pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αδιάβαστος.
Όταν θα μάθεις να γράφεις σωστά το ποίημα, ξανά έλα!
αντε γεια μια ζωη φαπες θα τρωτε φυστικη η μαγισσα πεθανε ρε
Αδιάβαστος.
Όταν θα μάθεις να γράφεις σωστά το ποίημα, ξανά έλα!
επειδη κανουμε διεθνος το χρεος τους ποναει
Γιατι αυτος που νομιζεις οτι σε εχει??χαχαχαχαχαχαΌχι απλά δεν αξίζεις τίποτα περισσότερο από το να σε έχω γραμμένο στα μέζεά μου.
που το κανει διεθνως το χρεος ρε συ τυπε? Στα κρατη του ΟΗΕ.
Πηγε σ' αυτους που στη μεγαλη τους πλειοψηφια οι πολιτες τους ζουν με λιγοτερα από 100 δολαρια το μηνα (οι πιο φτωχοι με 10 δολ) να τους πει εχουμε κριση κοψτε μας το χρεος, ενώ εμεις θα δινουμε συνταξεις στα ΔΕΚΟ 2.500 €
Αυτή που θα διέγραφε το μεγαλύτερος μέρος του χρέους και θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα άρθρο και ένα νόμο;αντε γεια μια ζωη φαπες θα τρωτε φυστικη η μαγισσα πεθανε ρε
Αυτή που θα διέγραφε το μεγαλύτερος μέρος του χρέους και θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα άρθρο και ένα νόμο
ωπατις και η χα μαζι τους ολοι μια γροθια ε?
ντροπη ουστ και εσεις γερμανοτσολιαδες μνημονιολαγνοι
αντε γεια μια ζωη φαπες θα τρωτε φυστικη η μαγισσα πεθανε ρε
η ΧΑ δεν εχει σχεση με αυτό που εγραψα. Αλλα αυτό το μυαλο σου εδωσε ο Θεος.
Εγω ειπα ότι πηγε να ζητησει κοψιμο του χρεους όχι από τους πλουσιους (γερμανους) αλλα από αυτους
για την ώρα σκάσε και πλήρωνε για να μπορεί να πάρει το συντροφάκι σου ο ντεμέκ άπορος εργαζόμενος στην ΔΕΗ λέφτης το εβδομηντάρι για δωρεάν σίτιση και το δωρεάν ρεύμα...
σκάσε και πλήρωνε την ΕΡΤ και τις καθαρίστριες...
Για γέλα λίγο ακόμα γιατί τα δοντάκια δεν στα έχω ασπρίσει...Γιατι αυτος που νομιζεις οτι σε εχει??χαχαχαχαχαχα
Προς τι τόση έκπληξη;ωπατις και η χα μαζι τους ολοι μια γροθια ε?
τσουζει ο δεητζης ε?
καλα σου κανει ρε και οι καθαριστριες το ιδιο
ολοι δεητζηδες θα γινουμε οσοι δεν θελουνε οξω απο δω
Προς τι τόση έκπληξη;
Τι έγινε δεν ταυτίζεστε με την Χ.Α. πλέον;
Όσοι δεν συμφωνούν μαζί του είναι εχθροί φασιστάκο;οσοι ειναι εναντιων του τσιπρα ειναι εναντιων της ελλαδας
βαλτε τους στα κατεργα ρε
δικαιωμα για κριτικη εχει μονο το κκε η λαε η ανταρσυα κλπ
και οσοι καλοπροαιρετα ασκουν κριτικη
ταυτιζομαστε οταν τρωνε καρπαζιες αφου ειναι τα σκυλακια σας ρε γελαει ο κοσμος με την ακροδεξια του σαμαρα
δεν θα γινεται κυβερνηση ποτε ...
τι προσπαθεις να εξηγήσεις ρε φιλε και σε ποιον?το I.Q. του είναι πολλακις μικροτερο από του παπαγαλου μουη ΧΑ δεν εχει σχεση με αυτό που εγραψα. Αλλα αυτό το μυαλο σου εδωσε ο Θεος.
Εγω ειπα ότι πηγε να ζητησει κοψιμο του χρεους όχι από τους πλουσιους (γερμανους) αλλα από αυτους