tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τυπε να δω το τζανκι με εσενα υπεράσπιση και τι στον κόσμο
τυπε να δω το τζανκι με εσενα υπεράσπιση και τι στον κόσμο
Τον Γιαννακοπουλο επρεπε να ψησω να μου αναθεσει την αγωγη κατα του Καμμενου
10 εκατομμυρια ευρω αντικειμενο, να μην ζητησω το 5%?
Τύπε ό,τι και να πεις συγχωρεισαιτυπε μαλάκια είπα ;
Τύπε πώς αποκαλείς ετσι εναν αξιοσεβαστο επιχειρηματια οπως ο κυριος Γιαννακοπουλος, του οποιου η τιμη και η υποληψη κηλιδωθηκε βάναυσα και αυθαιρετα απο τον εναγόμενο >τυπε να δω το τζανκι με εσενα υπεράσπιση και τι στον κόσμο
τυπε για το καλο της το κανα κάποτε θα με ευγνωμονείΤύπε ό,τι και να πεις συγχωρεισαι
Εχεις στο ενεργητικο σου το σπασιμο ενος απο τα σημαντικοτερα νικ
Τύπε πώς αποκαλείς ετσι εναν αξιοσεβαστο επιχειρηματια οπως ο κυριος Γιαννακοπουλος, του οποιου η τιμη και η υποληψη κηλιδωθηκε βάναυσα και αυθαιρετα απο τον εναγόμενο >
Εισαι αναλγητος τύπε >τυπε για το καλο της το κανα κάποτε θα με ευγνωμονεί
σαν κλαμενο μουνι ειναι.όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια...
Τύπε πώς αποκαλείς ετσι εναν αξιοσεβαστο επιχειρηματια οπως ο κυριος Γιαννακοπουλος, του οποιου η τιμη και η υποληψη κηλιδωθηκε βάναυσα και αυθαιρετα απο τον εναγόμενο >
τυπε ειμαι σίγουρος θα εμφανιστεί με κλώνο τύπου εμιλι μπροντε , Μάκης 34 , ροσο αντικο ρετσινο κλπΕισαι αναλγητος τύπε >
Εγω θεωρω πολυ πιθανο να κλαιει στο μαξιλαρι της πεντε μερες τωρα αγκαλια με δυο γατες :-
Τύπε αν δω δυο-τρεις φορες το βιντεακι αυτο ακομη, προβλεπω να γινομαι οπαδος της ευθανασιας.
Το Εμιλυ Μπροντέ νομιζω ειναι ό,τι πρεπει τύπε.τυπε ειμαι σίγουρος θα εμφανιστεί με κλώνο τύπου εμιλι μπροντε , Μάκης 34 , ροσο αντικο ρετσινο κλπ
Τύπε η πριγκιπισσα θα γυρισει, θα δει αυτα που γραφουμε και ποιος μας γλυτωνει.Επιασες κιολας δουλεια παλιολαμογιο.......λες ο τρακης να ειναι μελος????
Υ.Γ. Κατω τα χερια απο την πριγκιπισσα, θα κανει θριαμβευτικο come back......
Τύπε αν δω δυο-τρεις φορες το βιντεακι αυτο ακομη, προβλεπω να γινομαι οπαδος της ευθανασιας.
Το Εμιλυ Μπρορντέ νομιζω ειναι ό,τι πρεπει τύπε.
Τύπε η πριγκιπισσα θα γυρισει, θα δει αυτα που γραφουμε και ποιος μας γλυτωνει.
Μηπως να τα διαγραψουμε???