Επισκέπτης
σε γραφω στ @@ μου... ΛΕΙΨΑΝΟσιγά μην είναι έλληνας το βλήμα… ελληνοποιημένος μπορεί… απόγονος του μπραίμη μπορεί…
σε γραφω στ @@ μου... ΛΕΙΨΑΝΟσιγά μην είναι έλληνας το βλήμα… ελληνοποιημένος μπορεί… απόγονος του μπραίμη μπορεί…
οι πολιτικοι διαλυονται ευκολα όμως
Γιατι τα δυο κομματα φροντιζαν με δανεικα να κινειται χρημα στην χωρα,και οι πολιτες να κοιμουνταιΚι εγω που νομιζα οτι τους εφερε η κριση...
Οσο ειχαμε μιζες και σκανδαλα 85% επαιρνε ο δικομματισμος, δεν ειδα να συγκινηθει κανενας.
Εγω νομιζω οτι απλως την πατησατε.
Δεν θα επαιρνες ομως την πρωην συζηγο πισω.Το δινετε οταν λετε "κανουν μαλακιες οπως οι προηγουμενοι".
Ουδενα λογο βρισκω να ανατρεξω στο παρελθον οταν το παραδειγμα ειναι μπροστα μου.
Ας πουμε οτι ειχα μια απαραδεκτη συζυγο και την ειχα χωρισει.
Και παντρευομουν μια αλλη. Και εκανε επισης μαλακιες.
Αν μου ελεγε καποιος "αυτη κανει μαλακιες" και απαντουσα "και η προηγουμενη μαλακιες εκανε", ερμηνευεται προδηλως ως "ε τι να κανουμε, αφου ολες μαλακιες κανουν, μην χωριζω παλι"...
Απο αυριο θα αναρτω αποψεις τριτων.Είδατε;;;
Αναρτήσατε μια προσωπική σας εκτίμηση και πάλι. ;)
Αυτο πραγματικα ειναι ενα καλο επιχειρημα. Το παραδεχομαι.Δεν θα επαιρνες ομως την πρωην συζηγο πισω.
Απο αυριο θα αναρτω αποψεις τριτων.
ούτε ένα τσακωμό της προκοπής δεν έχει εδώ, πάω αλλού
Φερε την Ερη εδω να δεις τσακωμο της προκοπήςούτε ένα τσακωμό της προκοπής δεν έχει εδώ, πάω αλλού
Που ξερεις οτι δεν τα διαθετει τα προσοντα;
σε γραφω στ @@ μου... ΛΕΙΨΑΝΟ
εννοείται ότι δεν διαβασα τιποτα άλλο
Εγω ποτέ δεν ημουν με τον Τζημερο, και καπου τον θεωρω και λιγο γραφικουλη.
Αλλά ειναι τραγικο να γραφει πεντε σελιδες και να σου απανταει ο ελληναρας "μου αρκει το εξοχοτατη για να το πεταξω στα σκουπιδια".
Γραφικουλης ή οχι Αλεξ, συμφωνουμε ολοι οι λογικοι ανθρωποι οτι περιγραφει ολοσωστα την κατασταση της Ελλαδας τα τελευταια 30 χρονια και ΠΩΣ φτασαμε στο σημερα. Για δε την προσφωνηση οι γνωριζοντες Γερμανικα και κανονες συνταξης επιστολων, καταλαβαινουν.
Γιατι τα δυο κομματα φροντιζαν με δανεικα να κινειται χρημα στην χωρα,και οι πολιτες να κοιμουνται
τον υπνο του δικαιου ΜΑΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ(ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ) και να τα βλεπουν ολα καλα.Οταν καταλαβαν ποσο φεσωθηκε η χωρα απο τα δυο κομματα (ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ) ηταν αργα.
ούτε ένα τσακωμό της προκοπής δεν έχει εδώ, πάω αλλού
Ίσως να προτιμούσε την προσφώνηση : Führer.