Επισκέπτης
ο πούστης - ο άθεος - ο πατέρας εγκληματία
ο πούστης - ο άθεος - ο πατέρας εγκληματία
Θα ξεκοκαλίζεις καμιά πατρική σύνταξη.
Εχεις φτιάξει κάνα pdf βιογραφικό?
ρε πανέξυπνε η θερμοκρασία μετά τις 20.00 πέφτει και έχουμε 13 βαθμούς στις 20.00 σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία και μέσα στο σπίτι γύρω στους 16 με 17 το πολύ
από τους 17 μέχρι τους 22 με 23 που τόσο είναι η φυσιολογική θερμοκρασία κάτι πρέπει να κάψουμε για να ζεσταθούμε
δεν ξεκοκαλίζω καμία πατρική σύνταξη η μητέρα μου δεν έχει βγεί ακόμα στη σύνταξη περιμένει από τα έτοιμα θα φάμε μέχρι να σωθούν και αυτά
το έχω σε word το βιογραφικό μου έχει σημασία?
δεν επέλεξα να λήξει η σύμβασή μου
δεν επέλεξα να λήξει η σύμβασή μου
οι συμβασεις ειναι για να λυνονται οταν ληξουν
οταν εκανες την αιτηση το ηξερες
ετσι δεν ειναι;
Είπαμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας μονιμοποιήσει.
Είπαμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας μονιμοποιήσει.
ναι το γνώριζα όπως και το κράτος έχει την υποχρέωση να με στηρίξει σαν άνεργο και να μου παρέχει ένα βασικό επίπεδο διαβίωσης
Ναι, φαίνεται προχειροδουλειά...
Σε πόσες εταιρίες το έχεις στείλει?
ναι το γνώριζα όπως και το κράτος έχει την υποχρέωση να με στηρίξει σαν άνεργο και να μου παρέχει ένα βασικό επίπεδο διαβίωσης
γιατί φαίνεται προχειροδουλειά μήπως θές να του βάλω και λαμπάκια? ένα βιογραφικό είναι σε word δεν μπορεί κάποιος ν το διαβάσει?
το έχω στείλει σε 8 αλλά οι περισσότεροι ζητάνε προϋπηρεσία πάνω στον κλάδο που επειδή δεν έχω μου ζητάνε να εργαστώ με συμβολικό ποσό 200€ το μήνα για 8ωρη απασχόληση και χωρίς ένσημα για 2 χρόνια κάτι που δεν αποδέχομαι
το κράτος έχει υποχρέωση να σου δώσει αυτά που προβλέπουν οι νόμοι και αυτά τα δίνει με το παραπάνω...
για το βασικό επίπεδο διαβίωσης επειδή αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί αντικειμενικά κάποια στιγμή φτιάχτηκε πιλοτικά το βασικό επίπεδο διαβίωσης αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ (και εσύ μέσα σε αυτούς) το πολέμησε...
τράβα να δουλέψεις να ζήσεις τεμπέλη...
τότε ψόφα της πείνας και ξεφορτώσου μας...
και για να έχουμε καλό ρώτημα ρε παίκτη μου τι να σε κάνει χωρίς καμμιά προυπηρεσία και εμπειρία ??? φύρα θα είσαι (όχι δηλαδή ότι δεν είσαι και σήμερα στην ΔΕΗ)...
και πολλά σου δίνει 200 ...
στην Αγγλία οι μαθητευόμενοι παίρνουν 2.30 την ώρα ενώ ο βασικός είναι 6.95 ..
και πως θα ζήσω με 200€ το μήνα?