apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
πλακα κανειϛ....δεν ασχολουαι με κομματα εκτοϛ βουληϛτους περασε το επαμ και ενα κομμα κοινωνια![]()
πλακα κανειϛ....δεν ασχολουαι με κομματα εκτοϛ βουληϛτους περασε το επαμ και ενα κομμα κοινωνια![]()
Αυτο επρεπε και πρεπει να σαϛ απασχλει τυπε μου.Ξεβρακωτος βρακι δεν ειχε, και βρακι ειδε και χεστηκε...
Κοιτα που κανουν και μαθηματα αλαζονειας οι μονιμοι κατοχοι του 3% επειδη την τελευταια τριετια κοιμηθηκε ο θεος και πηγαν στο 35%...
Αντε ρε λιγούρια της εξουσίας...
τους περασε το επαμ και ενα κομμα κοινωνια![]()
Ρε οι ανθρωποι βρίσκονται σε αρνηση της πραγματικότητας...Αυτο επρεπε και πρεπει να σαϛ απασχλει τυπε μου.
Αληθεια ε; Οι ναυτικοι που επαιρναν πανω από 2,500 και τους τα εκοψαν δεν τα ειχαν πληρωμένα ρε βρωμοσκυλο;
Τραβα ψωφα ρε μαλακα που θα μας κανεις και κήρυγμα.
Σκατοψυχο σκουπιδι
Γιατι να με απασχολησει η ανωριμοτητα οσων αποκτουν κατι για το οποιο δεν ηταν ετοιμοι να διαχειριστουν ?Αυτο επρεπε και πρεπει να σαϛ απασχλει τυπε μου.
σιγα μη πήραν τόσα λίγα οι λεχρίτες ρε τύπεπηραν 60-70k εφαπαξ
και κάποιοι σε βαρέα παίρναν τόσα μου φαινεται και τους τα εκοψανΟι ναυτικοι που επαιρναν πανω από 2,500
Κοίτα, κι εσένα αν δε σου αρέσει που πληρώνεις εισφορές στο ΙΚΑ (30 χιλιάδες το χρόνο χωρίς εισόδημα στην Ελλάδα δε νομίζω πως πληρώνεις, κόψε κάτι), να κάνεις μια διακοπή και να πας σε καμια ιδιωτική ασφάλεια εκεί στην Αγγλία άμα θες να παίρνεις 2 συντάξεις.
Μονο που αυτο που λες, ειναι ασχετο με το σχολιο μου.Ρε οι ανθρωποι βρίσκονται σε αρνηση της πραγματικότητας...
Σου πεταει ένα κανανε λαθος οι ψηφοφοροι και καθαριζει. Μπορει να το κανουν 50 φορες σερι το ιδιο "λαθος" αλλα ποτε δεν περναει από το "μυαλο" τους ότι κανουν κατι στραβα οι ιδιοι![]()
Τι θα τα κανεις τύπε?μέχρι 31.12.2013 ήμουν μισθωτός στην Ελλάδα... και πλήρωνα ΙΚΑ... την κοπάνησα γιατί βαρέθηκα να πληρώνω για να παίρνουν "επίδομα σίτισης" εργαζόμενοι της ΔΕΗ σαν τον λέφτη...
Δεν θεϛ να καταλαβειϛ. Πρειπει να εισαι υπερηφανοϛ για την υποψηφιοτηα του τσεκουρατου για προεδοϛ νδΓιατι να με απασχολησει η ανωριμοτητα οσων αποκτουν κατι για το οποιο δεν ηταν ετοιμοι να διαχειριστουν ?
και το ταμειο τους ηταν μια χαρα υγειεστατο μεχρι να το γαμησετε ρε σκουλικια... Και μετα την κανατε για εξω για να φανε το σκατο οι εδώ... ξερασμα.αει σιχτίρι ρε μαλάκα... οι ναυτικοί παίρνουν σύνταξη το πολύ με 20 χρόνια θαλάσσια υπηρεσία... ζωάδι...
Εσενα δηλαδη σου φαινεται ωραιο, καποιοι που ηταν μονιμως στο 3% να ειρωνευονται καποιον επειδη ψηφισε κομμα που πηρε 0,5% και να λενε "δεν συζηταω με κομματα κατω του 1%"?Δεν θεϛ να καταλαβειϛ. Πρειπει να εισαι υπερηφανοϛ για την υποψηφιοτηα του τσεκουρατου για προεδοϛ νδ
Τι θα τα κανεις τύπε?
Κομποδεμα εχεις φτιαξει, τα παιδια ειναι εξασφαλισμενα.
Μπερδευεσαι. Το ΝΑΤ το κατεστρεψε το ΠΑΣΟΚ που εβαλε μεσα τις αντιστασιακες συνταξεις. Η ΝΔ δεν εχει καμια σχεση με αυτο.και το ταμειο τους ηταν μια χαρα υγειεστατο μεχρι να το γαμησετε ρε σκουλικια... Και μετα την κανατε για εξω για να φανε το σκατο οι εδώ... ξερασμα.
Κατι αναλογο σαν αυτο που κανω εγω οταν επιχορηγω απορες κορασιδες...ότι γουστάρω και όχι ότι μου επιβάλλουν... μπορεί να με πιάσει καύλα και να πάρω τρία άπορα παιδιά να τους πληρώσω τις σπουδές ...
ποιο σιχαμενο ειναι οι αποψειϛ του συγκεκριμενου κομματοϛ παρα η οποια ειρωνια. Για αυτο βεβαια θα παρμινει στο 0,5Εσενα δηλαδη σου φαινεται ωραιο, καποιοι που ηταν μονιμως στο 3% να ειρωνευονται καποιον επειδη ψηφισε κομμα που πηρε 0,5% και να λενε "δεν συζηταω με κομματα κατω του 1%"?
Μονο σε μενα φαινεται σιχαμενο?
Εσενα δηλαδη σου φαινεται ωραιο, καποιοι που ηταν μονιμως στο 3% να ειρωνευονται καποιον επειδη ψηφισε κομμα που πηρε 0,5% και να λενε "δεν συζηταω με κομματα κατω του 1%"?
Μονο σε μενα φαινεται σιχαμενο?
Το ΠΑΣΟΚ με το οποιο συγκυβερνησατε και εσυ προσωπικα στηρίζεις με κάθε ευκαιρια...Μπερδευεσαι. Το ΝΑΤ το κατεστρεψε το ΠΑΣΟΚ που εβαλε μεσα τις αντιστασιακες συνταξεις. Η ΝΔ δεν εχει καμια σχεση με αυτο.
Ειλικρινα δεν προσεξα για ποιο κομμα μιλουσαν, ειδα το σχολιο και μού γυρισε το ματι αναποδα.ποιο σιχαμενο ειναι οι αποψειϛ του συγκεκριμενου κομματοϛ παρα η οποια ειρωνια. Για αυτο βεβαια θα παρμινει στο 0,5