arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ελα σε παρακαλω μην πιστευεις στημενα ρεπορταζ
τι στημένο βλέπεις ακριβώς????
ελα σε παρακαλω μην πιστευεις στημενα ρεπορταζ
εγώ έχω ξεκάθαρη άποψη και γνώμη ψηφίζω ξεκάθαρα ότι είναι αντιμνημονιακό με στόχο και όραμα να φέρει την οικονομική ισότητα και να μην υπάρχει κανένας πολίτης στην Ελλάδα χωρίς ρεύμα σπίτι φαγητό και ένδυση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δηλαδή οι βασικές ανάγκες του ανθρώπου
και ναι ο σαμαράς βάφτιζε ανάπτυξη ανθρώπους που δούλευαν λίγες ώρες και έπαιρναν με το ζόρι 200€ το μήνα και έτσι θεωρούσε ότι έπεφτε η ανεργία και ότι ζούσε κόσμος σε σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα δεν έκανε κάτι να έβγαζε ένα πρόγραμμα σίτισης για αυτούς τους ανθρώπους
μέχρι και τα 200€ σε άτομα χωρίς εισόδημα δεν το εφάρμοζε το είχε μόνο στους δημότες καλλιθέας λες και οι δημότες αθηνών χωρίς εισόδημα πεινούσαν λιγότερο
να τις κανουμε και αυτες ηρωιδες που παρατησαν τα παιδια τους
η μοναδική κατάντια είναι το μνημόνιο που δεν ψήφισε ο λαφαζάνης όσο ήταν στο υπουργείο ανάπτυξης μια χαρά έργα εφάρμοσε σταμάτησε το ορυχείο στη χαλκιδική και επί υπουργίας του προσέλαβε συμβασιούχους στη δεη για να μην έχει ελλείψεις η υπηρεσία συν τις κινήσεις που έκανε με τη ρωσσία για να φέρει επενδύσεις
νομίζεις το ήθελαν? από επιλογή λόγο της ανεργίας που δεν είχαν να τα ταίσουν τα πήγαν στα ιδρύματα
η μοναδική κατάντια είναι το μνημόνιο που δεν ψήφισε ο λαφαζάνης όσο ήταν στο υπουργείο ανάπτυξης μια χαρά έργα εφάρμοσε σταμάτησε το ορυχείο στη χαλκιδική και επί υπουργίας του προσέλαβε συμβασιούχους στη δεη για να μην έχει ελλείψεις η υπηρεσία συν τις κινήσεις που έκανε με τη ρωσσία για να φέρει επενδύσεις
προτιμάς δηλαδή την ανάπτυξη που μας έφερες εσύ με την ψήφο σου που τώρα πλέον δεν υπάρχουν ούτε οι δουλειές των 200 Ευρώ...
προτιμάς δηλαδή την ανάπτυξη που μας έφερες εσύ που τώρα δεν θα έχουν πλέον σπίτια...
και όσο για την εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.. είσαι βλάξ γιατί έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι αυτή έγινε πιλοτικά έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει ο τρόπος και οι προυποθέσεις χορήγησης του ελαχίστου εισοδήματος και όχι οι μαλακίες που έχει κάνει ο τσιπούρας με το επίδομα σίτισης και τις δωρεάν κιλοβατώρες που τις νέμονται λαμόγια σαν και του λόγου σου που δεν έχουν ανάγκη...
η μοναδική κατάντια είναι το μνημόνιο που δεν ψήφισε ο λαφαζάνης όσο ήταν στο υπουργείο ανάπτυξης μια χαρά έργα εφάρμοσεσταμάτησεΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το ορυχείο στη χαλκιδική και επί υπουργίας του προσέλαβεσυμβασιούχουςΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ στη δεη για να μην έχει ελλείψεις η υπηρεσία συν τις κινήσεις που έκανε με τη ρωσσία για να φέρει επενδύσεις ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.
