jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Α και τον είχα ψηφίσει το τζέφρι το 2009. Ήμουν και εγώ στους μαλάκες του 40% που μας είχε κοροϊδέψει.
ετσι ντε πεστο
απο τα λαμογια που τους κοπηκαν τα προνομια
Α και τον είχα ψηφίσει το τζέφρι το 2009. Ήμουν και εγώ στους μαλάκες του 40% που μας είχε κοροϊδέψει.
Καμιά λιτότητα δε θα σταματήσει. Και αυτό θα το καταλάβεις αρκεί να δεις το τι τόκους έχουμε να πληρώσουμε μέχρι το 2030 (πληροφοριακά είναι περίπου στα 160δις ευρω). Με το να πρέπει να πληρώνεις χοντρικά 10δις το χρόνο ΜΟΝΟ σε τόκους (και φυσικά με τη προϋπόθεση ότι δε θα πάρουμε επιπλέον δανεικά) μπορεί να καταλάβει κανείς ότι λιτότητα θα συνεχίσουμε ν έχουμε αν δε γίνει γενναίο κούρεμα χρέους και πάγωμα τόκων για κάποιο χρονικό διάστημα
Άντε και να πω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν προδότης γιατί πήρε πολλά δάνεια και αύξησε το χρέος (όχι ότι δεν είχαμ αύξηση του χρέους από τον παίκτη του πλέι στάτιον), αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου (όχι ο ΓΑΠ) από που βγαίνει ότι ήταν προδότης;;;
Άντε και να πω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν προδότης γιατί πήρε πολλά δάνεια και αύξησε το χρέος (όχι ότι δεν είχαμ αύξηση του χρέους από τον παίκτη του πλέι στάτιον), αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου (όχι ο ΓΑΠ) από που βγαίνει ότι ήταν προδότης;;;
γιατι ο γαπ απο που βγαινει οτι ειναι προδοτης;
Καμιά λιτότητα δε θα σταματήσει. Και αυτό θα το καταλάβεις αρκεί να δεις το τι τόκους έχουμε να πληρώσουμε μέχρι το 2030 (πληροφοριακά είναι περίπου στα 160δις ευρω). Με το να πρέπει να πληρώνεις χοντρικά 10δις το χρόνο ΜΟΝΟ σε τόκους (και φυσικά με τη προϋπόθεση ότι δε θα πάρουμε επιπλέον δανεικά) μπορεί να καταλάβει κανείς ότι λιτότητα θα συνεχίσουμε ν έχουμε αν δε γίνει γενναίο κούρεμα χρέους και πάγωμα τόκων για κάποιο χρονικό διάστημα
Συμφωνώ. Αλλά από τη στιγμή που η Γερμανία ειναι ενάντια στο κουρεμα και στη πολιτική λιτότητας, τι να λέμε τώρα;;;βρε αγάπη μου όσο κούρεμα και να σου κάνουν αν μέσα το κράτος το έχεις σουρωτήρι δεν γίνεται...
Καταρχάς το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου από έναν νόμο του 34, άρα δε φταίει γι αυτό ο Παπανδρέου αλλά ο Βενιζέλος. Επίσης δε θυμάμαι ποτέ ο Γιώργός Παπανδρέου να δηλώνει σοσιαλιστής. Φιλελευθερος δήλωνε. Η ασφάλεια ήταν υπό τον έλεγχο του παλατιου.Λόγω του σκοτεινού του ρόλου κατά την προεμφυλιακή περίοδο. Συγκεκριμένα, ήταν πράκτορας των Άγγλων στην Ελλάδα ώστε να μεθοδεύσει τη συμφωνία της Βάρκιζας για τον αφοπλισμό του ΕΛΑΣ. Ομοίως και τα επόμενα χρόνια λειτούργησε ως ανάχωμα ώστε να τον ψηφίζει ο προοδευτικός κόσμος αντί για την πραγματική αριστερά. Δε συζητάμε φυσικά για το ότι (αυτός, ο "γέρος της δημοκρατίας" ) είχε εκτός νόμου το ΚΚΕ και το ότι η ασφάλεια έκανε τα ίδια (και χειρότερα) με τη χούντα.
Για μένα η σκοτεινότερη μορφή της Ελλάδας.
να σου πω το παρατραβας...........
Καταρχάς το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου από έναν νόμο του 34, άρα δε φταίει γι αυτό ο Παπανδρέου αλλά ο Βενιζέλος. Επίσης δε θυμάμαι ποτέ ο Γιώργός Παπανδρέου να δηλώνει σοσιαλιστής. Φιλελευθερος δήλωνε. Η ασφάλεια ήταν υπό τον έλεγχο του παλατιου.
Αν το πάμε έτσι όπως το λες εσύ όλοι οι πολιτικοί προ 67 προδότες είναι.
Υ.Γ Η Συμφωνία της Βάρκιζας ήταν με τη κυβέρνηση Πλαστήρα στην οποία δε ξέρω αν ήταν σαν υπουργός ο Γεώργιος Παπανδρέου
Τύπε το "βεβηλώνω" δεν έχει καμία σχέση με τη Βαβυλώνα πάντως να ξέρεις!
παρεξηγηθηκατε φασιστακια!...........βαβυλωνία εν καρανίω...μιλάμε ο τύπος μου έγραψε σε ποστ μου μαλάκα Ελληνα (το τι εννοεί ο καθένας είναι υποκειμενικό) και επειδή τον έστειλα να παει να πηδηχτεί παρεξηγήθηκε και απο πάνω...
Ε ρε πουστοκούμμουνα
παρεξηγηθηκατε φασιστακια!...........
Σωστά ήταν με την κυβέρνηση Πλαστήρα η Βάρκιζα όμως είχε μεθοδευτεί η πορεία προς τα εκεί από το Γεώργιο Παπανδρέου. Ο οποίος ήταν και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κατά την περίοδο των Δεκεμβριανών όπου επέτρεψε στους Άγγλους στρατιώτες να σφάζουν Έλληνες πολίτες. Ο συγκεκριμένος ξαναλέω ήταν πράκτορας των Άγγλων οι οποίο τον "διόρισαν" πρωθυπουργό της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση ώστε να προετοιμάσει και μεθοδεύσει την παράδοση της χώρας σε αυτούς και να μην αφήσει τον Ελληνικό λαό να επιλέξει μόνος του.
Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι (και μάλιστα προοδευτικοί) θεωρούν ότι έκανε καλό στην Ελλάδα.