arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τύπε στο γραφείο είναι αλλά δεν έχει ξυπνήσει ακόμα..
έχω αναρρωτική από τη δευτέρα την πέμπτη θα επιστρέψω
Τύπε στο γραφείο είναι αλλά δεν έχει ξυπνήσει ακόμα..
Τέλος η θητεία στο στρατό για τον Κορωνάκη - Πήγε για 40 μέρες και πήρε απολυτήριο!!!
Μετά από σαράντα ημέρες θητείας ο Τάσος Κορωνάκης είναι πια …πολίτης, καθώς ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Μετά από σαράντα ημέρες θητείας ο Τάσος Κορωνάκης είναι πια …πολίτης, καθώς ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μαθαίνει το iefimerida.gr, πήρε το απολυτήριο στα χέρια του μόλις, χθες, Δευτέρα, από το κέντρο Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα (ΚΕΤΘ).
Ο ίδιος, είναι αρκετά ευδιάθετος καθώς όπως αναφέρουν άνθρωποι από το φιλικό του περιβάλλον «ολοκλήρωσε την υποχρέωσή του», ενώ από δω και μπρος μένει να φανεί αν θα επιστρέψει στα πολιτικά δρώμενα και από ποια θέση.
Του τα λέγαμε από τότε. "Υπομονή Τάσαρε , περνάει γρήγορα ο καιρός , ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα πάρεις το απολυτήριο" και νατος.
Καλός πολίτης ρε Τάσαρε!![]()
![]()
![]()
τι επαθες λεφτη κακωση μηνισκου στον εγκεφαλο?έχω αναρρωτική από τη δευτέρα την πέμπτη θα επιστρέψω
τι επαθες λεφτη κακωση μηνισκου στον εγκεφαλο?![]()
δεν ξέρω αν έχεις ιδέα αλλά ο νόμος λέει που είναι ίδιος για όλους ότι άμα έχεις κλείσει τα 35 έχεις δικαίωμα να υπηρετήσεις 40 μέρες στο κέντρο και μετά να εξαγοράσεις το υπόλοιπο της θητείας σου
σηκωνεις τα βαρη της ζωης λεφτη μουη μέση μου πονάει
Και γιατί έπρεπε να "φτάσει" τα 40 ρε βλάκα για να πάει φαντάρος και μάλιστα μετά από ασφυκτικές πιέσεις και άπειρα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζαν ως φυγόπονο και ως "λιποτάκτη" ?? Απέφευγε μονίμως να υπηρετήσει την πατρίδα όπως και πολλά άλλα κοπρόσκυλα σαν και του λόγου του φυσικά..
Άει στο διάολο σιχάματα..
τι αναρρωτκη ρε λαμογιο δουλεια γραφειου κανεις να ξυνεις τα αρχιδια σου αντε κανονικα επρεπε να σε διωξουν..ποσες φορες εχεις παρει αναρρωτικη ρε γλυφτη?έχω αναρρωτική από τη δευτέρα την πέμπτη θα επιστρέψω
στην πιατσα εγινε η συγκεντρωση νικο? στο σινε κεραμεικος εγινε στην κεραμεικου? ελπιζω να πηγες να εσπρωξες μετα και να μην σε εφαγε η μαλακια του δραχμαζανη φαγητο ειχε ο λιγουρης η δεν του φτανει η κρατικη επιχορηγηση?Από τη χτεσινή συγκέντρωση
ρε κατεστραμενε στην εκδηλωση του αποτυχημενου πηγες στην δουλεια δεν μπορεις να πας ομως ε???Από τη χτεσινή συγκέντρωση
Και γιατί έπρεπε να "φτάσει" τα 40 ρε βλάκα για να πάει φαντάρος και μάλιστα μετά από ασφυκτικές πιέσεις και άπειρα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζαν ως φυγόπονο και ως "λιποτάκτη" ?? Απέφευγε μονίμως να υπηρετήσει την πατρίδα όπως και πολλά άλλα κοπρόσκυλα σαν και του λόγου του φυσικά..
Άει στο διάολο σιχάματα..
τι αναρρωτκη ρε λαμογιο δουλεια γραφειου κανεις να ξυνεις τα αρχιδια σου αντε κανονικα επρεπε να σε διωξουν..ποσες φορες εχεις παρει αναρρωτικη ρε γλυφτη?
ρε κατεστραμενε στην εκδηλωση του αποτυχημενου πηγες στην δουλεια δεν μπορεις να πας ομως ε???![]()
στην πιατσα εγινε η συγκεντρωση νικο? στο σινε κεραμεικος εγινε στην κεραμεικου? ελπιζω να πηγες να εσπρωξες μετα και να μην σε εφαγε η μαλακια του δραχμαζανη φαγητο ειχε ο λιγουρης η δεν του φτανει η κρατικη επιχορηγηση?
απεργια δεν εχεις κανει? τι αριστερος εισαι? μονο στην τσεπη?έχεις γίνει και εσύ γιατρός τώρα πήγα στον εοπυυ έκριναν ότι δεν μπορώ να δουλέψω και μου χορήγησαν 3ήμερη αναρρωτική
έχω λάβει με την τελευταία 17 μέρες αναρρωτική και 1 μέρα δικαστική άδεια (είχα παρευρεθεί μάρτυρας σε δικαστήριο) και 5 μέρες κανονική άδεια
μετα ρε δεν πηγες να γαμησεις? διπλα στα μπουρδελα ησουνπου να σπρώξω ρε καμένε σε πολιτική ανοικτή συγκέντρωση είχα πάει τι φαγητό να είχε?
απεργια δεν εχεις κανει? τι αριστερος εισαι? μονο στην τσεπη?μετα ρε δεν πηγες να γαμησεις? διπλα στα μπουρδελα ησουν
όχι δεν πήγα στα μπουρδέλα πήγα με μια συντρόφισσα για μπύρα καισεξμετά για ύπνο!
που πηγες για μπυρα ? καλα ρε δεν πηγες να γαμησεις τι σκατα κανεις στο σαιτ τοτε? μονο τα πολιτικα σε ενδιαφερουν? εδω γραφουμε για πουτανες και ενημερωνομαστε να σου πως πως γαμησες δεν σε εκριναν ανικανο για εργασια στο πεδυ σημερα η επιτροπη που περασες?σαφώς και έχω κάνει απεργία αλλά αυτές οι μέρες δεν λογίζονται σαν άδεια οποιουδήποτε είδους αλλά σαν απουσία από τη δουλειά μου χωρίς αμοιβή
όχι δεν πήγα στα μπουρδέλα πήγα με μια συντρόφισσα για μπύρα και σεξ μετά
για να γαμησει και για να παει στην συγκεντρωση του λαφαζανη δεν ειναι αρρωστος ο νικος για να παει στην δουλεια ομως
για να γαμησει και για να παει στην συγκεντρωση του λαφαζανη δεν ειναι αρρωστος ο νικος για να παει στην δουλεια ομως![]()
![]()