arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Το ασφαλιστικό δεν ψηφιζεται. Εκλογες το Μαρτη.
αν και δεν το βλέπω μακάρι να γίνουν εκλογές πιστεύω ότι το ασφαλιστικό θα περάσει με 151
Το ασφαλιστικό δεν ψηφιζεται. Εκλογες το Μαρτη.
Είναι όμως ελληνας πολίτης λεφτι, ασχετως αν δεν σου αρεσουν οι αποψεις του του τραμυ.
Παντως εγώ που ζω στην Αθήνα δεν βλέπω καμιά εξαθλίωση των Ελλήνων, ξερεις με τι δυσκολία βρήκα ξενοδοχείο για το ΣΚ σε χειμερινό προορισμό?
Κι εγω που νομιζα οτι κυβερνανε οι κομμουνιστες σημερα χαχααχαχαχαχχαχαχααχχα
Ποιοι κυβερνανε? Ο Τσιπρας δεν ηταν στην ΚΝΕ? Πλακα μας κανεις?σιγά μην κυβερνάνε οι κομμουνιστές
Υπό κατάληψη ο ΟΓΑ στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα κάγκελα οι αγρότες
Με συνθήματα όπως «Όχι στη φτώχεια και στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς» αγρότες-μέλη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) πραγματοποιούν σήμερα κατάληψη του περιφερειακού καταστήματος του ΟΓΑ στο Ηράκλειο, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται ενάντια στο ασφαλιστικό και τα φορολογικά μέτρα. «Πώς η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέσα από τα μέτρα του τρίτου μνημονίου, ειδικότερα το ασφαλιστικό και το φορολογικό, επιταχύνει τη στρατηγική της ΕΕ, την ΚΑΠ, στο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών από τη γη και την παραγωγή τους, συγκεντρώνοντάς την στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών και επιχειρήσεων» αναφέρουν οι αγρότες της ΠΑΣΥ.
Ποσοστα Συριζα Ιανουαριος 2015-Σεπτεμβριος 2015
Ηρακλειο: 47,8-45,2
ΤΟΥΜΠΕΚΙ.
Γιατι μακαρι? Βιαζεσαι να δεις τη ΝΔ πρωτο κομμα ?αν και δεν το βλέπω μακάρι να γίνουν εκλογές πιστεύω ότι το ασφαλιστικό θα περάσει με 151
Καλα μιλάμε ότι είσαι πολύ μαλάκας. Υπερκερδη 30 μύρια σε τζίρο 1400 εκατομμύρια ? Δηλαδή ποσοστό 2.3% . Υπερκερδη τα 30 μύρια σε σύνολο επενδεδυμενω κεφαλαίων κάπου 6 δις δηλαδή κάπου 0.05 % ? Στην τράπεζα να τα είχαν ρε Μαλάκα δεκαπλάσια θα βγαζανε
Και με την περιουσια του Μπιλ Γκέιτς ζουνε εκατονταδες οικογενειες. Τι σημαινει αυτο, οτι πρεπει να του παρουμε τα λεφτα και να τα μοιρασουμε?τα 6 δις επενδεδυμένα κεφάλαια από που προκύπτει? ναι για τζίρο μιλάμε τα 1400 εκατομμύρια δηλαδή το σύνολο των εσόδων από της πωλήσεις δεν θα έχουν και κόστος παραγωγής??? και για πές μου πόσες οικογένειες ζουν με 30 εκατομμύρια το χρόνο???
Γιατι μακαρι? Βιαζεσαι να δεις τη ΝΔ πρωτο κομμα ?
Ποιοι κυβερνανε? Ο Τσιπρας δεν ηταν στην ΚΝΕ? Πλακα μας κανεις?
εμένα με νοιάζει ότι αν γίνουν εκλογές η λαική ενότητα θα πάει καλά και θα μπεί στη βουλη όπως θεωρώ ότι και το κκε θα βγεί ενισχυμένο
Και με την περιουσια του Μπιλ Γκέιτς ζουνε εκατονταδες οικογενειες. Τι σημαινει αυτο, οτι πρεπει να του παρουμε τα λεφτα και να τα μοιρασουμε?
Λυπάμαι αλλά θα σε απογοητεύσω.