apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Σαμαροβενιζελος ειπα τυπε. Μαζι πανε αυτοι πακετο. Ο ΓΑΠ δεν εχει ελπιδες πλεον αστον αυτονΞεχασες τον Μπενυ τυπε για να μην σου πω τον ΓΑΠ
Σαμαροβενιζελος ειπα τυπε. Μαζι πανε αυτοι πακετο. Ο ΓΑΠ δεν εχει ελπιδες πλεον αστον αυτονΞεχασες τον Μπενυ τυπε για να μην σου πω τον ΓΑΠ
Προσεχε τι υποσχεσαι τυπε. Οταν ειπα στον τραμουνπουστρα να ποσταρει το ticket του ποτε ερχεται εκανε την παπια και ελεγε απλα οτι ερχεται μια συγκεκριμενη μερα...! Οποιος λεει οτι θελει ραντεβου να εχει τα κοτσια να το πρατει κιολας
Δεν πειραζει τυπε.Θα βλεπει ο legolas το GAY of thrones.To σκεφτηκα ξανα. Δεν θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ γιατι εαν παρει τις αδειες απο τα ΜΜΕ ο ΣΚΑΙ δεν θα ξαναδειξει σε επαναληψη το Game of thrones
Στο ξαναειπα..πες μου 1 λογο να σε πιστεψω οτι λες αληθεια και δεν θα καθομαι σαν βλακας να σε περιμενω?βγάλε τον σκασμό αποκαμένε μην σε πάρει και σε σηκώσει... και πότε έρχομαι, και τι ώρα φτάνω και με ποιά πτήση έγραψα... άλλο αν εσύ έκανες την κότα (όπως το συνηθίζεις σαν εκείνον τον μαλάκα τον geogersl που ζητάει το ΑΦΜ για να μας καρφώσει στην εφορία)...
Βαλε το ticket που ερχεσαι και θα δεις ποσα πενταευρα θα μαζεψεις....
Eισαι σοβαρος?Ξερεις για ποιον λογο το εγραψα?Ψαξτο λιγο αν θες και μετα απαντας.Αν δεν θες να το ψαξεις και δεν σε ενδιαφερει τοτε μην πεταγεσαι χωρις να γνωριζεις.Προσεχε τι υποσχεσαι τυπε. Οταν ειπα στον τραμουνπουστρα να ποσταρει το ticket του ποτε ερχεται εκανε την παπια και ελεγε απλα οτι ερχεται μια συγκεκριμενη μερα...! Οποιος λεει οτι θελει ραντεβου να εχει τα κοτσια να το πρατει κιολας
ΧΑχαχαχαχα ασε τυπε εχω σοβαρο προβλημα τωρα. Μεχρι τον Μαρτιο τι θα κανω? ΠφφφφφΔεν πειραζει τυπε.Θα βλεπει ο legolas το GAY of thrones.
Στο ξαναειπα..πες μου 1 λογο να σε πιστεψω οτι λες αληθεια και δεν θα καθομαι σαν βλακας να σε περιμενω?
Δεν ηταν για σενα προσωπικα. Πανω κατω καταλαβα και χωρις να το διαβασω ολα γιατι κατι πηρε το ματι μου. Μην αρπαζεσαι με μενα δεν ηθελα να σε προσβαλω δεν εχω κατι μαζι σουEισαι σοβαρος?Ξερεις για ποιον λογο το εγραψα?Ψαξτο λιγο αν θες και μετα απαντας.Αν δεν θες να το ψαξεις και δεν σε ενδιαφερει τοτε μην πεταγεσαι χωρις να γνωριζεις.
Για αυτο ακριβως το λογο θελω το ticket σου εαν δεν εμφανιστεις και βγεις απο αλλη πορτα η δεν ερθω να εχουμε κατι να λεμε...!ΕΑΝ ΕΡΘΩ ΟΜΩΣ????????πες μου εσύ έναν λόγο να σε πιστέψω ότι θα έρθεις...
Σαμαροβενιζελος ειπα τυπε. Μαζι πανε αυτοι πακετο. Ο ΓΑΠ δεν εχει ελπιδες πλεον αστον αυτον
BA 632 ώρα άφιξης 17.55 από Λονδίνο... 24/1/2015....
Με το πασοκ εντος βουλης? Και με τι ποσοστο?Εγω σου λεω τυπε οτι ο ΓΑΠ θα παρει ενα 3% σε αυτες τις εκλογες και στις επομενες κανενα 7-8%.
Οκ γιατι δεν αναφερομουνα παρα μονο σε συγκεκριμενο ατομο.Δεν ηταν για σενα προσωπικα. Πανω κατω καταλαβα και χωρις να το διαβασω ολα γιατι κατι πηρε το ματι μου. Μην αρπαζεσαι με μενα δεν ηθελα να σε προσβαλω δεν εχω κατι μαζι σου
Για αυτο ακριβως το λογο θελω το ticket σου εαν δεν εμφανιστεις και βγεις απο αλλη πορτα η δεν ερθω να εχουμε κατι να λεμε...!ΕΑΝ ΕΡΘΩ ΟΜΩΣ????????
Χωρις φωτο δεν σε πιστευωΒρε, καλώς το παιδί !
Ψήφισε τη Κυριακή και μετά πάμε παρέα διάφοροι
για βόλτα και κουλτούρα στα Δελφίνια στη Γλυφάδα !
Βρε, καλώς το παιδί !
Ψήφισε τη Κυριακή και μετά πάμε παρέα διάφοροι
για βόλτα και κουλτούρα στα Δελφίνια στη Γλυφάδα !
Για αυτο ακριβως το λογο θελω το ticket σου εαν δεν εμφανιστεις και βγεις απο αλλη πορτα η δεν ερθω να εχουμε κατι να λεμε...!ΕΑΝ ΕΡΘΩ ΟΜΩΣ????????
μπα... Α3 602 25/1/2015 13.25 αναχώρηση...