alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω? Με την καμία. Εσυ δεν μας ειπες τι προτεινεις.αν τους γουσταρεις ψηφισε τους.
Εγω? Με την καμία. Εσυ δεν μας ειπες τι προτεινεις.αν τους γουσταρεις ψηφισε τους.
Εγω? Με την καμία. Εσυ δεν μας ειπες τι προτεινεις.
εισαι γελοιος. οταν αλλαξε η κυβερνηση της βουλγαριας με υποσχεση να κανουν το αγωγο, απειληθηκαν απο τις ηπα και εκαναν πισω. πιστευεις οτι μαλακεις σου λεει το μεγκα η το εθνος????????????????????
Γράφει ο
*Νίκος Καρατουλιώτης
Υποστράτηγος ε.α
μια εισαγωγη................. για τους βλακες..............
ρε συ ξερεις τι γραφεις;
Εγω? Με την καμία. Εσυ δεν μας ειπες τι προτεινεις.
[size=20pt]Σοκ: Αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης οι αγρότες αν στήσουν μπλόκα!
[/size]
«Ουρά» είχε το θέμα που αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την αυστηροποίηση των ποινών παρακώλυσης των συγκοινωνιών καθώς φαίνεται πως η κυβέρνηση προετοιμάζεται για τη σύγκρουση με τους αγρότες
Με τροπολογία που πέρασε στα ψιλά του συμφώνου συμβίωσης η κυβέρνηση αύξησε τις ποινές φυλάκισης για την παρακώληση συγκοινωνιών. Από τους τρεις στους δώδεκα μήνες φυλάκισης για όσους παρακωλύουν την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων στις εθνικές οδούς, το σιδηροδρομικό δίκτυο και τις αερομεταφορές.
Το θέμα εντόπισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μετά τη συμφωνία του με τον Πάνο Καμμένο για τη στράτευση των γυναικών, βρήκε ένα ακόμη θέμα για το οποίο συμφωνεί με την κυβέρνηση.
«Απίστευτο!!!!! Το ζητούσα χρόνια!!! Ο Αλέξης τελικά είναι πολύ μουλωχτός, πάει και το Κίνημα "Δεν πληρώνω"», έγραψε στο Twitter, σχετικά με τις ποινές που θα επιβάλλονται σε όσους δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των συγκοινωνιών.
Μόνο που φαίνεται πως η τροπολογία δεν έχει ως στόχο όσους αρνούνται να πληρώνουν διόδια, αλλά όσους σκοπεύουν να στήσουν μπλόκα αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική. Μετά το ασφαλιστικό η φορολόγηση των αγροτών είναι το δεύτερο μεγάλο μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τον Ιανουάριο.
H ανοησια αυτη, μου θυμιζει το πενταχρονο παιδακι που κραταει μούτρα στον πατερα του επειδη δεν βγαζει κι αλλα λεφτα απο το ΑΤΜ, επειδη δεν γνωριζει οτι αυτα καποτε τελειωνουν.δεν μας τρομάζουν ούτε οι φυλακές ούτε οι εξορίες ούτε τίποτα θα είμαστε στους δρόμους και θα διεκδικούμε το δίκιο μας στην αξιοπρεπή διαβίωση
Παλι δεν μας ειπες τι προτεινεις. Μας λες τι ΔΕΝ προτεινεις.σιγουρα οχι τον μειμαρακη και τον μητσοτακη. δηλαδη να ψηφησω το προβλημα για να λυσει το προβλημα. αυτο το κανουν μονον τα προβατα....
και οι βολεμενοι.
τι να ψηφισει ?υπαρχει κανα προγραμα ?υπαρχει καποιο πλανο ?αφου ολο το οικοδομημα ειναι χρεπιο..κ της νδ κ της ελλαδας κ της ΕΕΠαλι δεν μας ειπες τι προτεινεις. Μας λες τι ΔΕΝ προτεινεις.
Και ρωτησα ηδη τρεις φορες.
Δεν πρεπει να εισαι πολυ σοβαρος λοιπον.
Απο αυτους που μονο να καταγγελουν μπορουν εισαι?
Ας πει να ριξουμε λευκο, ακυρο ή να απεχουμε. Αυτος δεν λεει τιποτα.τι να ψηφισει ?υπαρχει κανα προγραμα ?υπαρχει καποιο πλανο ?αφου ολο το οικοδομημα ειναι χρεπιο..κ της νδ κ της ελλαδας κ της ΕΕ
Παλι δεν μας ειπες τι προτεινεις. Μας λες τι ΔΕΝ προτεινεις.
Και ρωτησα ηδη τρεις φορες.
Δεν πρεπει να εισαι πολυ σοβαρος λοιπον.
Απο αυτους που μονο να καταγγελουν μπορουν εισαι?
Ποιός θα τα κάνει αυτά ;
Μόνο αν γίνει κάποιο κόμμα από τον απόδημο ελληνισμό .
εγω θα υποστιριξω οποιον θα εφαρμοσει τους ΝΟΜΟΥΣ. κανεναν αλλον. ιδιως αυτους που καλυπτουν τους εγκληματιες του παρελθοντος δεν θα τους ψηφιζα ποτε. βλεπε νδ και συριζα......................
ολοι στα δικαστηρια για ολα τα αδικηματα με οποια μορφη κυβερνήσεως θα το κανει.