txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 496
ο τυπος πουλι με εντυπωσιασε τυπε που σκεφτηκε και τα φαρμακα των γονιων του.
καλο παιδι κ αξιο παλληκαρι
ο τυπος πουλι με εντυπωσιασε τυπε που σκεφτηκε και τα φαρμακα των γονιων του.
σιγά το ποσο που έβγαλε ο τυποςεγω για καλο και για κακο εχω βγαλει το 75% των καταθεσεων μου απο την τραπεζα
εχω προμηθευτει φαρμακα γενικης χρησης και για τους ηλικιωμενους της οικογενειας για 6 μηνες
ενω παρει τροφιμα κλπ για 6 μηνες και εχω τιγκαρει την αποθηκη
και εχω φουλαρει οτι δεξαμενη υπαρχει με καυσιμο
Ε ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΛΙ ΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
"Διαρρήκτες έκλεψαν 10.000 ευρω από το σπίτι του βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου οσο εκεινος ηταν σε περιοδεια στην Αιτολοακαρνανια. Ο κ. Βαρεμενος είχε αποσυρει απο την τραπεζα το ποσο των 10.000 ευρω τις προηγουμενες μερες και το ειχε κρυψει πισω απο τον απορροφητηρα της κουζινας του."
To oτι πρεπει να αντιγραφουμε τα σκατα και οχι τα καλα των αλλων κρατων δεν το εχω καταλαβει...!
τα δικα σου τα φαρμακα μην ξεχασεις!!!!!!!!!! τελευταια μου φαίνεται δεν τα παίρνεις!......αργεντινικη αντιπολιτευση:
Ρε μαλακες ξεκολατε, αν βαρεσουμε κανονι θα πεινασουμε
αργεντινικη κυβερνηση αριστερων επαναστατων:
Αφηστε μας ησυχους ρε κινδυνολογοι. Δεν πληρωνουμε τα κορακια. Τελος. Τιποτα δε θα γινει.
μερικους μηνες μετα:
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ
μολις γινουμε β.κορεα τυπε,αυτα του αρκουν για να αγορασει τον δημο γλυφαδας να παιζει το γκολφ του ανενοχλητος...και με τα ρεστα ισως αγορασει το μεταξι να ριχνει και κανα μανικι μακρια απο αδιακριτα βλεματα....σιγά το ποσο που έβγαλε ο τυπος
αυτο μαθαμε οτι εβγαλε γιατι του το κλεψανε τυπεσιγά το ποσο που έβγαλε ο τυπος
εγώ τυπε ενα δεκαχιλιαρο παίρνω μαζί μου για να πάω ΣΚ εκδρομημολις γινουμε β.κορεα τυπε,αυτα του αρκουν για να αγορασει τον δημο γλυφαδας να παιζει το γκολφ του ανενοχλητος...και με τα ρεστα ισως αγορασει το μεταξι να ριχνει και κανα μανικι μακρια απο αδιακριτα βλεματα....
με τις δραχμες λες ετσι?.............εγώ τυπε ενα δεκαχιλιαρο παίρνω μαζί μου για να πάω ΣΚ εκδρομη
μετα θα βγαζεις τρελα γουστα....κρατα 2 ΣΚ τα λεφτα και θα εισαι μπεης!εχω κατι οικονομιες στον κουμπαρα των παιδιων..λεω να τον ανοιξω απο τριτη -τεταρτη,μην βιαστω την δευτερα, που θα χουν σφιξει πολυ οι κωλοι και οι καταστροφη θα εχει επεκταθει παντου και να αγορασω επιτελους εκεινο το λιαρ τζετ που ηθελα παντα και το αεροδρομιο στα σπατα για να το παρκαρω....εγώ τυπε ενα δεκαχιλιαρο παίρνω μαζί μου για να πάω ΣΚ εκδρομη
απο δευτερα κομμενο το ψωμι τυπεμετα θα βγαζεις τρελα γουστα....κρατα 2 ΣΚ τα λεφτα και θα εισαι μπεης!εχω κατι οικονομιες στον κουμπαρα των παιδιων..λεω να τον ανοιξω απο τριτη -τεταρτη,μην βιαστω την δευτερα, που θα χουν σφιξει πολυ οι κωλοι και οι καταστροφη θα εχει επεκταθει παντου και να αγορασω επιτελους εκεινο το λιαρ τζετ που ηθελα παντα και το αεροδρομιο στα σπατα για να το παρκαρω....
ναι τυπεμε τις δραχμες λες ετσι?.............
ναι τυπε
και πως ακριβως ακυρωνεται το ελληνικο ευρω ρε τυπε;οποιος εχει αποθηκευσει ευρω μπορει να παρει αρχιδια.
Μπορουν να ακυρωσουν το ελληνικο ευρω. Χρυση λιρα τυποι :S
Ξεροχύνω,με ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμούλα...
Ξεροχύνω,με ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμούλα...
Θα τυπώσουν μοντέρνα σχέδια τύπε να θυμίζουν ευρώ!
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=969012[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[QUOTE="geoMan, post: 6050690"]
ποσο θα πηγαινει ένα καλο μασαζ σε δραχμες τυπε? :think:
[/quote]
Θα δούμε,όταν έρθει η ώρα... ;D