pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εναντια στην μισητη δεξια
αληθεια που ειναι το ραμολι να επαναστατησει
χαθηκε και αυτος
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/2/article_69553/tsipras-se-katharistries-mexri-i-merkel-sas-stirikse.w_l.jpg[/img[/URL]]
εναντια στην μισητη δεξια :headbang3: :headbang3:
[/quote]
το ξερουμε οτι εισαι δεξιος τυπε
οι αριστεροι φυγαν απο το πασοκ
λιγο μυαλο να ειχες θα το καταλαβαινες
λιγο στην επαρχια να γυρναγες στα χωρια θα καταλαβαινεις οσοι ψηφιζαν πασοκ τι ψηφισαν τωρα
το ξερουμε οτι εισαι δεξιος τυπε
οι αριστεροι φυγαν απο το πασοκ
λιγο μυαλο να ειχες θα το καταλαβαινες
λιγο στην επαρχια να γυρναγες στα χωρια θα καταλαβαινεις οσοι ψηφιζαν πασοκ τι ψηφισαν τωρα
τι λες ρε ανθρωπε δεν βρισκομαστε στο 14 που το παιζατε αντιμνημονιακοι αριστεροι
στο 15 βρισκομαστε και μεταλαχτηκατε οχι σε σκληρη δεξια χειροτεροι και απο την νδ
καλυτερα να ξυπνησετε και να κυνηγησετε εσεις αυτο το εκτρωμα που φερατε στην κυβερνηση
αλλιως ειστε συνενοχοι εγκληματιων προδοτων και απατεωνων
153 η κυβερνητικη πλειοψηφια,
Γιαννάκη τί δουλειά κάνεις; Θα μας πεις;
τρωω τα λεφτα του μπαμπα μου
νταξ;
λες να ειμαι τσυριζαιος;
Το δευτερο.Σιχαμένος πασόκος είσαι... αυτό το ξέρουμε.
Απλά ρωτάω για να δω γιατί είσαι τόσο φανατισμένος.
Είσαι βολεμένος από το κόμμα; Είσαι απλά ηλίθιος; Κομπλεξικός μήπως;
Τί απ' όλα;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο για να μας πρήζεις τ' αρχίδια.
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/2/article_69553/tsipras-se-katharistries-mexri-i-merkel-sas-stirikse.w_l.jpg[/img[/URL]]
εναντια στην μισητη δεξια :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Ο Αλεξης με τις γραμματέες του Πρωτοδικείου Αθηνων :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Λοιπον. Ειμαι ο πρώτος που εκραξα οταν προσληφθηκαν στα δικαστηρια.Ο Αλεξης με τις γραμματέες του Πρωτοδικείου Αθηνων
Λοιπον. Ειμαι ο πρώτος που εκραξα οταν προσληφθηκαν στα δικαστηρια.
Αλλά.
Επειδη θελω να ειμαι δικαιος, θα πω κατι.
Οι προσληφθεισες στα δικαστηρια (τουλαχιστον στην Αθηνα, απο οσο γνωριζω), ακριβως επειδη εχουν αντιληφθει το κραξιμο που φαγανε, δουλευουν το διπλασιο απο τις γραμματεις που ηδη υπηρχαν.
Και προσφερουν. Ακριβως για να "ξεπλυνουν" το κραξιμο.
Το σωστο να το λεμε.
Αλλά.
Οι προσληφθεισες στα δικαστηρια (τουλαχιστον στην Αθηνα, απο οσο γνωριζω), ακριβως επειδη εχουν αντιληφθει το κραξιμο που φαγανε, δουλευουν το διπλασιο απο τις γραμματεις που ηδη υπηρχαν.
Το σωστο να το λεμε.
Αλλά.
Το σωστο να το λεμε.
Αλλά.
Το σωστο να το λεμε.