stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 566
Ελα ρε θηριο εχεις και προσβαση στα τραπεζικα αποθεματα,τι εισαι εσυ ρε παιδι μου.
Βρε μαστεράκο γιατί δεν πας να σκαψεις κανα χωράφι;
Ελα ρε θηριο εχεις και προσβαση στα τραπεζικα αποθεματα,τι εισαι εσυ ρε παιδι μου.
Ειχαν ριπορτ λεει απο την Ευρωπη
Ε,δεν ειναι και μυστικο.Οσοι απο μας εχουμε συγγενεις που δουλευουν στην Εθνικη Τραπεζα ξεραμε απο μεσα οτι το καλοκαιρι δεν υπηρχε σαλιο,ηταν ζητημα οχι ημερων αλλα ωρων.Εξ ου και η λευκη σημαια και η ατακτη υποχωρηση.Συναδελφος γυναικα στη δουλεια ηθελε πριν λιγες μερες να παρει ο αντρας της καινουρια μηχανη δινοντας τη παλια.Εργαζομενοι και οι δυο μισθωτοι,πηραν σειρα τις τραπεζες ζητωντας δανειο 1500 ευρω.Βρηκαν κλειστες τις θυρες.Ελα ρε θηριο εχεις και προσβαση στα τραπεζικα αποθεματα,τι εισαι εσυ ρε παιδι μου.
Mα δεν θα υπηρχαν και cc αν υπηρχαν χρηματα τοτε.Επισης μεγαλο ψεμα σου ειπαν οτι δεν δινουν δανεια.Μια χαρα δινουν,ειδικα η Εθνικη που ειναι και δυσκολη τραπεζα εβγαλε προσφατα σε γνωστο πιστωτικη με οριο 6000.Στον κωτσοβολο αν πας σου δινουν καταναλωτικο ΕΘΝΙΚΗΣ.Αν δεν εισαι μαυρισμενος στην Τειρεσια μια χαρα σου δινουν.Ε,δεν ειναι και μυστικο.Οσοι απο μας εχουμε συγγενεις που δουλευουν στην Εθνικη Τραπεζα ξεραμε απο μεσα οτι το καλοκαιρι δεν υπηρχε σαλιο,ηταν ζητημα οχι ημερων αλλα ωρων.Εξ ου και η λευκη σημαια και η ατακτη υποχωρηση.Συναδελφος γυναικα στη δουλεια ηθελε πριν λιγες μερες να παρει ο αντρας της καινουρια μηχανη δινοντας τη παλια.Εργαζομενοι και οι δυο μισθωτοι,πηραν σειρα τις τραπεζες ζητωντας δανειο 1500 ευρω.Βρηκαν κλειστες τις θυρες.
Επισης μεγαλο ψεμα σου ειπαν οτι δεν δινουν δανεια.
Mα δεν θα υπηρχαν και cc αν υπηρχαν χρηματα τοτε.Επισης μεγαλο ψεμα σου ειπαν οτι δεν δινουν δανεια.Μια χαρα δινουν,ειδικα η Εθνικη που ειναι και δυσκολη τραπεζα εβγαλε προσφατα σε γνωστο πιστωτικη με οριο 6000.Στον κωτσοβολο αν πας σου δινουν καταναλωτικο ΕΘΝΙΚΗΣ.Αν δεν εισαι μαυρισμενος στην Τειρεσια μια χαρα σου δινουν.
Πες μας εσυ φιλε μου γιατι δεν υπηρχαν.Ωραια, ειμαστε στο Α και μπορουμε να προχωρησουμε στο Β.
Γιατι δεν υπηρχαν χρηματα στις τραπεζες και γενικοτερα στην Ελληνικη οικονομια τον Ιουλιο;;
μουτσος ειναι στα καραβια δεν ξερει απο χωραφια αυτοςΒρε μαστεράκο γιατί δεν πας να σκαψεις κανα χωράφι;
Πες μας εσυ φιλε μου γιατι δεν υπηρχαν.
Τι εννοεις δεν πηραν την δοση;Ποια δοση;Γιατι μηπως τα τσακαλακια στο πλαισιο της "σκληρης διαπραγματευσης" δεν πηραν τη δοση του Φεβρουαριου και ροκανισαν σε δημοσιες δαπανες ολα τα αποθεματικα που ειχαν απομεινει στα ταμεια;;
Τι εννοεις δεν πηραν την δοση;Ποια δοση;
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αφήνοντας παράλληλα πολλές αιχμές.
Την απόφασή του γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Παναγούλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου, με επιστολή του προς την Κεντρική Επιτροπή, επισημαίνει ότι ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση και το κυβερνητικό της έργο.
απουσίες στα μητρώα σημειώνουμε
ένας ενας το διαλάμε κι'αραιώνουμε....
αντε με το καλό...
εγω για τις τραπεζες απορω.Πιστευω οτι σιγα σιγα ξεμενουν απο λεφτα.
Δλδ ο κοσμος πριν τα CC τραβαγε οσα λεφτα ειχε αναγκη.Τωρα τραβανε σταθερα τα 420 καθε εβδομαδα ειτε τα χρειαζονται ειτε οχι.
νομίζεις δηλαδή ότι είναι πρόβλημα κάποιος με βασικό μισθό καθαρά στα 500€ το μήνα η αναλήψεις 420€ τη βδομάδα σε ατμ
όταν σου έλεγα ότι αν γινόταν συνέδριο το Σεπτέμβριο θα το έχανε ο τσίπρας δεν με πίστευες
Ό,τι και να πούμε, ο ΣΥΡΙΖΑ, όποιος και να είναι, στην κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, όποιοι να είναι και αυτοί, εμφανίζουν σαν κυβέρνηση μία απίστευτη ομόνοια που θα πρέπει να απασχολήσει τους πολιτικούς μας επιστήμονες.
Ακόμη θυμάμαι την αγκαλιά Τσίπρα-Καμμένου το βράδι των εκλογών.
Αυτά να τα βλέπουν και να μαθαίνουν μπαλίτσα οι μπαγλαμάδες της "μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης" (my ass), που ξέρουν μόνο να αλληλουπονομεύονται, με αποκορύφωμα την αυτογκολάρα του 93 που χαντάκωσε την όσμωση των συντηρητικών και φιλελεύθερων ιδεών στην Ελλάδα.
νομίζεις δηλαδή ότι είναι πρόβλημα κάποιος με βασικό μισθό καθαρά στα 500€ το μήνα η αναλήψεις 420€ τη βδομάδα σε ατμ