωρα, να σου εξηγησω την διαφορα "ιδιωτικοποιησεων" και "ιδιωτικων επενδυσεων" θα χασω το χρονο μου μαλλον."Αυτονόητα" είναι τα εξής δύο:
1) Τον κρατισμό τον καθιέρωσε η ΝΔ και το πελατειακό κράτος που έθρεψε.
2) Καλώς ή κακώς, οι ιδιωτικοποιήσεις για τις οποίες αγχώνεσαι γίνονται και επί Σύριζα.
Συμπέρασμα: το επιχείρημά σου είναι για τον πέο.
"Αυτονόητα" είναι τα εξής δύο:
1) Τον κρατισμό τον καθιέρωσε η ΝΔ και το πελατειακό κράτος που έθρεψε.
2) Καλώς ή κακώς, οι ιδιωτικοποιήσεις για τις οποίες αγχώνεσαι γίνονται και επί Σύριζα.
Συμπέρασμα: το επιχείρημά σου είναι για τον πέο.
Δεν φταιω εγω αν καταλαβαινεις ό,τι νά'ναι απο αυτα που λεω.θα με τρελανεις ρε θυμασαι τι μου ελεγες τις προαλλες και σε ελεγα δεξιο κρατιστη? οτι ναναι εισαι
Αν ο άλλος ήταν δυόμισι χρόνια άνεργος επί Σαμαρά γιατί να μη ψηφίσει Σύριζα;
δηλαδή σκοπεύεις να παρατήσεις την Γερμανία ??
Aντε να συγχωρεσω την ψηφο του Ιανουαριου, λογω θυμού ή ο,τιδηποτε αλλο.για να αποδειξει οτι η ανεργια δεν σχετιζεται με βλακεια. ειδες ομως πως αποδεικνυεται το αντιθετο