redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν ειμαι εγω ο απολυτος τυπεμπες και σαν απολυτος
δεν ειμαι εγω ο απολυτος τυπεμπες και σαν απολυτος
ητο κρυπτοκουμουνι ο απολυτοςμπες και σαν απολυτος
εγω ειμαι μαρινακικος τυπεητο κρυπτοκουμουνι ο απολυτος
ο ρεντ νεοταξιζει ελαφρως,,,
Φίλε στον "κόκκινο φασισμό" δεν χρειαζόσουν μαυρο χρήμα για να πληρώνεις γυναίκες, ήταν πολύ φτηνές.Λογικο εσυ να μην θελεις "κοκκινο φασισμο". Εκει δεν θα μπορουσες να τσεπωνεις μαυρο χρημα για να πληρωνεις γυναικες. Και θα βλεπαμε ποια θα σε ηθελε μετα με την τεραστια κοιλια και την φατσα μπουλη.
Φίλε στον "κόκκινο φασισμό" δεν χρειαζόσουν μαυρο χρήμα για να πληρώνεις γυναίκες, ήταν πολύ φτηνές.
Εγώ έχω γαμήσει ένα ωραίο μουνάκι για ένα πουκάμισο.
Τι ωραίες εποχές ρε γαμώτο ! Μακάρι να ξαναερχόταν ο κομουνισμός, απλά να ήταν μακριά από τον κώλο μας
tvra me neofileleyuerismo eiani pio eykola,,den exoyn oyte na fane epatxia oukranias pxΚαι τώρα ψιλουπάρχει σε Κούβα και Μπελαρούς .
Η Κορέα δεν προσφέρεται για σεξοτουρισμό, βεβαια !
Φίλε στον "κόκκινο φασισμό" δεν χρειαζόσουν μαυρο χρήμα για να πληρώνεις γυναίκες, ήταν πολύ φτηνές.
Τι ωραίες εποχές ρε γαμώτο ! Μακάρι να ξαναερχόταν ο κομουνισμός, απλά να ήταν μακριά από τον κώλο μας
ο σεβαλιε ειναι ο απολυτος απο οτι ακουγεται ;)δεν ειμαι εγω ο απολυτος τυπε
δεν νομιζω τυπε,γιατι να μην ειναι κανονικο μελος ;ο σεβαλιε ειναι ο απολυτος απο οτι ακουγεται ;)
ολα πιθανα ειναι ..ζυριχη εχει 5-6 ελληνιδες 35αρες βιζιτεςτώρα να δεις τι ωραία που θα καβαλάνε οι Γερμανόγεροι τις ελλεηνίδες...
για μια κολυνό γαμιόσαντε οι ρουμάνες το '80
για μια colgate οι ελλεηνίδες οσονούπω
αρκει να συνεχίσει το σαξές στόρυ η συμμορία του σαχλαμάρα !
δε ξερω τυπε, παντως η απουσια του ειναι αισθητη :'(δεν νομιζω τυπε,γιατι να μην ειναι κανονικο μελος ;
Είδες και εσύ τον τύπο στα σκουπίδια με το λάδι φίλε?τώρα να δεις τι ωραία που θα καβαλάνε οι Γερμανόγεροι τις ελλεηνίδες...
θα επιστρεψει τυπε δεν μπορει..δε ξερω τυπε, παντως η απουσια του ειναι αισθητη :'(
Είδες και εσύ τον τύπο στα σκουπίδια με το λάδι φίλε?
Είδες και εσύ τον τύπο στα σκουπίδια με το λάδι φίλε?
τώρα να δεις τι ωραία που θα καβαλάνε οι Γερμανόγεροι τις ελλεηνίδες...
λες να αναστηθει μαζι με το νωντα?θα επιστρεψει τυπε δεν μπορει..
Να μην ρωτησω αν πηγε ο τύπος gamiarits να δωσει στον αμοιρο κανενα φραγκο ε?Είδες και εσύ τον τύπο στα σκουπίδια με το λάδι φίλε?
τώρα να δεις τι ωραία που θα καβαλάνε οι Γερμανόγεροι τις ελλεηνίδες...