arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
...εχεις pm απο την bouefa
ρε φίλε δεν με ενδιαφέρει η buefa η όπως αλλιώς το λένε
...εχεις pm απο την bouefa
Και το χαιρεσαι οτι ταλαιπωρειτε τους οδηγους?
τους οδηγούς δεν τους σκέφτεσαι που θα πληρώνουν πάλι διόδια
ρε φίλε δεν με ενδιαφέρει η buefa η όπως αλλιώς το λένε
και γιατί έχετε πάρει εργολαβία τις διαμαρτυρίες των άλλων? Προσωπικά πληρώνω ευχαρίστως τα διόδια για να έχω έναν δρόμο ασφαλή άνετο σωστά συντηρημένο και αυστηρά επιτηρουμενο. Όποιος δεν θέλει να πληρώσει να πάει από τους επαρχιακούς και δεν έχει καμία δουλειά να διαμαρτυρεται για πάρτη μου. Δεν του έδωσα και δεν πρόκειται να του δώσω αυτό το δικαιωμστους οδηγούς δεν τους σκέφτεσαι που θα πληρώνουν πάλι διόδια
Σε αφορα βρε ανοητε, εισαι προτεινομενος για MR MALAKAS 2015...
και γιατί έχετε πάρει εργολαβία τις διαμαρτυρίες των άλλων? Προσωπικά πληρώνω ευχαρίστως τα διόδια για να έχω έναν δρόμο ασφαλή άνετο σωστά συντηρημένο και αυστηρά επιτηρουμενο. Όποιος δεν θέλει να πληρώσει να πάει από τους επαρχιακούς και δεν έχει καμία δουλειά να διαμαρτυρεται για πάρτη μου. Δεν του έδωσα και δεν πρόκειται να του δώσω αυτό το δικαιωμσ
αν βγω κερδίζω κάτι? γιατί να με ενδιαφέρει
1. Μπάνερ στο προφίλ σου MR MALAKAS 2015.
2. Τρεις δωροεπιταγες των 50 ευρώ για studio της αρεσκείας σου.
μάλιστα
το μπάνερ δεν μου χρησιμεύει σε κάτι και 2ον δεν πάω σε στούντιο όποτε δεν κερδίζω κάτι σημαντικό
Τοτε δωροεπιταγη 150 ευρώ για souper market τι λες; να παρεις μπολικη μορταδελα και κασερι
και κουπονια για καφε
μην γελας ρε τζονυ
γιατι ρε στεκα;
όχι διαμαρτυρόμαστε για τους άλλους που λένε ότι αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν με ένα σημαντικό ποσό των Ελλήνων φορολογούμενων και παραδόθηκαν σε εργολάβους να τα οικονομάνε και δεν θέλουν να πληρώνουν διόδια είναι το κίνημα δεν πληρώνω που έχει έρθει στη λαική ενότητα
ωραία…
ασε να εκφραστει ελευθερα... δεν βλεπεις ότι εχει ρεντα?