tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Τελικά το σωστό ειναι κτίριο ή κτήριο;Οταν ενα κτιριο ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ, σημαινει οτι εξυπηρετει τις αναγκες του Δημοσιου.
o μπαμπινιωτης λεει ''κτηριο''Τελικά το σωστό ειναι κτίριο ή κτήριο;![]()
τι ειπες; υπαρχουν φασιστες αριστεροι;; δεν το πιστευω, θα σε μαλωσω...To ονομα αυτου του καραβλαχου, φασιστα, τραμπουκου κωλογερου το γνωριζουμε?
Επισης παρακαλω όποιον γνωριζειτι ειπες; υπαρχουν φασιστες αριστεροι;; δεν το πιστευω, θα σε μαλωσω...![]()
To ονομα αυτου του καραβλαχου, φασιστα, τραμπουκου κωλογερου το γνωριζουμε?
Να μην γνωριζω το ονομα μιας τετοιας κολοσσιαιας προσωπικοτητας?δλδ αν στο πω τι θα κάνεις ?![]()
Να μην γνωριζω το ονομα μιας τετοιας κολοσσιαιας προσωπικοτητας?
Μπαλαμώτης... εκ Τρικάλων ορμώμενος...
ήθελα να ξέρω οι σύζυγοι των γυναικών που εξύβρισε το αρχίδι αυτό τι κάνανε...??
δεν τον ξαντεριάσανε τον πούστη στην κεντρική πλατεία ??
[size=20pt]Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κώλοι και όχι τίποτε άλλο μας τονίζει ότι είμαστε ξεκάθαρα προτεκτοράτο
Σόιμπλε: Ο Σαμαράς ήταν διστακτικός, ο Τσίπρας έλεγε ανοησίες...
[/size]
εσυ αριστερε φασιστα απο που πηρες το δικαιωμα να κρινεις καποιον σαν κωλο ?
ουστ ρε που θελετε θα απαγορεψετε και την ελευθερια του λογου επειδη δηθεν σας κρινει ασχημα (ουτε τα παιδακια του νηπιαγωγειου δεν σκουζουν ετσι)
όταν κάποιος άσχετος που δεν τον αφορά σχολιάζει τους πρωθυπουργούς της χώρας μου σαν κώλος πρέπει να χαρακτηρίζεται
δηλαδή εσένα όποιος σε βρίσει μετά του βγάζεις τα έντερα?
κωλος και εσυ λοιπον - και ασχετος εισαι και δεν σε αφορα τι λεει ο σοιμπλε
και τι ειναι στην τελικη ο πρωθυπουργος μιας χωρας ? εχει κανενα αλαθητο και δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να τον σχολιασει ή να τον κρινει ?
μπορεί και αυτό… πάντως τόπι στο ξύλο τον κάνω σίγουρα…
ειδικά αν κάποιος βρίσει και απειλήσει την γυναίκα μου ή τα παιδιά μου …. τον έχω ξεσκίσει …
το θρασύδειλο αυτό κάθαρμα θέλει πολλές μα πάρα πολλές κλωτσιές και απόλυση από τον δήμο με την αιτιολογία της ανάρμοστης για δημοτικό υπάλληλο συμπεριφοράς προς τον πολίτη…
και από τον σύζυγο ή άλλον συγγενή της γυναίκας που εξύβρισε σκαιώς πολλές μα πολλές κλωτσιές μέχρι να κατουρήσει αίμα ο πούστης…
όταν δεν σχολιάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες πρωθυπουργούς σαφώς και δεν με αφορά και ούτε ασχολήθηκα ποτέ
δεν είπα ότι ο πρωθυπουργός έχει αλάθητα αλλά αυτοί που τον κρίνουν και τον σχολιάζουν είναι οι Έλληνες πολίτες που ψηφίζουν και κανένας άλλος
δηλαδή και εσύ με την γνώμη του σόιμπλε είσαι? θεωρείς την Ελλάδα προτεκτοράτο?
άρα γίνεσαι πιο παράνομος και διαπράττεις και ποινικό αδίκημα. Είναι σαν κάποιος εργοδότης να μη μου δίνει της υπερωρίες μου επικαλούμενος οικονομικές δυσκολίες και αντί να απευθυνθώ στην επιθεώρηση εργασίας να τον σπάω στο ξύλο και να του καίω το κατάστημα