από 5
στην πρώτη εργαζόμουν 6 μήνες με σύμβαση αορίστου χρόνου και έλαβα αποζημίωση (η συγκεκριμένη εταιρία πτώχευσε το 2012)
στην δεύτερη εργαζόμουν 13 μήνες με σύμβαση αορίστου χρόνου και έλαβα αποζημίωση
στην τρίτη απασχολήθηκα 2 μήνες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας 4 μήνες και έλαβα αποζημίωση 2 μισθούς που μου αναλογούσαν μέχρι τη λήξη της σύμβασης
στην τέταρτη απασχολήθηκα 2 χρόνια και 3 μήνες από τον τρίτο μήνα ήθελε να με απολύσει αλλά με προστάτευε ο συνδικαλιστικός νόμος καθώς είχα εκλεγεί στο πρωτοβάθμιο σωματείο και δεν επιτρεπόταν να με απολύσει όταν έχασα την έδρα μου στο ΔΣ απολύθηκα με αποζημίωση
στην πέμπτη απασχολήθηκα με σύμβαση αορίστου χρόνου 15 μήνες και απολύθηκα το 2012 όπου μετά από μακροχρόνια ανεργία είμαι συμβασιούχος στη δεη
Ρε αρχιτεμπελαρε.
καθεσαι και απαριθμείς χωρις να ντρεπεσαι, τις δουλειες απο τις οποιες σε απολυσανε?
Εγω θα ντρεπομουν να λεω οτι ΟΛΟΙ οι εργοδοτες μου με θεωρουσαν τοσο αχρηστο, τοσο φύρα, τοσο προβληματικο, ωστε να ψαχνονται να με απολυσουν απο τον πρωτο μηνα.
Αλλά εσυ αντι να νιωσεις λιγη ντροπη, λιγη τσιπα, το παιζεις και αγωνιστης.
Παντελής έλλειψη παιδειας.
Αλλά εδω δεν ντρεπεσαι να παιρνεις καρτες σιτισης, σαν τον ζητιανο.
Λιγη αξιοπρεπεια δεν εχεις?
Δεν σου εχει αφησει ιχνος αξιοπρεπειας η αριστερη πλυση εγκεφαλου που εχει καψει καθε κυτταρο σου? Τι θα απογινεις στη ζωη σου ρε?