jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Λεβεντη ψηφισα στις δευτερες εκλογες
γεναρη τσιρκο
σεπτεμβριο ψυχακια
ετσι μπραβο να παει μπροστα ο τοπος
Λεβεντη ψηφισα στις δευτερες εκλογες
γεναρη τσιρκο
σεπτεμβριο ψυχακια
ετσι μπραβο να παει μπροστα ο τοπος
Το PSI οχι μονο δεν ζημιωσε αλλα ελαφρυνε το χρεος.Ειναι λαθος οποιος ισχυριζεται το αντιθετο.Επισης για την καρτα γαμιεσαι.Πηγαινε στα αλλα κρατη της ευρωπης να δεις αν υπαρχουν καρτες μονο για λεωφορεια,καρτες μονο για τραινα,καρτες για ολα τα μεσα,και ξαναελα να δουμε ποιος εχει αδικο.Aγγλια εχεις παει ρε τενεκε;
Εγω πιστευω οτι ο Βαρουφακης,ηταν ο μοναδικος καλοπροαιρετος,που προσπαθησε πραγματικα να βοηθησει και οχι να στησει κωλο.Για αυτο και φαγωθηκε αμεσως.Τωρα τι μαλακιες λες εσυ,καμια σημασια δεν εχει,και κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα,εκτος απο εναν δυο ξεχασμενους απο την ζωη.
Μα δεν λεω κατι κακο,να ειναι καλα η γυναικα,και να ζησει 150 χρονια.
παλι σας εκανε ρομπα ολουςγια σοουμαν καλος ειναι
ανικανη να εργαστει 8ωρο υπαλληλος αλλα ικανη να εργαστει 24ωρο αρχηγος κομματος στην πιο απαιτητικη περιοδο της χωρας απο τη μεταπολιτευση. μαλιστα.
της πιάτσας .... σου φτάνει αυτό ??
και σαν της πιάτσας οφείλω να βελτιώνω τις δεξιότητες μου έτσι ώστε (1) να είμαι πάντα στο προσκήνιο και να μπορώ να βρίσκω εύκολα και καλοπληρωμένες δουλειές (2) να μην μπορεί να με δουλέψει κανένας (3) να μπορώ να εκμεταλλεύομαι όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μου ανοίγονται...
γιαυτούς τους λόγους έχω τα μάτια μου ανοιχτά, διαβάζω, ενημερώνομαι συνέχεια ...
γκεγκε βλάκα ??
ο νικος αραγε να πληρωνει στα μμμ?
πως θα μπαινεις δωρεαν; εγω παντως δν πιστευω οτι εχεις καρτα στις καρτες θα γινει κ εκει αυξησηπληρώνω αλλά στις μηνιαίες κάρτες δεν θα γίνει καμία αύξηση και από 1 μαρτίου που θα είμαι άνεργος θα μπαίνω απολύτως δωρεάν
πως θα μπαινεις δωρεαν; εγω παντως δν πιστευω οτι εχεις καρτα στις καρτες θα γινει κ εκει αυξηση
οι άνεργοι πλέον δεν πληρώνουν τίποτα στα μέσα μαζικής μεταφοράς από το καλοκαίρι πέρασε νόμο ο τσίπρας προς ανακούφιση των ανέργων
με την επίδειξη της κάρτα ανεργίας και μια βεβαίωση ανανέωσης από τον οαεδ έχει δικαίωμα ο άνεργος να μεταφέρεσαι δωρεάν σε λεωφορεία μετρό ηλεκτρικό τράμ και τρόλει εξαιρείτε ο προαστιακός
τώρα βγάζω μηνιαία κάρτα που τώρα δεν αυξάνεται παραμένει στην ίδια τιμή αυξάνονται οι τρίμηνες κάρτες οι εξάμηνες και η ετήσιες καθώς και μεμονωμένα το εισιτήριο
πληρώνω αλλά στις μηνιαίες κάρτες δεν θα γίνει καμία αύξηση και από 1 μαρτίου που θα είμαι άνεργος θα μπαίνω απολύτως δωρεάν
Eπίδομα, τσαμπατζέ μετακινήσεις, κορόιδο είσαι να πας να δουλέψεις σε μια κανονική δουλειά?
Nαι αλλα εχει 2,5 εκ ευρω στην ακρη.Τι λες παλι ρε ναυάγιο ;
Στα 60 σου αναγκάστηκες να πας να δουλέψεις στην γκρίζα
και καταθλιπτική παγωμένη αγγλική επαρχία, στο Σεφιλντ,
και ...καυχιέσαι γι' αυτό ;
Αντί να μας παρακαλας να σε συμπονέσουμε για το ζορι που τραβάς,
πίνεις συνέχεια ουϊσκυ και παραληρείς !
Είσαι κακούλης , και δεν είσαι άξιος συμπόνοιας !
Καζούρα σου χρειάζεται , και κυρίως να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο και
να μειώσεις το πιοτό, για να μη δεις τα ραδίκια ανάποδα!
ο τσιπρας κάνει τον γαλαντόμο με ξένα λεφτά... αντί να κοιτάξει να βγάλει κανένα πρωτογενές πλεόνασμα έτσι ώστε να μπορέσει να πέσει κανένα φράγκο να γίνει καμμιά επένδυση δίνει στον εκ πεποιθήσεως και εξ ιδεολογίας τεμπέλη και άεργο δωρεάν μετακίνηση με τα ΜΜΜ που τα πληρώνουν οι πολίτες με τους φόρους τους...
Έλα ρε καπετάνιο, βοήθησε με.
Είμαι στο Παρίσι και ψάχνω να βρω μία κάρτα μόνο για λεωφορεία.
Το μόνο που βλέπω είναι όλα αυτά τα συμβολάκια μαζί:
http://[URL unfurl="true"]www.ratp.fr/en/upload/docs/image/jpeg/2013-07/prix_navigo_annuel.jpg[/img[/URL]]
Και μετά πάω Άμστερνταμ και το ίδιο πρόβλημα έχω:
[URL unfurl="true"]http://en.gvb.nl/producten[/URL]
Για βοήθησε με γιατί δεν θέλων να καταντήσω σαν τον Λέφτη.
[/quote]Eλα βλακα αντε,και στις 2 αυτες χωρες υπαρχει μηνιαιο μονο για μετρο,και λογικο μιας και εκει ολες οι πολεις,οι συνοικιες,συνδεονται με το μετρο.Εδω συνδεονται;Επρεπε να εχει ο κοσμος δικαιωμα να επιλεγει.Τελος αυτο εκλεισε.