noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ας πάρουν για ειδικούς φρουρούς γύφτους με 7 παιδιά κατά το σκεπτικό σου

Αλλη μεγαλη πληγη. Συμφωνω.
update....εισαι και κομπλεξικος παλιοπουστας συν τοις αλλοις...γι αυτο το μισος προς οικογενειαρχες και παιδια...ψοφα γαμηδι που θα βαλεις στην ιδια θεση τον ξυσταρχιδη,τον κατοχο σκυλου ,με τον οικογενειαρχη!Ρε βλάκα μάθε να ξεχωρίζεις στο μυαλοσου την εργασία με τα επιδόματα.
Εχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα γιατί μάλλον χώνεις και τα δύο στον κώλο σου
Αλλο η εργασία και η επιλογή προσωπικού και ΑΛΛΟ τα κοινωνικά επιδόματα και οι παροχές
Για μια θέση εργασίας πρέπει κάποιος να έχει τα προσόντα για αυτη την θέση.
Για αυτό πάμε κατά διαόλου
Η οικογενειακή κατάσταση είναι αδιαφορη.
Αν κάποιος έχει ανάγκη λόγω οικογένειας ας συζητήσουμε για επιδόματα.
Αλλο το επίδομα και άλλο η εργασία![]()
update....εισαι και κομπλεξικος παλιοπουστας συν τοις αλλοις...γι αυτο το μισος προς οικογενειαρχες και παιδια...ψοφα γαμηδι που θα βαλεις στην ιδια θεση τον ξυσταρχιδη,τον κατοχο σκυλου ,με τον οικογενειαρχη!
..απο κατι ανωμαλες αδερφες σαν και σενα χιλιες φορες...μπορει καποιο παιδι του γυφτου να βγει χρησιμο στο μελλον.....η κωλοτρυπιδα σου μονο φυρα ειναι...Ας πάρουν για ειδικούς φρουρούς γύφτους με 7 παιδιά κατά το σκεπτικό σου![]()
Ψοφα εσύ ρε παπάρα
Μας λες να παρουμε πχ ειδικούς φρουρούς με βάση ποσα παιδιά έχουν?
Μονο γύφτους θα είχαν στην αστυνομια.
Τοσο βλάκας είσαι![]()
τα φησε ο μπουχεσας να σαπισουν
Κοιτα να τον διωξεις και να μας χαλασεις το καθημερινο κομικ ριλιφ.![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα καθυστερα...χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα τωρα καταλαβα πιο γιδι εισαι......δεν βαριεσαι να κανεις συνεχεια κλωνους?
..απο κατι ανωμαλες αδερφες σαν και σενα χιλιες φορες...μπορει καποιο παιδι του γυφτου να βγει χρησιμο στο μελλον.....η κωλοτρυπιδα σου μονο φυρα ειναι...
Κοιτα να τον διωξεις και να μας χαλασεις το καθημερινο κομικ ριλιφ.![]()
στους λαθρο λαγνους του φορουμ ευχομαι να παθουν αυτό τα παιδια τους :S
[size=20pt]62 άνθρωποι κατέχουν όσο πλούτο έχει ο μισός πληθυσμός της Γης
[/size]
Κατά 44% έχει αυξηθεί άπό το 2010 ο πλούτος των 62 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, οι οποίοι πλέον κατέχουν χρήματα ίσα με αυτά που έχουν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι
Όπως αναφέρει η έκθεση της Oxfam, οι 3,5 δισεκατομμύρια φτωχότεροι έχουν απωλέσει από το 2010 το 41% του πλούτου τους, με τους 62 πλουσιότερους να αυξάνουν την περιουσία τους κατά 44% από την ίσια χρονιά.
Οι μισοί από όσους περιλαμβάνονται στη λίστα των 62 οικονομικά ισχυρότερων είναι άνθρωποι από τις ΗΠΑ, ενώ 17 είναι Ευρωπαίοι και οι υπόλοιποι προέρχονται από Κίνα, Ιαπωνία, Βραζιλία, Μεξικό και Σαουδική Αραβία.
