maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
να υποθεσω οτι σε εμπορικο καταστημα που ειναι ανοιχτα τις κυριακες δεν πιανεις δουλεια, σωστα ?
να υποθεσω οτι σε εμπορικο καταστημα που ειναι ανοιχτα τις κυριακες δεν πιανεις δουλεια, σωστα ?
τωρα εισαι αργοσχολος που πληρωνεται χωρις να κανει τιποτα εις βαρων των ανεργων που εχουν προσοντα και περιμενουν να βρουν δουλεια με αξιοκρατικα κριτηρια σε αντιθεση με σενα που σε εχωσε ο τζιφρας
Τοση όρεξη για δουλειά, χαραμίζεσαι στην ΔΕΗ
ναι εχουν να το λενε οι συναδελφοι του ποσο εργατικος ειναιΤοση όρεξη για δουλειά, χαραμίζεσαι στην ΔΕΗ
δεν ξέρω αν έχεις δει τα πόστ μου αλλά είμαι πλέον εργαζόμενος
και εγώ αξιοκρατικά μέσω ασεπ μπήκα
και μόρια ανεργίας μάζεψα και σε συνάρτηση με το χαμηλό εισόδημα και καλό βαθμό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είχα
σε ορυχειο δουλευεις?δεν ξέρω αν σε έχει ενημερώσει κανείς αλλά στη δεη οι υπάλληλοι εργάζονται
τον δεκεμβρη ή ιανουαριο δεν ληγει η συμβαση σου ? μετα να υποθεσω οτι σε εμπορικο καταστημα που ειναι ανοιχτα τις κυριακες δεν πιανεις δουλεια, σωστα ?
στη πρώτη εικόνα ο πελάτης έσπρωξε το διαδηλωτή και έγινε και προσαγωγή ενός ατόμου για τα επεισόδια οπότε η δικαιοσύνη θα αποφασίσει και στο δεύτερο βίντεο απολύτως νόμιμη απλά σφυρίζουν με σφυρίχτρες που το βλέπεις το κακό???
στη πρώτη εικόνα ο πελάτης έσπρωξε το διαδηλωτή και έγινε και προσαγωγή ενός ατόμου για τα επεισόδια οπότε η δικαιοσύνη θα αποφασίσει και στο δεύτερο βίντεο απολύτως νόμιμη απλά σφυρίζουν με σφυρίχτρες που το βλέπεις το κακό???
31 δεκεμβρίου λήγει εγώ θα θέλω το κατάστημα θα προσλαμβάνει υπαλλήλους?
δεν σου εταξε μονιμοτητα ο τσιπρας? η πηρε πρεφα οτι πηγαινες παραλληλα και στις συγκεντρωσεις του δραχμαζανη?31 δεκεμβρίου λήγει εγώ θα θέλω το κατάστημα θα προσλαμβάνει υπαλλήλους?
και να θέλει να προσλάβει εσένα δεν πρόκειται να σε προσλάβει... ειδικά αν δει το βιογραφικό σου και κάνει μερικά τηλεφωνήματα στους προηγούμενους εργοδότες σου ...
και να θέλει να προσλάβει εσένα δεν πρόκειται να σε προσλάβει... ειδικά αν δει το βιογραφικό σου και κάνει μερικά τηλεφωνήματα στους προηγούμενους εργοδότες σου ...
όταν το σωματείο μου απεργεί την κυριακή εγώ θα απεργώ είναι δικαίωμά μου
31 δεκεμβρίου λήγει εγώ θα θέλω το κατάστημα θα προσλαμβάνει υπαλλήλους?