gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Σε γραφω στα @@ εσενα και της αποψεις σας...δεν το εχετε καταλαβει? 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ
Σαν να λένε ότι θα γίνεις εσύ καθηγητής πανεπιστημίου στην Φιλολογία.
Σε γραφω στα @@ εσενα και της αποψεις σας...δεν το εχετε καταλαβει? 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ
Δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα, ζουν στο δικο τους κοσμο!!!
Μαξούληηηηηη
(Ηταν ευκαιρια για να σε χαιρετισω )
200 μερες εχει?Σε γραφω στα @@ εσενα και της αποψεις σας...δεν το εχετε καταλαβει? 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ
200 μερες εχει?
Ρε θα φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους λέμε! Θα φάνε το ξύλο της ζωής τους από το εξαγριωμένο πλήθος και ο όχλος θα έχει και δίκιο επειδή τον εξαπάτησαν. Ο Αποστόλου είμαι μόνο η αρχή.
Τα λέγαμε ένα χρόνο πριν και μας λοιδωρούσαν κάτι "ξύπνιοι" εδώ μέσα...
Hταν βεβαιο οτι θα δικαιωθουμε.Ρε θα φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους λέμε! Θα φάνε το ξύλο της ζωής τους από το εξαγριωμένο πλήθος και ο όχλος θα έχει και δίκιο επειδή τον εξαπάτησαν. Ο Αποστόλου είμαι μόνο η αρχή.
Eνα πληθος που του ταξαν τα παντα και τωρα το εξαθλιωνουν ακομα περισοτερο.Ρε θα φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους λέμε! Θα φάνε το ξύλο της ζωής τους από το εξαγριωμένο πλήθος και ο όχλος θα έχει και δίκιο επειδή τον εξαπάτησαν. Ο Αποστόλου είμαι μόνο η αρχή.
Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο. Εγώ πάντως δεν τους λυπάμαι και όχι μόνο για το 2015 αλλά και γιατί πάντα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ για να τους ταϊζουν με επιδοτήσεις για τις γνωστές μαλακο-καλλιέργιες πχ. μπαμπάκι ή να κάθονται.Ρε θα φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους λέμε! Θα φάνε το ξύλο της ζωής τους από το εξαγριωμένο πλήθος και ο όχλος θα έχει και δίκιο επειδή τον εξαπάτησαν. Ο Αποστόλου είμαι μόνο η αρχή.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/01/20/aa/fwt13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Αυτοι δεν λεγανε πριν ενα χρονο οτι "εμεις μπορουμε να κυκλοφορουμε στο δρομο χωρις να φοβομαστε σε αντιθεση με τους σαμαροβενιζελους"?
Πώς αλλαζουν οι καιροί.
Στο μονο που εχει δικιο ο Συριζα ειναι στο "γιατι διαμαρτυρεστε, αφου ξερατε οτι φεραμε μνημονιο και μας ξαναψηφισε ο κοσμος το Σεπτεμβρη".
Ναι σας ψηφισε, αλλά με κατι νεα παραμυθια για "παραλληλα προγραμματα".
Ποσο σανό να φαει πια κι αυτος ο κοσμος σας?
θα σκισετε κανα καλτσον
Περσι τετοια εποχη μας χλευαζαν οτι κινδυνολογουμε. Τωρα θα πρεπει ολοι αυτοι να ζητησουν συγνωμη. Και να αντιληφθουν οτι πώς να το κανουμε, δεν εχουμε ολοι την ιδια ευφυια ούτε την ιδια αντιληπτικη ικανοτητα. Και να αποδεχθουν οτι ψηφισαν σαν τα ζωα. Πηγαινοντας την χωρα τρια χρονια πισω.Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο. Εγώ πάντως δεν τους λυπάμαι και όχι μόνο για το 2015 αλλά και γιατί πάντα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ για να τους ταϊζουν με επιδοτήσεις για τις γνωστές μαλακο-καλλιέργιες πχ. μπαμπάκι ή να κάθονται.
Κι ένας ακόμη μεγαλύτερος λόγος αυτός ακριβώς που είπες: "Τους τα λέγαμε" και μας έβριζαν.
Για πες κατι,εσυ οταν σου εβαζα τα ψεματα που ελεγε ο σαμαρας προ κυβερνησεως του,περι σκισιματος μνημονιου,δεν ελεγες οτι ο πολιτικος πρεπει να λεει ψεματα;Αλλος ηταν;Hταν βεβαιο οτι θα δικαιωθουμε.
Οπως σου εχω ξαναπει, εγω πλεον θεωρω ως κριτηριο ευφυιας καποιου, το αν εδωσε βαση ή οχι στις υποσχεσεις του Συριζα.
Δεν συζηταμε τι κριτηριο ειναι να τον στηριζουν ακομη.
Το δε επιχειρημα που ακουστηκε σημερα απο το Μαξιμου οτι "εμεις τουλαχιστον δεν ειμαστε διαπλεκομενοι" φανταζει τοσο αστειο.
Καργα διαπλεκομενοι, λιγουρηδες της εξουσιας, ανικανοι, ψευτες, λαικιστες, επικινδυνοι.
Οσο συντομοτερα επανελθει μια φυσιολογικη κυβερνηση στην εξουσια τοσο το καλυτερο για τη χωρα.
Αυτοι οι ανθρωποι με το ζορι τους εκανε ο λαος κυβερνητικο κομμα, δεν μπορουν τα παλικαρια.
Πώς να το κανουμε δηλαδη.
Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο. Εγώ πάντως δεν τους λυπάμαι και όχι μόνο για το 2015 αλλά και γιατί πάντα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ για να τους ταϊζουν με επιδοτήσεις για τις γνωστές μαλακο-καλλιέργιες πχ. μπαμπάκι ή να κάθονται.
Κι ένας ακόμη μεγαλύτερος λόγος αυτός ακριβώς που είπες: "Τους τα λέγαμε" και μας έβριζαν.
Εξυπακουεται οτι καμια λυπηση δεν υπαρχει για αγροτες, ελευθερους επαγγελματιες, συνταξιουχους και ανεργους που ψηφισαν Συριζα.Eνα πληθος που του ταξαν τα παντα και τωρα το εξαθλιωνουν ακομα περισοτερο.
Θεια δικη.
Υπαρχει και ενα οριο, ξερεις. Ψεματα να πεις, ενταξει. Ολοι λενε, ολοι λεμε.Για πες κατι,εσυ οταν σου εβαζα τα ψεματα που ελεγε ο σαμαρας προ κυβερνησεως του,περι σκισιματος μνημονιου,δεν ελεγες οτι ο πολιτικος πρεπει να λεει ψεματα;Αλλος ηταν;