Επισκέπτης
Μπαρμπα για πες στα παιδια ποσες πιπες εκανε στον αντι για να σε ξεμιουταρημπα ??? έχετε και @@ ??? δεν τα κόψατε στην Καζαμπλάνκα στην αλλαγή φύλου που κάνατε ??
Μπαρμπα για πες στα παιδια ποσες πιπες εκανε στον αντι για να σε ξεμιουταρημπα ??? έχετε και @@ ??? δεν τα κόψατε στην Καζαμπλάνκα στην αλλαγή φύλου που κάνατε ??
Τωρα εσυ προσβαλλες νομιζεις τον τραμουντανα ή τον αντισθενη με το σχολιο αυτό?Μπαρμπα για πες στα παιδια ποσες πιπες εκανε στον αντι για να σε ξεμιουταρη
γιατι δυσκολευεσαι να με ρουφιανεψειςΤωρα εσυ προσβαλλες νομιζεις τον τραμουντανα ή τον αντισθενη με το σχολιο αυτό?
Μπαρμπα για πες στα παιδια ποσες πιπες εκανε στον αντι για να σε ξεμιουταρη
και που ξέρεις ότι δεν είμαι ο αντισθένης ??
Και αμα εισαι τι εγινε δλδκαι που ξέρεις ότι δεν είμαι ο αντισθένης ??
δις ισ μπλασφεμυκαι που ξέρεις ότι δεν είμαι ο αντισθένης ??
Δήμας: Δεν πρόκειται να δεχτώ να εκλεγώ Πρόεδρος με τις ψήφους της ΧΑ
Μπαρμπα για πες στα παιδια ποσες πιπες εκανε στον αντι για να σε ξεμιουταρη
Δήμας: Δεν πρόκειται να δεχτώ να εκλεγώ Πρόεδρος με τις ψήφους της ΧΑ
Δικαιωμα του ο Δημας να μη θελει να εκλεγει με τις ψηφους της ΧΑ.Σταθερος και ξεκαθαρος.Με τις ψηφους των μουσουλμανων πρακτορων του προξενειου στη Θρακη δε μας ειπε αν τον πειραζει να τον ψηφισουν.Μ αυτους δεν εχει προβλημα φαινεται.
Δικαιωμα του ο Δημας να μη θελει να εκλεγει με τις ψηφους της ΧΑ.Σταθερος και ξεκαθαρος.Με τις ψηφους των μουσουλμανων πρακτορων του προξενειου στη Θρακη δε μας ειπε αν τον πειραζει να τον ψηφισουν.Μ αυτους δεν εχει προβλημα φαινεται.
θεμα χωρις να υπαρχει εστησαν τα καναλια της διαπλοκης αφου οι ανθρωποι ηταν απ' την αρχη σταθεροι σε μια θεση.
Προκειται ένα ακομα σηριαλ της χρυσαυγειαδας μια και το βιντεακι που κλωτσανε τα χαρτοκουτα δεν φαινεται να πειθει πλεον πολλους.
Ο στοχος τους είναι να μην βγει τριτο κομμα η ΧΑ και αναγκαστουν να φερουν τον αρχηγο της αλυσοδεμενο στον προεδρο για να παρει εντολη.
Σε τετοιο θεαμα θα γελαγαν ακομα και οι πετρες ολης της οικουμένης