pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ναι πάει μπροστά , για αυτό και δεν υπάρχουν κομμουνιστικά καθεστώτα πια.
Την κότα πως την έσφαξες φιλε?
τελειωσε η ιστορια μηπως?
συντροφοι υπαρχουν πολλοι με κλωναρια για να φαινονται πολλοι γι αυτο δινουν μεγαλα ποσοστα στη χρευση αυγη και στον αδωνι
η αληθεια ειναι οτι ειναι 10 με 30με 40 κλωνους ο καθενας
τελειωσε η ιστορια μηπως?
Όχι , για αυτό και ενώ πριν μερικά χρόνια είχαν απομείνει δυο πραγματικά κομμουνιστικά καθεστώτα στον κόσμο, τώρα έφυγε και η Κουβα και έμεινε ένα.
Σε λίγο κανένα .... ο κόσμος πάει μπροστά.
που ειναι το μπροστα ?
στην κοινωνικη καταστροφη?
να παρακαλατε να παει στον κομμουνισμο αλλιως θα πεσει πολυ πεινα
Όχι , για αυτό και ενώ πριν μερικά χρόνια είχαν απομείνει δυο πραγματικά κομμουνιστικά καθεστώτα στον κόσμο, τώρα έφυγε και η Κουβα και έμεινε ένα.
Σε λίγο κανένα .... ο κόσμος πάει μπροστά.
δηλαδή πάντα πρέπει να αντιγράφουμε συστήματα? δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα δικό μας
και η κούβα μια χαρά σύστημα έχει
της δένω τα πόδια με σχοινάκι την κρεμάω σε ένα δέντρο ανάποδα και της κόβω το κεφάλι με ένα κουβά από κάτω αφού στραγγίξει από το αίμα σε κάνα 30 λέπτο τη βάζω σε βραστό νερό για 1 λεπτό και τη μαδάω της βγάζω τα εντόσθια και την αφήνω 2 μέρες να σιτέψει
έχω ξεκινήσει και παραγωγή στα κοτόπουλα δεν παίρνω όλα τα αυγά τα αφήνω να κλωσάνε κι όλας και ότι βγεί μόλις κλείσουν χρόνο τα σφάζω
δηλαδή πάντα πρέπει να αντιγράφουμε συστήματα? δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα δικό μας
και η κούβα μια χαρά σύστημα έχει
της δένω τα πόδια με σχοινάκι την κρεμάω σε ένα δέντρο ανάποδα και της κόβω το κεφάλι με ένα κουβά από κάτω αφού στραγγίξει από το αίμα σε κάνα 30 λέπτο τη βάζω σε βραστό νερό για 1 λεπτό και τη μαδάω της βγάζω τα εντόσθια και την αφήνω 2 μέρες να σιτέψει
έχω ξεκινήσει και παραγωγή στα κοτόπουλα δεν παίρνω όλα τα αυγά τα αφήνω να κλωσάνε κι όλας και ότι βγεί μόλις κλείσουν χρόνο τα σφάζω
Το απόγευμα στο Σύνταγμα
Συγκέντρωση στη Βουλή εν όψει της ψηφοφορίας για το Σύμφωνο
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή οργανώνουν στις 6 το απόγευμα οργανώσεις με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης.
Ψηφίζεται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης
Η Colour Youth - Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, σε συνεργασία με την All Out και τη Διεθνή Αμνηστία, διεκδικεί την αναγνώριση αυτού του δικαιώματος σε κάθε άνθρωπο μέσω της καμπάνιας «Συμφωνείς;».
Στόχος της καμπάνιας είναι να επισημάνει το ότι η αγάπη μεταξύ δύο συντρόφων δεν επηρεάζεται από το αν το ζευγάρι είναι ομόφυλο.
Στο πλαίσιο της καμπάνιας οι οργανώσεις καλούν όσους θέλουν να αλλάξουν τη φωτογραφία προφίλ τους () δείχνοντας τη στήριξή τους στον αγώνα μου δίνουν τα μέλη τους.
θα ψηφιστει το συμφωνο επιτελους
το ειχε πει και το κανει ο συριζα μπραβο του λυνει τα θεματα με συνοπτικες διαδικασιες
επιτελους να γινουμε ευρωπη και στα καλα οχι μονο στα οικονομικα που θελουν καποιοι
Μηπως αυτή είναι η δουλειά που σου ταιριάζει λεφτι?
Αμάν ρε αδερφάκι μου.Κνίτες τα πέρασες τα καημένα τα κοτόπουλα;
αμα εισαι ασχετο τρολ να μην λες λεπτομερειες. ξερεις πως χτυπιεται ρε ζωοντοβολο η κοτα? μου θες και κουβα. και τα κοτοπουλα δεν σιτευει το κρεας βουρλο, μονο μεγαλα ζωα και μεγαλα ψαρια χρειαζεται.
αφου δεν εχει σφαξει ποτε του πως να του ταιριαζει.