tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Μονο τον λεφτι μη μου πειραξετε, τον θελω να παιζω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά... αυτός είναι εξημερωμένη κατσαρίδα...
εγώ θέλω και τον αποκαμένο...
Μονο τον λεφτι μη μου πειραξετε, τον θελω να παιζω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά... αυτός είναι εξημερωμένη κατσαρίδα...
εγώ θέλω και τον αποκαμένο...
Εγω ξερω οτι ηταν 20 μοναδες πισω και βρεθηκε να παλευει στα ισια.
Δηλαδη με Σαμαρα θα ηταν το ιδιο?
Ο Μειμαρακης μαζεψε τον κοσμο της παραταξης πίσω. Και αυτο ΔΕΝ αμφισβητειται απο κανεναν (που δεν θελει να γινει τραγικα γραφικος).
ειναι προβλημα για τον Ψευτοαλεξη η 1η θεση μ αυτα τα ποσοστα...αλλα βολευει η αριστερα θα περασει τα μετρα , στην πουδρα
Η διαφορά από τη ΝΔ.
Η διάταξη των άλλων κομμάτων...
Μέχρι αυτή την ώρα, 3 το μεσημέρι, η δημοσκοπική εικόνα της εκλογικής αναμέτρησης έχει ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ...
32,8
ΝΔ 29,7 (διαφορά 3,1% από το πρώτο κόμμα)
ΧΑ 7,2
ΠΑΣΟΚ 6,2
ΚΚΕ 6
ΠΟΤΑΜΙ 4,7
ΑΝΕΛ 3
ΛΑΕ 3
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,6
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 4,8
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 15:07
υπαρχει διαφορα εκεινος τον βουλιαξαν στα δανεικα και στα προγραμματα, αυτον τωρα ??? Ασε που αν γινοταν αυτα το καλοκαιρι με δεξια παραταξη , θα γινομασταν Συρια, τωρα δεν ανοιξε ρουθουνι ...ΜΙα χαρα βολευειΠοιά...Αριστερά?
Αυτή έφυγε και πάει...Νομισματοκοπείο. Ο Αλέξης θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο που άφησε στην μέση ο Ανδρέας ο μακαρίτης.
εδω εχουν μπει καραγκιοζηδες και καραγκιοζηδες στη βουλη ο λεβεντης θα μεινει απεξω? που ειχε προβλεψει και μερικα πραγματα ΑΙΣΧΟΣ ΑΜΑ γινει αυτο ... ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ![]()
o ποταμιας όμως θελει τριτη θεση τυπε![]()
Δικο σου......τελικα τα αριστεροκαμμενα ειναι σαν τα playmobil, παιζουν ολες οι ηλικιες μαζι τους!!!![]()
![]()
ΣΥΡΙΖΑ 31,8
ΝΔ 29,6
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,8
ΚΚΕ 6,5
ΠΑΣΟΚ 6,2
ΠΟΤΑΜΙ 4,8
ΑΝΕΛ 3,1
ΛΑΕ 3,1
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,8
Με βρίσκει σύμφωνο σχεδόν σε όλα.
Διαφωνώ μόνο στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να είναι 1,5-2,5 μονάδες παραπάνω
Ας ελπισουμε οτι τελικα δεν θα μπει στην βουλη ο Καμμενος,για μενα ειναι ο χειροτερος απ'ολους...
ΣΥΡΙΖΑ 31,8
ΝΔ 29,6
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,8
ΚΚΕ 6,5
ΠΑΣΟΚ 6,2
ΠΟΤΑΜΙ 4,8
ΑΝΕΛ 3,1
ΛΑΕ 3,1
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,8
Με βρίσκει σύμφωνο σχεδόν σε όλα.
Διαφωνώ μόνο στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να είναι 1,5-2,5 μονάδες παραπάνω
To πρώτο κύμα παντως των εξιτ πολς λεει κατι αλλο
Ας περιμενουμε.
Το τι κανει ο στοιχημαν μου ειναι αδιαφορο, κατ' αρχην.Σε τι..αναφέρεσαι?
Γιατί η διαφορά 1-2ης θέσης είναι (σχεδόν) δεδομένη ότι θα είναι στις 3 μονάδες το λιγότερο με αυτή την σειρά.
Παρεμπιπτόντως η Sportingbet απέσυρε όλα τα στοιχήματα για Ελλάδα από εχθές το βράδυ αργά.
Έδινε ΣΥΡΙΖΑ στο 1.25 για πρωτιά
Και ο STOIXIMAN τα έχει αλλάξει καμιά 10αρια φορές. ΣΥΡΙΖΑ στο 1.14 από 1.25 προχθές.
Το τι κανει ο στοιχημαν μου ειναι αδιαφορο, κατ' αρχην.
Κατα τα λοιπα, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.