Μηπως να ψαχτεις λιγακι γιατι ΟΠΟΤΕ κανουν κινητοποιησεις πεφτει Φεβρουαριος???
Εντιτ πες μου τωρα, σοβαρα, ρε συ νικολακη, δεν εχει τυχει στη ζωη σου να επιθυμησεις κατι, ενα αγαθο, υλικο,ενα ρολοι,ενα μηχανακι, ενα αυτοκινητο κατι ρε παιδι μου????
οι αγρότες έχουν κάνει διαμαρτυρίες διάφορες εποχές δεν πέφτουν όλες το φεβρουάριο
όσο αφορά την ερώτηση σου όχι δεν έχω πεθυμήσει κανένα συγκεκριμένο αγαθό προσπαθώ να εξασφαλίσω τα βασικά αγαθά διαβίωσης το ρολόι κοστίζει το πολύ 5€ και αν άσε που όλα τα κινητά λένε πάνω την ώρα
παλαιότερα είχα αυτοκίνητο παλαιό φτηνό και λίγα κυβικά αλλά τα έξοδα ήταν υπέρογκα σέρβις ασφάλειες τέλη βενζίνες οπότε από το 2011 το ακινητοποίησα και τέλος του 2013 το πούλησα 1000€ όπου και έβγαλα τα έξοδα του χειμώνα καθώς σαν μακροχρόνια άνεργος δεν είχα καθόλου πόρους ούτε για τα βασικά έξοδα σίτισις μου
επίσης πλέον κινούμε καλύτερα με τα μμμ όλες τις ώρες ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα με τις νυχτερινά δρομολόγια των λεωφορείων
και μιας και σε ένα μήνα θα είμαι άνεργος θα μπαίνω απολύτως δωρεάν άρα αυτοκίνητο μηχανάκι μου είναι παντελώς άχρηστα
έτσι κι αλλιώς το σπίτι μου είναι κοντά σε στάση του μετρό