jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Δύσπεπτος ο σανός
ο γαλαζιος η ο ροζ;
Δύσπεπτος ο σανός
ο γαλαζιος η ο ροζ;
Βρε βλακα κανεις δεν μπορει να αλλαξει τον διοικητη της ΤτΕ πριν την ληξη της θητείας του, αφου η ΤτΕ λειτουργεί ως υποκαταστημα της ΕΚΤ...
Μου ειναι αδιαφορο.
Πλεον αυτο που εχει σημασια ειναι η πρωτια της ΝΔ με ανω του 42-44%.
Και η διαφορα απο το δευτερο κομμα να ειναι πανω απο 15 μοναδες.
Με μια αυτοδυναμια δυο ανετων τετραετιων για να τελειωνουμε.
τυπε νομιζω ο δρακουμελ θα προλαβει να τις δει και τις δυο μεχρι την ληξη τουςΜου ειναι αδιαφορο.
Nα σε ρωτησω κατι;Στον Τζημερο γιατι δεν πιστευεις;Που εχει και στελεχη που δεν εχουν ασχοληθει πριν με την πολιτικη,και εχει νεες και σωστες ιδεες;Και επιμενεις σε ενα κομμα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ειναι ανικανο;Πρεπει δηλαδη να συνεχιζετε αυτο το βασανιστηριο στον κοσμο εις τους αιωνας των αιωνων;Μου ειναι αδιαφορο.
Μου ειναι αδιαφορο.
σαφώς και δεν μπορεί να τον αλλάξει αλλά θα μπορούσε με στοχευμένες κινήσεις και με σαφή έλεγχο στο έργο του και να του κάνει τη ζωή δύσκολή αλλά και να τον οδηγήσει σε παραίτηση
ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ
Βρε αγαθιαρη λεφτι, ποιος θα του εκανε ελεγχο ο βλακαζανης??? ειναι δυνατον?
Φαντάσου να μιλαμε για λογιστική εσυ και εγώ.... πως θα μου μιλησεις εσύ για λογιστική βρε λεφτακο που ξεμεινες με το ΕΓΛΣ στο χερι?
Διεθνη Λογιστικα Προτυπα δεν ξερεις, Ελληνικά Λογιστικα Προτυπα δεν ξερεις.....
Πως να μου κανεις ελεγχο βρε ανόητε???????
Ο Τζημερος θα αποτελει στελεχος της ΝΔ (ή οπως θα λεγεται) σε λιγο καιρο.Nα σε ρωτησω κατι;Στον Τζημερο γιατι δεν πιστευεις;Που εχει και στελεχη που δεν εχουν ασχοληθει πριν με την πολιτικη,και εχει νεες και σωστες ιδεες;Και επιμενεις σε ενα κομμα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ειναι ανικανο;Πρεπει δηλαδη να συνεχιζετε αυτο το βασανιστηριο στον κοσμο εις τους αιωνας των αιωνων;
Εγω φρονω οτι ειναι το καταλληλο προσωπο το 2020 για προεδρος της δημοκρατιας για δυο πενταετιες ως το 2030 τύπετυπε νομιζω ο δρακουμελ θα προλαβει να τις δει και τις δυο μεχρι την ληξη τους
Σου φαινεται αστειο?
Τι θελεις να μου πεις δηλαδη, οτι το ΠΑΣΟΚ με καποιον τροπο θα νεκραναστηθει?
Σου εχω πει ενα εκατομμυριο φορες οτι θα κληθεις να επιλεξεις.
Αναμεσα στην μεγαλη φιλοευρωπαικη παραταξη με βασικο πολο τη ΝΔ ή το τσιρκο του Συριζα.
Συμβιβασου με την πραγματικοτητα.
ΚαλοοοοοοοοοοοοοοοοTo ΠΑΣΟΚ βγαίνει σε διαφορες αποχρώσεις.
Και ξαναρωταω,γιατι δεν ψηφισατε Δημιουργια Ξανα και επιμενετε σε ενα αποτυχημενο κομμα.Ο Τζημερος θα αποτελει στελεχος της ΝΔ (ή οπως θα λεγεται) σε λιγο καιρο.
Εγω φρονω οτι ειναι το καταλληλο προσωπο το 2020 για προεδρος της δημοκρατιας για δυο πενταετιες ως το 2030 τύπε