pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ετσι ετσι με συριζα στον σφυριζα
πουτανα ολα
πουτανα ολα
να σε δω μεθαυριο που θα μενεις στον δρομο τι θα λες για τον τσυριζα μπετοβλακαετσι ετσι με συριζα στον σφυριζα
πουτανα ολα
γιατι εχεις γαμησει ποτε ρε φιλε? στη φυλης μονο στο 99 πας και σε στραποναρουντυπε συριζα και ας μην γαμησω ποτε
δεν σας αφηνουμε λεμε να κυβερνησετε εκει πετρινα χρονια τωρα για σας
γιατι εχεις γαμησει ποτε ρε φιλε? στη φυλης μονο στο 99 πας και σε στραποναρουν
γεια σου κ σενα η διαφωνια που εγκειται?στην διαχηρηση της ξεφτυλας?καλησπερα μαγκα μου τα λες ωραια αν και δεν συμφωνω μαζι σου ομως σεβομαι την αποψη σ
μαλισταναι ακριβως
με τον σφυριζα δεν φτιαχνει το πραγμα χειροτερο γινεται μαλακα τζαμπατζηγιατι ειναι η χωρα μας και την κανανε ετσι 40χρονια ξεφτυλλας και προδοσιας
ε καποτε πρεπει να φτιαξει το πραμα
βεις δηλ οτι φτιαχνει το πραγμα?σε τι?εγω βλεπω να χειροτερευει στα πανταγιατι ειναι η χωρα μας και την κανανε ετσι 40χρονια ξεφτυλλας και προδοσιας
ε καποτε πρεπει να φτιαξει το πραμα
εσυ εισαι δεξιος και τα λες αυταβεις δηλ οτι φτιαχνει το πραγμα?σε τι?εγω βλεπω να χειροτερευει στα παντα
2 φορες,μην μου πεις 4 με τους αλλους,γιατι δεν ειμαι πλεον τοσο σιγουρος
στο β ερωτημα αν εχεις την ευχερεια απαντας ,δηλ τι πςριμενεις?κ σε ποια ηληκια?
καλα ,,τα λεμε σε κανα διμηνο,αν εχεις ορεξη κ τοτε να γραφεις.... :Sθα δειξει το πραμα κατα που παει
η ολοσωστη κριτικη ερχετε απο αμβωνος δεξιας της συμφορας μηπως?σαμαροαδωνο νδ μηπως?τι θα δειξει ρε μπαγλαμα 300 ευρω συνταξη και μισθοι πρωτη φορα φασιστερα δημευση της περιουσιας του κοσμακη και δισβασταχτοι φοροι
απλα πραγματα