Επισκέπτης
Εγω αναρχικος ειμαι τυπε, αλλα η πολλες γνωριμιες με αναγκαζουν να ψηφισω συριζα.Και αλλος παοκτζης συριζαιος, ποσοι εισαστε ρε?
Εγω αναρχικος ειμαι τυπε, αλλα η πολλες γνωριμιες με αναγκαζουν να ψηφισω συριζα.Και αλλος παοκτζης συριζαιος, ποσοι εισαστε ρε?
Εγω αναρχικος ειμαι τυπε, αλλα η πολλες γνωριμιες με αναγκαζουν να ψηφισω συριζα.
Ριξε και τις φωτο του χοντρού από το Συνταγμα το '12..Τρεις και ο πακης λέμε...ειχε παντως πιο πολυ απο εσενα οπως και να το κανουμε....
Ποιος ηλιθιος αποφασισε να βγαινουν δημοσκοπησεις μεχρι και τελευταια στιγμη? αυτη ηταν η ταφοπλακα της νδ. Ολοι ασχολουνται με δημοσκοπησεις και στοιχηματα και κανεις τι ειπε ο τσιπρας ο Σαμαρας κλπ οχι οτι ακουγανε παλια αλλα παραγινε τωρα
Αναρχικος,στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε πρεπει να το ριξεις τοτε τυπε;Εκτος απο Πακιστανους και Αφγανους στις πορειες,εχει και λιγους Ελληνες.Εγω αναρχικος ειμαι τυπε, αλλα η πολλες γνωριμιες με αναγκαζουν να ψηφισω συριζα.
Τυπισα χιλιες φορες να ειμαι Βουλγαρος,παρα να ειμαι μια φορα σκατοπουστα αδερφη.Θα ηθελες να στον ακουμπουσα εστω και λιγο αλλα με Πακικη ψωλη στον κωλο γεννηθηκες,με Πακικη θα πεθανεις.Μωρή βουλγάρα δεξιά κολόγρια θα αρχίσεις πιάτσα από την 25η?Λιγοστεύουν οι επιλογές σου όπως σε βλέπω.
και η επαναλειτουργεια της ερτ τυπεκαι οπωσδηποτε εκτος νομου η χα πρεπει να ειναι πρωτεραιοτητα της νεας κυβερνησης
και η επαναλειτουργεια της ερτ τυπε
Το ΧΑΑ σήμερα στο +5,5% λίγο πριν κλείσει παρά τις προσπάθειες του Σαμαρά με το χθεσινό του διάγγελμα φόβου. Οι αγορές αναμένουν την αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Πλέον ούτε οι συνταξιούχοι δεξιοί δε πιστεύουν ότι κινδυνεύει η Ελλάδα με το ΣΥΡΙΖΑ
Δεν κυνδινευει αφου θα ψηφίσει τα μνημονια που δεν μπορεσε ο Σαμαρας να περασει
Ετσι τυπε,με το μοντελο του ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝεννοειται αλλα τωρα θα δειχνουμε αυτα που θελουμε εμεις και ο λαος
Δεν κυνδινευει αφου θα ψηφίσει τα μνημονια που δεν μπορεσε ο Σαμαρας να περασειΤο ΧΑΑ σήμερα στο +5,5% λίγο πριν κλείσει παρά τις προσπάθειες του Σαμαρά με το χθεσινό του διάγγελμα φόβου. Οι αγορές αναμένουν την αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Πλέον ούτε οι συνταξιούχοι δεξιοί δε πιστεύουν ότι κινδυνεύει η Ελλάδα με το ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Τσίπρας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν πρόκειται να προστρέξει να συναντήσει τη Γερμανίδα Καγκελάριο διότι δεν της αναγνωρίζει κανέναν ανώτερο ρόλο από τους υπόλοιπους 26 αρχηγούς των κρατών-μελών της ΕΕ. Όπως είπε, η διαπραγμάτευση θα γίνει σε συνολικό ευρωπαϊκό επίπεδο και τόνισε «δεν θα τηρήσουμε δεσμεύσεις και υπογραφές που έχει βάλει η προηγούμενη κυβέρνηση».
Αναφερόμενος στον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει η κυβέρνησή του εάν τελικώς συγκροτηθεί τη Δευτέρα, ξεκαθάρισε «αναγνωρίζουμε τις θεσμικές υποχρεώσεις της χώρας προς την ΕΕ, αυτές που ορίζουν οι ευρωπαϊκές συνθήκες». Διευκρίνισε μάλιστα, ότι η Ευρώπη προσδιορίζει την ανάγκη για επίτευξη συγκεκριμένων δημοσιονομικών στόχων, όχι όμως των μέσων και των μέτρων με τα οποία αυτοί θα επιτευχθούν και όπως είπε, ελαφρώς σκωπτικά, «η λιτότητα δεν ανήκει στην ιδρυτική διακήρυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Στο πλαίσιο της απόφασής του να μην ξαναϋπάρξει τρόικα στην Ελλάδα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η τριμερής είναι ένας «εξωθεσμικός οργανισμός» και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει συνθήκη που να την αναγνωρίζει. Όπως, μάλιστα, δήλωσε, τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος για τις υποχρεώσεις προς την Ευρώπη, ήρθε όμως η ώρα «να μιλήσουμε και για τις υποχρεώσεις της Ευρώπης προς την Ελλάδα». Όπως διευκρίνισε αναφέρεται στην καταστρατήγηση καταστατικών δεσμεύσεων της Ε.Ε. που γίνεται στη χώρα μας, καθώς δεν τηρούνται, όπως είπε, εργασιακοί νόμοι και κανόνες που τηρούνται στις υπόλοιπες χώρες.