alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Δεν πρεπει να τελειωνουμε με αυτα?Και πως θα περναγαν ζωη ζαχαρη οι φιλοι,τα παιδια,οι συγγενεις των βουλευτων του συριζα της νδ και του πασοκ;
Δεν πρεπει να τελειωνουμε με αυτα?Και πως θα περναγαν ζωη ζαχαρη οι φιλοι,τα παιδια,οι συγγενεις των βουλευτων του συριζα της νδ και του πασοκ;
Ο λόγος για την 62χρονη Ευρωβουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία τσεπώνει άλλα 3.965 ευρώ τον χρόνο από το χρεοκοπημένο Ελληνικό Κράτος ως επίδομα παραπληγικού, επειδή δεν φρόντισε το ζάχαρό της και της κόψανε το πόδι πρίν 6 χρόνια!..
πρεπει να ντρεπεστε που τα βαζετε με την υγεια ενος ανθρωπου επειδη τυχαινει να ειναι πολιτικος αντιπαλος
τυπε αν αυτά τα παιρνει επιπλέον της συνταξης βουλευτη ή ευρωβουλευτη κακως τα παιρνει
Να ψηφισουμε Τζημερο μηπως και λεει αληθεια.Γιατι αν δεις το προγραμμα του μια χαρα τα λεει.Δεν πρεπει να τελειωνουμε με αυτα?
Να ψηφισουμε Τζημερο μηπως και λεει αληθεια.Γιατι αν δεις το προγραμμα του μια χαρα τα λεει.
Αν τα παιρνει κακως, τοτε να κοψουμε τα παραπληγικα επιδοματα απο ΟΛΟΥΣ οσους παιρνουν πανω απο 1.800 ευρω συνταξη (γιατι τοση ειναι η συνταξη του βουλευτη σημερα).τυπε αν αυτά τα παιρνει επιπλέον της συνταξης βουλευτη ή ευρωβουλευτη κακως τα παιρνει
Και πως θα περναγαν ζωη ζαχαρη οι φιλοι,τα παιδια,οι συγγενεις των βουλευτων του συριζα της νδ και του πασοκ;
Πότε πηγες με τον Τζημερο εσυ? Μεχρι χθες δεν τσακωνομασταν οτι δεν θελεις κανεναν????Να ψηφισουμε Τζημερο μηπως και λεει αληθεια.Γιατι αν δεις το προγραμμα του μια χαρα τα λεει.
Εκτός από τον μισθό της ευρωβουλευτού, διαθέτει 23 Ακίνητα, 9 βιβλιάρια καταθέσεων με 82.000 συνολικά ευρώ και παίρνει σύνταξη 18.576 ευρώ τον χρόνο από το ΤΣΑΥ (Ταμείο Συντάξεων και Αυτασφάλισης Υγειονομικών) νύν ΕΤΑΑ.
αν τα δικαιουτε για μενα καλως τα παιρνει
δεν ειμαι μικροψυχος σαν τους γαλαζιοροζ
σου έχω πει ότι δεν πρέπει να τα εξισώνεις όλα ο παππούς μου άφησε ένα ημιτελές σπίτι
και πολλοί άλλοι οι γονείς τους λόγο φτώχειας και ανέχειας δεν τους άφησε τίποτα
Μηπως θα ηταν καλο να σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο?
Γιατι παρεθεσες εμενα? Τι ειπα?αυτο λεω και γω να σκεφτεστε πριν
Και η γυναικα του τραμουντανα βγηκε στα 40 (λεει) γιατι συμπληρωσε τα χρονια...!
ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
Πάντως ποτέ μου δεν καταλαβα, για ποιον λογο θεωρειται "επιτυχια" το να συνταξιοδοτηθεις στα 45.
Γιατι παρεθεσες εμενα? Τι ειπα?
Γιατι εκνευριζεσαι ρε τύπε?πότε είπα ρε όρθιο μουνόπανο ότι η γυναίκα μου βγήκε στα 40 ??? γαμώ το σπίτι σου αλήτη, κωλόπαιδο, μουνόπανο...
λέγε ρε μην σου γαμίσω ότι έχεις και δεν έχεις καθήκι...
δε λέει κάτι,αν το διαλυσουν και εξαφανιστουν θα την εχουν σκαπουλάρει μια χαρά,οι πρασινοι βρωμιαρηδες πρεπει να πληρώσουν με μπουζου προς παραδειγματισμό όλων που θα ηταν και το πρώτο απαραιτητο βήμα για την αποφυγη της καταστροφήςδιαλυεται τομπουρδελομαγαζι σας :S :S :S
τυπε αν αυτά τα παιρνει επιπλέον της συνταξης βουλευτη ή ευρωβουλευτη κακως τα παιρνει