jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
η επαφη κι ενασχοληση με την φυση δειχνει καλιεργημενο ατομο πρασινοφρουρε...
βιολογικο
κατι αλλο καταλαβες
μιας συντροφου ειχες πει ρε ψευτη
απλά προετοιμάζομαι για τις μεγάλες πείνες που θα μας επιβάλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να καταφέρουμε να επιβιώσουμε
απλά προετοιμάζομαι για τις μεγάλες πείνες που θα μας επιβάλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να καταφέρουμε να επιβιώσουμε
ανοίγεις τρύπες στο ζωνάρι σου ???
παντως λέφτη μου θα σε απαγοητεύσω... στο κέντρο σήμερα δεν έπεφτε βελόνα, ο κόσμος κουβαλούσε τις τσάντες με τα ψώνια δέκα δέκα και στις καφετέριες, ουζερί, ταβέρνες κλπ κλπ κλπ γινόταν το αδιαχώρητο...
ανοίγεις τρύπες στο ζωνάρι σου ???
παντως λέφτη μου θα σε απαγοητεύσω... στο κέντρο σήμερα δεν έπεφτε βελόνα, ο κόσμος κουβαλούσε τις τσάντες με τα ψώνια δέκα δέκα και στις καφετέριες, ουζερί, ταβέρνες κλπ κλπ κλπ γινόταν το αδιαχώρητο...
οπότε μάλλον κάποιο λάθος θα κάνεις εσύ και δεν φταίνε οι διεθνείς τοκογλύφοι...
και δεν θέλω να σε απογοητεύσω ο κόσμος πεινάει και ανεργία έχει φτάσει στο 30%
οπότε τα κατάφερε το πασόκ.και δεν θέλω να σε απογοητεύσω ο κόσμος πεινάει και ανεργία έχει φτάσει στο 30%
το μονο σιγουρο το 2016 η ελλαδα θα βιωσει προτογνωρες καταστασεις,,κ το 2017 κ μετα βεβαιααπλά προετοιμάζομαι για τις μεγάλες πείνες που θα μας επιβάλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να καταφέρουμε να επιβιώσουμε
και δεν θέλω να σε απογοητεύσω ο κόσμος πεινάει και ανεργία έχει φτάσει στο 30%
οπότε τα κατάφερε το πασόκ.
30 χρόνια γι' αυτά πάλευε.
και που στο διάολο βρήθηκε τόσος κόσμος που γέμισε όλο το κέντρο και σχημάτιζε ουρές στο ζάρα και στα άλλα μαγαζιά και όταν έβγαιναν κρατούσαν από δέκα σακκούλες ο καθένας...
λέφτη θα σε απαγοητεύσω αλλά μάλλον κάτι λάθος κάνεις στην ζωή σου και είσαι συνέχεια στην πείνα και στην μιζέρια...
ελα ρε μαλ..εντιε///δηλ στα 4εκ κι αλλα 2 γυρω γυρω βρεθηκαν κ 10χιλ, κι εαν, να κατεβουν να ψωνισουν σε ενα δρομο ,5 τσαντες απο 20-30ευρω μεση αγορα..κι αυτο ειναι ενδειξη ευημεριαςκαι που στο διάολο βρήθηκε τόσος κόσμος που γέμισε όλο το κέντρο και σχημάτιζε ουρές στο ζάρα και στα άλλα μαγαζιά και όταν έβγαιναν κρατούσαν από δέκα σακκούλες ο καθένας...
λέφτη θα σε απαγοητεύσω αλλά μάλλον κάτι λάθος κάνεις στην ζωή σου και είσαι συνέχεια στην πείνα και στην μιζέρια...
το μονο σιγουρο το 2016 η ελλαδα θα βιωσει προτογνωρες καταστασεις,,κ το 2017 κ μετα βεβαια
μεριδα ευθυνης εχετε και στο ΛΑΕ δεν μπορειτε να αρθρωσετε ενα καθαρο λογο κ σχεδιο να δωσει αμεσες απαντησεις κ λυσεις στα μεγαλα προβληματα,δινοντας το διακιωμα μεσα απο τις πελαγοδρομιες κι ιδεοληψις σας στους αλλους τους νεοδοσιλογους να λεν αστους αυτους ειναι γραφικοι..δυστυχως εχτε μεγαλα προβληματα δεν προβλεπω να βγαινει καποια λυση κι απο σας.παρα τις καλες προθεσεις... :S
βεβαια λενε ψεματα..30% αληθινη ανεργια εχει η Γαλλιαδηλαδή θες να μας πεις ότι η Ελλάδα δεν έχει ανεργία 30%?δηλαδή οι φορείς και οι υπηρεσίες λένε ψέμματα?
το ότι η λαική ενότητα έχει ιδεολογία ξεκάθαρη και μαρξιστική λενινιστική ποιό είναι το πρόβλημα? και γιατί θεωρείται γραφική???