Επισκέπτης
Δεν χρειαζομαι ρουσφέτια αδελφέ. Η χωρα όμως πρεπει να προστατευθεί...
και την προστατευει ο σαμαρας????
Δεν χρειαζομαι ρουσφέτια αδελφέ. Η χωρα όμως πρεπει να προστατευθεί...
ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΣΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ! AΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ! Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ! ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΡΝΗ! ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΣΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ!
PICKER
Αυτή είναι η αποψη μου, με την αδεια σου.και την προστατευει ο σαμαρας????
Όχι και πρωι ρε Αλι, οι φιρμες βγαινουν αργα.Εκανα τα μποτέ μου και είμαι έτοιμη για την ψήφο αύριο πρωί πρωί
να στηριξουμε ρε μαν,,που κ πως?η ενωση κεντρωων θα μπει στην βουλη,χρειαζεται την στηριξη του κοσμου αυριο
Πρωί θα πάω και μετά όλη μέρα χαβαλέ και τζέρτζελο .Ο καιρός θα μας τα χαλάσει λίγο και προβλέπω και αποχή γενικώς αλλά δεν πειάζειΌχι και πρωι ρε Αλι, οι φιρμες βγαινουν αργα.
Εκανα τα μποτέ μου και είμαι έτοιμη για την ψήφο αύριο πρωί πρωί
ρε βλακομουτριδη...ταρατσα δεν εχει εκει που μενεις?????ανεβα και πηδα να πα να γαμηθει...αφου υποφερεις...δεν το βλεπεις???
Προσεχε μην σε κρατησουν για εφορευτικη επιτροπή χαχαχαχαααχααχαχΠρωί θα πάω και μετά όλη μέρα χαβαλέ και τζέρτζελο .Ο καιρός θα μας τα χαλάσει λίγο και προβλέπω και αποχή γενικώς αλλά δεν πειάζει
Ωπα...τα μεγαλα πνεύματα συναντηθηκαν...Κανονισε να σε δει πρωι πρωι κανας δικαστικος αντιπροσωπος η πως τους λενε και να σε κρατησει με το ζορι εφορευτικη επιτροπη να χαζευει τις βυζαρες ολη μερα
Να φορεσεις φαρδια ρουχα, μην φαινεται το βυζι και μπει ο αντιπρόσωπος σε πειρασμο να σε κρατησειΣκάστε ρε δεν έχω πάει ποτέ,μη γκαντεμιαζετε
Μην αγχωνεσαι οι αντρες δικηγοροι ειναι χαπατα θα τους αλλαξεις γνωμηΣκάστε ρε δεν έχω πάει ποτέ,μη γκαντεμιαζετε
Μην αγχωνεσαι οι αντρες δικηγοροι ειναι χαπατα θα τους αλλαξεις γνωμη
Αυτή είναι η αποψη μου, με την αδεια σου.
με κουκια τυπενα στηριξουμε ρε μαν,,που κ πως?