Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
ναι αλλά αυτό τι σχέση έχει?
Έχει άμεση σχέση ρε Νικόλα.
ναι αλλά αυτό τι σχέση έχει?
οταν ανεβει ο λεφτης την πυραμιδα του συνδικαλισμου θα μου πεταει τα κοκκαλα απο την ταρατσα της μεγαλης βρετανιας κι εγω θα παιζω απο κατω με μπαχλαμαδακιόχι αυτό που εννοεί είναι ότι σήμερα εσύ τρώς σολωμό και αυτός πατσά… στην “αταξική” (μην χέσω) κοινωνία που ονειρεύεται και οι δύο θα τρώτε το σκατό από τον πατσά … (γιατί ούτε πατσάς θα υπάρχει)
οταν ανεβει ο λεφτης την πυραμιδα του συνδικαλισμου θα μου πεταει τα κοκκαλα απο την ταρατσα της μεγαλης βρετανιας κι εγω θα παιζω απο κατω με μπαχλαμαδακι
Εφτά νομά δυστυχισμέ
σ’ ένα δωμά φυλακισμέ
δικαίως αγανακτισμέ
και με τα πάντα αηδιασμέ .
Πώς τα ’χεις έτσι μοιρασμέ
ντουνιά ψευτοπολιτισμέ ;
Οι δυο δουλε απ’ τους εφτά
από τα χρέ τι να προφτά ;
Σαν τα τσουβά , σαν τα σκουπί
εφτά νομά χωρίς ελπί
σ’ ένα δωμά μισογιαπί.
Ποιος να φωνά και τι να πει;
θα συγκαταλεγεται στα τιμαλφη θα μπορεις να το ακουμπας για ενεχυροάμα μετατρέψει την Ελλάδα σαν το πρότυπο του την Βενεζουέλα θα σου πετάει χαρτί υγείας…
θα συγκαταλεγεται στα τιμαλφη θα μπορεις να το ακουμπας για ενεχυρο
εγω θα το βανω στην θυριδα μου και να πα να γαμηθει θα το εκποιω λιγο λιγολες ο τρύφτον του βλακαζάνη (λαπαβίτσας ??) να ζητά να το δηλώσεις στο περιουσιολόγιο ???
εγω θα το βανω στην θυριδα μου και να πα να γαμηθει θα το εκποιω λιγο λιγο
κομματάκι κομματάκι… .θα πιάσεις πολλά έτσι… ψάξε στο νετ υπάρχουν τεχνικές που έχουν αναπτυχθεί στην Βενεζουέλα…
ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
Παντως το site θα ηταν φτωχο χωρις εσενα, μας θυμιζεις τα ομορφα χρονια πριν πεσει το τειχος του βερολινου :S
Τα όμορφα χρόνια ήρθαν αφότου έπεσε το τείχος του Βερολίνου τύπε.
Τα όμορφα χρόνια ήρθαν αφότου έπεσε το τείχος του Βερολίνου τύπε.
η αληθεια ειναι μας ειχες φλομωσει στην ποιοτητα δεν εχουμε παραπονοδια τους πτωχούς και τους νεότερους… δια τους πρεσβυτέρους όπως ημείς, οι οποίοι συνηθίζαμε να ταξιδεύουμε τακτικά προς τους σοσιαλιστικούς παραδείσους, τότε ήταν τα όμορφα χρόνια…
Ρουμανία επί Τσαουσέσκου, Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία, Βουλγαρία αααχχχχ τι θυμάμαι τώρα
αααα ναι είχα κάνει και τρία ταξίδια στην μαμά Σοβιετική Ενωση…
τι χρόνια….
δυστυχώς μετά την πτώση του τείχους και του υπαρκτού κοινωνικοποιήθηκε το ανατολικό και το σλαυικό αιδοίο και άρχισε η ευρεία ανάλωσις του με αποτέλεσμα να υπερεκτιμηθεί και να αυξηθεί η τιμή του χωρίς ουσιαστική βελτίωση στην ποιότητα …
η αληθεια ειναι μας ειχες φλομωσει στην ποιοτητα δεν εχουμε παραπονο
δια τους πτωχούς και τους νεότερους… δια τους πρεσβυτέρους όπως ημείς, οι οποίοι συνηθίζαμε να ταξιδεύουμε τακτικά προς τους σοσιαλιστικούς παραδείσους, τότε ήταν τα όμορφα χρόνια…
...και ηρθε και το μνημονιο τυπε
AΦΕΝΤΙΚΑ υπηρχαν πριν 6 χρονια τυπε, τωρα τα εφαγε το καστελοριζο, ο ενφια, το ΤΕΒΕ,οι ανακεφαλαιοποιησεις, οι σαμαρακοι και οι τσιπραιοι.
Τωρα τ' αφεντικα είναι για κλαμματα
Παντως το site θα ηταν φτωχο χωρις εσενα, μας θυμιζεις τα ομορφα χρονια πριν πεσει το τειχος του βερολινου :S