190 τρισεκατομμύρια δολάρια προσωπικού πλούτου έχουν μεταφερθεί σε φορολογικούς παραδείσους, με τα έσοδα που χάνουν οι κυβερνήσεις από μη φορολόγηση των χρημάτων αυτών να ανέρχονται στα 190 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο πλούτος που παράγεται στην Αφρική, θα ήταν αρκετός για να λυθεί το πρόβλημα της περίθαλψης και της εκπαίδευσης 4 εκατομμυρίων παιδιών στην ήπειρο, έτσι ώστε κάθε παιδί να μπορεί να πάει σχολείο και να έχει υγειονομική περίθαλψη . Το 30% του πλούτου όμως, βρίσκεται σε λογαριασμούς εκτός της Αφρικής, με αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις να χάνουν 14 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η διευθύντρια της Oxfam International, Γουίνι Μπιάνιμα σημείωσε πως «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να επιτρέπουμε εκατοντάδες εκατομμυρίων ανθρώπων να πεινάνε όταν οι πόροι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να τους βοηθήσουν απορροφώνται από αυτούς στην κορυφή».
πηγη
Η εγκληματικοτητα, η φοροδιαφυγη, η ατιμωρησια, η καταστροφη της οικονομιας με συμφωνιες κατω απο το τραπεζι, συνομωσιες, χρηματισμους πολιτικων, μονοπωλια, λομπυ, εγινε μαγκια τωρα! Μονο στο μπου! Ετσι, φώναξέ το δυνατα, σκυψε κι αλλο και καθως στην καρφώνει φωναξε "γαμα με δυνατα, μαγκα μου".Στα αρχίδια μας και πολύ καλά κάνουν.
Έντιτ μακάρι να είχα και εγώ τις ικανότητές και την μαγκιά τους να ήμουν και εγώ ένας από αυτούς. Όσο για τα παιδάκια στην Αφρική δύο φορές στάρχιδια μου
Καλα,αυτο ηταν απ τ Αγραφα.Ηταν την εποχη που κατεβαιναν Αγιο Παντελεημονα κατι αριστεροι απο Ελληνικο.Παλαιο Φαληρο,Κηφησια,Νεο Ηρακλειο και διαδηλωναν υπερ της συνεχισης της ανεξελεγκτης καταστασης με τους λαθρομεταναστες στο κεντρο της Αθηνας.Αποτελεσμα;Εκανε το λαθος ο μακαριτης να βγει εξω απο το σπιτι του σε απαγορευμενη ωρα και παραφυλαγαν οι αλλοδαποι.Μια που τον εσφαξαν για να του παρουν μια καμερα καθως η ανθρωπινη ζωη γι αυτους δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια και μια που τη κοπανησαν.Θα μπορουσαν ανετα να εσπαγαν ενα τζαμι αυτοκινητου και να το αδειαζαν αφου οποιος περναγε πρωι πρωι απο κει εβρισκε θρυματισμενα τζαμια στο εδαφος,στη σειρα.Αλλα αφου τον βρηκαν μπροστα τους,σκεφτηκαν γιατι οχι;Τι τζαμι,τι ανθρωπος,το ιδιο κανει.Αν δεν ειναι αυτο δολοφονια συνεπεια πολιτικων αποφασεων,τι ειναι;Eίπαμε τύπε για αυτούς, αναγκαστική παραχώρηση γυναικών/παιδιών σε γκέτο λάθρο.
Ετσι θα γλυτώσουμε τους βιασμούς κανονικών γυναικών
Στα αρχιδια μας και μας που εισαι κοντα στον ψοφο πλεονΣτα αρχίδια μας και πολύ καλά κάνουν.
Έντιτ μακάρι να είχα και εγώ τις ικανότητές και την μαγκιά τους να ήμουν και εγώ ένας από αυτούς. Όσο για τα παιδάκια στην Αφρική δύο φορές στάρχιδια μου
Στα αρχιδια μας και μας που εισαι κοντα στον ψοφο πλεον![]()