pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μόνο στην Ελλαδα που έχουν επικρατήσει τα παράσιτα
ετσι γουσταρουμε τυπε σε οποιον δεν αρεσει(μειοψηφια) μοκο
Μόνο στην Ελλαδα που έχουν επικρατήσει τα παράσιτα
ετσι γουσταρουμε τυπε σε οποιον δεν αρεσει(μειοψηφια) μοκο
Σε πραγματικα απταιστα Ελληνικα,ευγε πατριωταρα μου.αριστερα μιασματα,αριστερα αποβρασματα,αριστεροι προδωτες,αριστερα σιχαματα θα καταστρεψεται την ελλαδα σας σιχενομαι κ σας λυπαμαι μαζι
χαρειται,χαρειται
στις επομενες ερχομαστε......
αιμα
τιμη
χρυση αυγη
Για Εθνικιστης,πολλα μαργαριταρια στο γραπτο λογο έχεις...αριστερα μιασματα,αριστερα αποβρασματα,αριστεροι προδωτες,αριστερα σιχαματα θα καταστρεψεται την ελλαδα σας σιχενομαι κ σας λυπαμαι μαζι
χαρειται,χαρειται
αιμα
τιμη
χρυση αυγη
Αν κρίνω από τα αποτελέσματα της προηγούμενης διαπραγματευσης Τσίπρα-ΕΕ...Την Τετάρτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής για την προσφυγική κρίση.
Τυπε δωσε προσοχη.
Σημερινο περιστατικο.
Αφου ψηφισα, πηγα στο μπακαλικο της γειτονιας. Η μπακαλισσα ειναι αριστερη, πρωην ΚΚΕ νυν Συριζα και υποτιθεται αναποφασιστη ακομη και την τελευταια στιγμη (τελικα εριξε Τσιπρα). Ανοιξαμε συζητηση για τον Λαφαζανη και μου ελεγε ποσο αδιεξοδη θεωρει την επιλογη του. Εκεινη την ωρα μπαινει ενα κοριτσακι μεσα, 18-19 χρονων, σουργελακι (στυλακι σαν την Μικαελα Ζορμπα ενα πραγμα). Ανοιγει το ψυγειο, παιρνει ενα παγωμενο τσαι, το ανοιγει, αρχιζει να το πινει πλησιαζοντας προς το ταμειο. Εμεις σταματαμε να μιλαμε, απο ευγενεια. Εκεινη ομως φαινεται να ψοφαει για κουβεντα. Ενω δεν την ξερει κανενας μας, ρωταει "για τι μιλαγατε"? της λεω εγω "για πολιτικα, για τον κυριο Λαφαζανη". Με κοιταει η μικρη, "Λαφαζανη? Ποιος ειναι αυτος?" Σκεφτομαι οτι με τρολαρει, δεν μπορει. Κι ομως δεν με τρολαριζε. "Δεν τον ξερω τον κυριο Λαφαζανη...εγω σημερα ψηφισα Αλεξη, yeah!" Και γυριζει και φευγει.
Και μενουμε μαλακες κι εγω και η μπακαλισσα.
Σε καλυψα τύπε τι του βρισκουν?
Τύπε δεν είναι η μητρική σου τα ελληνικά, ε?αριστερα μιασματα,αριστερα αποβρασματα,αριστεροι προδωτες,αριστερα σιχαματα θα καταστρεψεται την ελλαδα σας σιχενομαι κ σας λυπαμαι μαζι
χαρειται,χαρειται
αιμα
τιμη
χρυση αυγη
Τύπε δεν είναι η μητρική σου τα ελληνικά, ε?![]()
Oι αντρες επιλεγουν καποιες(ισως και πολλες) φορες με το κατω κεφαλι,οι γυναικες επιλεγουν ΠΑΝΤΑ με το μουνι τουςΟντως τύπε τελικά δεν επιλέγουν μόνο οι άντρες με το κάτω κεφάλι...
Τυπε δεν εχω καμια θεια ουτε αλλο συγγενη που να ασχολειται με παρανομες ελληνοποιησεις... :S Ελα, πες μας τωρα. Ποια ειναι η μητρικη σου, γιατι απ'οτι ξερω το Γυμνασιο ειναι υποχρεωτικο στην Ελλαδα. Εισαι ντουβαρι, αλλα αν εχεις βγαλει το Γυμνασιο 5 λαθη σε 5 γραμμες ειναι ανεξηγητο...ο κλασικος μαλακοκαυλης που δεν εχει να πει κατι
κ τρολαρει για την ορθογραφια μου
αν ειμαι ελληνας η οχι ρωτα την θεια σου
ολυμπιονικη μαλακα
Τυπε δεν εχω καμια θεια ουτε αλλο συγγενη που να ασχολειται με παρανομες ελληνοποιησεις... :S Ελα, πες μας τωρα. Ποια ειναι η μητρικη σου, γιατι απ'οτι ξερω το Γυμνασιο ειναι υποχρεωτικο στην Ελλαδα. Εισαι ντουβαρι, αλλα αν εχεις βγαλει το Γυμνασιο 5 λαθη σε 5 γραμμες ειναι ανεξηγητο...
Οχι τυπε, σορρυ. Δεν ειμαι ομοφυλοφιλος. Γιατι ολα τα φασιστακια και νεοναζακια γυρνανε την κουβεντα στις αλλαξοκωλιες μετα απο 3 μηνυματα? Τοσο πεινα για αντρικη, τριχωτη ψωλη πια? Ημαρτον!γουσταρεις να μου κανεις ιδιαιτερα στην ορθογραφια
κ εγω να σε κανω το πουτανακι μου?