Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άλλο η ελεύθερη μετακίνηση και άλλο να θέλω να ζήσω σε συγκεκριμένο τόπο
Γιατί δεν πας να επιμορφωθείς στην Β. Κορέα?
Για μερικούς μήνες μονό, θα σου κάνουμε και τα εισητήρια.
άλλο η ελεύθερη μετακίνηση και άλλο να θέλω να ζήσω σε συγκεκριμένο τόπο
Bρε μαλακα τρομπα μαγαζι εχω λες να μην ξερω;Ολο μαλακιες εισαι.Ειδικα στα παγωτα που ειναι και ευαισθητα προιοντα.Μια φορα καηκε η καταψυξη,ηρθε ο πωλητης,εκανε την καταμετρηση,και πηραμε πιστωτικο ολο το ποσο.Βλακα ασχετε.καμμιά εταιρεία δεν δέχεται επιστροφές αλλοιωμένων προιόντων ειδικά αν η αλλοίωση αυτή οφείλεται σε κακές συνθήκες αποθήκευσης του λιανοπωλητή…
οι εταιρείες (και όχι όλες) δέχονται επιστροφές των προιόντων που πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους .. και αυτό μόνο στο γάλα και στα γιαούρτια…
στα παγωτά δέχονται επιστροφές στο τέλος εποχής, ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης (μπορεί να λήγει πχ τέλος Δεκέμβρη) και η επιστροφή να γίνει τέλος Νοέμβρη γιατί ο λιανοπωλητής σταματάει την διάθεση τους (κλείνει το ψυγείο)
αντε βλάκα που τα ξέρεις όλα…
Bρε μαλακα τρομπα μαγαζι εχω λες να μην ξερω;Ολο μαλακιες εισαι.Ειδικα στα παγωτα που ειναι και ευαισθητα προιοντα.Μια φορα καηκε η καταψυξη,ηρθε ο πωλητης,εκανε την καταμετρηση,και πηραμε πιστωτικο ολο το ποσο.Βλακα ασχετε.
Γιατί δεν πας να επιμορφωθείς στην Β. Κορέα?
Για μερικούς μήνες μονό, θα σου κάνουμε και τα εισητήρια.
Η β.κορέα δεν έχει κομμουνισμό αλλά φασισμό δεν σημαίνει ότι όποιος λέει ότι είναι κομμουνιστής ισχύει να είναι κομμουνιστής
Κανε log out ρε τεμπελη και δουλευε.... Αντε λαμογιο, μαλλον μετα απο 3 μηνες στη δεη εγινες παλιος και κανεις και συ οτι γουσταρεις, δουλευεις οποτε και αν γουσταρεις και μου εισαι απο υπολογιστη υπηρεσιας στο μπου.κομ