Επισκέπτης
Ποιος σου φταιει που πας και αναθετεις υποθεσεις σε τυχαρπαστους δικηγορους???
Εδω στο μπου που υπαρχουν εκλεκτοι δικηγοροι δεν σου κανουμε???
ναι εκλεκτός μεν αλλά δε μου κάθεσαι.Να δούμε πότε θα σε ρίξω μαρή
Γιατι, τι τον θελεις?που ειναι εκεινος που τον ειχες συμβουλεψει και την σκαπουλαρε ρε φιλαρακι?
Δεν πας καλα...ναι εκλεκτός μεν αλλά δε μου κάθεσαι.Να δούμε πότε θα σε ρίξω μαρή
"Ισια" απαντηση... ;)τι τυχάρπαστος ρε μαλάκα ?? 64 χρονων με όνομα και ιστορία στην πιάτσα...
και παθών και μαθών τις υποθέσεις μου τις αναθέτω πλέον σε εξέχοντα μέλη (εν υπνωσει) του παρόντος ιστοτόπου... ;)
Πρώτη κατοικια ειναι το δικηγορικο γραφειο?????????
Αυτο ΔΕΝ θα το περασει.
Ό,τι αλλο θελεις, θα το περασει. Αυτο ΔΕΝ περναει.
Θα το δεις.
"Ισια" απαντηση... ;)
Δεν πας καλα...
Μην αρχισουμε παλι τη χθεσινη συζητηση.δεν βγαινει η αριθμητικη αλλιως. Αν μπουμπουνισουν 100 δις ποιος θα βαλει αυτά τα κεφαλαια στις τράπεζες?
Εδώ γινεται τοσος ντορος για τα 5 - 10 δις της τωρινης ανακεφαλαιοποιησης
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...καθ όλα straight και ξεκάθαρη...
αντε μαλάκα είσαι μακρυά από το κλεινόν και πλέον κλειστόν άστυ να σας βάλω να ανταγωνιστείτε σε customer service ...![]()
Μην αρχισουμε παλι τη χθεσινη συζητηση.
Προσωπικα δεν θεωρω οτι θα λυθει το θεμα με την απελευθερωση πλειστηριασμων της πρωτης κατοικιας.
Μηπως ευδοκιμουν οι πλειστηριασμοι της δευτερης κατοικιας, που γινονται κανονικα, ακομη και με μειωμενες τιμες???
Μηπως να μας εξηγησει κιολας, επι τη ευκαιρια, καποια "συστημικη" τραπεζα (μην αναφερω ποια, παρεμπιπτοντως ειναι η χειροτερη τραπεζα της Ελλαδας) για ποιο λογο εδινε σωρηδόν επιχειρηματικα δανεια το 2006-2010 ΧΩΡΙΣ εξασφαλισεις, μονο και μονο για να νοθεύσει τον ανταγωνισμο με τις αλλες τραπεζες και τωρα κλαιγεται και κανει αιτησεις στα δικαστηρια για εγγραφες αναγκαστικων προσημειωσεων εκ των υστερων?
Εκει τι πλειστηριασμος θα γινει, που δεν υπαρχει καμια εξασφαλιση?
Οι τραπεζες ηδη αρχισαν να στελνουν επιστολες με βαση τον νεο κωδικα δεοντολογιας τους.δεν θα γινουν πληστηριασμοι το ειπε και ο σαλλας
Κανενας. Απλως οι τραπεζες ΔΕΝ θα κερδισουν τα κερδη που εχουν εγγραψει. Τι να κανουμε τωρα?σωστα όλα αυτά που λες, αλλα εγω σου λεω απλη αριθμητικη. Ποιος θα τα βαλει μεσα αυτά τα 100δις κοκκινα? αντε πες 80.
Ποιος? η Μερκελ? ο Τσιπρας? Ποιος???![]()
Σωστος.ο Σαλλας είχε δώσει ένα πόσοστο ενδεικτικό που είναι βιώσιμο εντωμεταξύ σε σχέση με τις ρυθμίσεις.Είχε πει 1.2% το έτος από την συνολική οφειλή να λαμβάνουν οι τράπεζες κ δεν χρειάζονται πλειστηριασμοί.
Το μετρητό ούτως ή αλλως θα καταργηθει μια μερα παγκοσμιως.αλεξ βλεπεις να καταργει το μετρητο ο αλεξιαδης?
μετα την σουηδια θα ειμαστε εμειςΤο μετρητό ούτως ή αλλως θα καταργηθει μια μερα παγκοσμιως.
Και θα εχουμε ψηφιακο χρημα ΜΟΝΟ.
Ισως τα εγγονια μας το δουν.