καμμια δικαιολογια δεν εχουν
και ειναι ντροπη να τις δικαιολογειτε
το έχω τονίσει άπειρες φορές εγώ στις τελευταίες εκλογές τσίπρα δεν ψήφισα άρα για τα σπίτια και τα μνημόνια μη μου λές
λύση με εργασία των 200€ δεν υπάρχει είναι σαν να δίνεις στο καρκινοπαθή ασπιρίνη για να τον θεραπεύσεις
οπότε καλύτερα που δεν υπάρχουν δεν χάθηκε και τίποτα
θέλουμε αξιοπρεπή μισθό και ένα βασικό στάνταρ διαβίωσης όπου θα παρέχετε ένδυση στέγαση ρεύμα θέρμανση και σίτιση με το βασικό μισθό
και η εφαρμογή είχε γίνει ένα χρόνο πριν τις εκλογές πόσο να περίμενε ο κόσμος ξέρεις πεινάει και όταν έχεις μηδενικά εισοδήματα δεν μπορείς να περιμένεις πρέπει να τραφείς
το έχω τονίσει άπειρες φορές εγώ στις τελευταίες εκλογές τσίπρα δεν ψήφισα άρα για τα σπίτια και τα μνημόνια μη μου λές
λύση με εργασία των 200€ δεν υπάρχει είναι σαν να δίνεις στο καρκινοπαθή ασπιρίνη για να τον θεραπεύσεις
οπότε καλύτερα που δεν υπάρχουν δεν χάθηκε και τίποτα
θέλουμε αξιοπρεπή μισθό και ένα βασικό στάνταρ διαβίωσης όπου θα παρέχετε ένδυση στέγαση ρεύμα θέρμανση και σίτιση με το βασικό μισθό
και η εφαρμογή είχε γίνει ένα χρόνο πριν τις εκλογές πόσο να περίμενε ο κόσμος ξέρεις πεινάει και όταν έχεις μηδενικά εισοδήματα δεν μπορείς να περιμένεις πρέπει να τραφείς
ναι έχει ελλείψεις η ΔΕΗ παρτε κι άλλους... όπως να παρετε πίσω τον ΟΤΕ που μερικώς ιδιωτικοποίησε ο Καραμανλής με 28 ευρω την μετοχή και τον απειλούσατε με ειδικά δικαστήρια ...την πώληση ολοκλήρωσε ο ΓΠ αργότερα με 9 ευρω την μετοχή...βλέπεις όμως οτι ο ΟΤΕ σημερα εχει ξεπεράσει τις πολυεθνικές WIND και vodafone σε τοπικό επίπεδο και δινει ψωμι σε χιλιάδες κόσμο...
μηπως τελικά ρε μεγάλε εσεις το μονο που θελετε είναι η κραική εποπτεία σε ότι επιχειρηματικά κινείται στην χώρα για να κονομανε μονο οι κυβερνητικοί και οι συγγενεις τους?
Στη Βενεζουέλα αδέρφια, στη Βενεζουέλα.
ακριβώς έτσι το κεφάλαιο εκμεταλλεύεται την υπεραξία της εργασίας και τα οικονομάει δίνοντας στους εργαζόμενους ψίχουλα και οδηγώντας τους λίγους κεφαλαιοκράτες στον υπερβολικό πλουτισμό
ενώ αν ήταν κρατικά τα ποσά αυτά θα μπορούσαν να πάνε στο κοινωνικό κράτος τώρα πάνε στις τσέπες λίγων
εμείς το μόνο που θέλουμε είναι κρατικές επιχειρήσεις όπου με τα υπερκέρδη της εργασίας των εργατών να τροφοδοτούν το κοινωνικό κράτος
ακριβώς έτσι το κεφάλαιο εκμεταλλεύεται την υπεραξία της εργασίας και τα οικονομάει δίνοντας στους εργαζόμενους ψίχουλα και οδηγώντας τους λίγους κεφαλαιοκράτες στον υπερβολικό πλουτισμό
ενώ αν ήταν κρατικά τα ποσά αυτά θα μπορούσαν να πάνε στο κοινωνικό κράτος τώρα πάνε στις τσέπες λίγων
εμείς το μόνο που θέλουμε είναι κρατικές επιχειρήσεις όπου με τα υπερκέρδη της εργασίας των εργατών να τροφοδοτούν το κοινωνικό κράτος