arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αντε γρήγορα γιατί από τις 12 τα μεσάνυχτα απαγορεύεται κάθε προεκλογική κίνηση...
το ξέρω για αυτό σήμερα ξεκινάμε από νωρίς σε κανά 3 ωράκι θα έχουμε τελειώσει
αντε γρήγορα γιατί από τις 12 τα μεσάνυχτα απαγορεύεται κάθε προεκλογική κίνηση...
Και σημερα απαγορευεται
Τι ψαχνεις ρε τύπε.[size=30pt]
Ποσα σεμιναρια Λογιστικής εκανες φέτος?[/size]
Και σημερα απαγορευεται
Ξερεις, η Ευελπιδων ειναι ελαφρα κατηφορική. Και το αυτοφωρο ειναι στο τελος της κατηφόρας.εεεε πως θα γεμίσουμε το βιογραφικό με αγωνιστικές περγαμηνές αν δεν έχουμε μερικές συλλήψεις..
λεφτι τα κουνελια μην ξεχασεις να πας να ποτισεις μετατο ξέρω για αυτό σήμερα ξεκινάμε από νωρίς σε κανά 3 ωράκι θα έχουμε τελειώσει
Τι ειναι αυτο τύπε, ο νομος για την αφισοκολληση?[size=30pt]Διαβασες τον 4308/2014?[/size]
σε ιδιωτικό χώρο δεν νομίζω να απαγορεύεται να φτιάξω πανό σε πηχάκια
Υποπτεύομαι οτι εχουν γινει μεζεδακι σε ταπερακι για τους αγωνιζομενους συντροφους τύπελεφτι τα κουνελια μην ξεχασεις να πας να ποτισεις μετα![]()
![]()
Ξερεις, η Ευελπιδων ειναι ελαφρα κατηφορική. Και το αυτοφωρο ειναι στο τελος της κατηφόρας.
Καθε φορα λοιπον κατεβαινουν ανετοι οι συλληφθεντες αλλά μετα την καμπάνα ανεβαινουν δυσκολουτσικα την ανηφορα![]()
(σε εχουνε παρει μονοτερμα ολοι εδω απ' οτι βλεπω, δεν παιρνεις ανασα αλλα θα ρωτησω και κατι αλλο πιο κατω)καθαρά λόγο ιδεολογίας για την επικράτηση του πραγματικού σοσιαλισμού
τυπε αλλαζουν εν καιρω τα εδεσματα και οι χωροι που γινονται οι πολιτικες ζυμωσεις παλια κεμπαπ και μπαιρακταρης τωρα κουνελια και στιφαδο στα χαρακωματα του μετωπου στην κουμουνδουρου ο κοινος παρανομαστης ειναι ενας το χεσιμοΥποπτεύομαι οτι εχουν γινει μεζεδακι σε ταπερακι για τους αγωνιζομενους συντροφους τύπε![]()
καλα το μισο σαιτ πιπα κωλο τον πηγαινει, το αλλο μισο δεν ασχολειται και το στατιστικο λαθος... καμια 10αρια απο αυτους εχουν το ιδιο μυαλο με αυτον και τον χειροκροτανεΟ Αρχιμαλακας ΠΠ ηταν η αγαπημενη μου ενασχοληση παλια οταν ετρωγε την συνταξη των γονιων και ηταν ο τσε γκεβαρα του μπουρδελου μετα βρηκε στα τσιπροφυτα μεροκαμματο και προσγειωθηκε τωρα τρεμει γιατι θα μειωθει και η συνταξη αντε να κανει κουμαντα θα τα πεθανει τα γεροντια απο πεινα
Εκτός αν βαλουμε την Ερη να φτιαξει καμια σπανακοπιπα τύπε να φαμε υγιεινα ;)τυπε αλλαζουν εν καιρω τα εδεσματα και οι χωροι που γινονται οι πολιτικες ζυμωσεις παλια κεμπαπ και μπαιρακταρης τωρα κουνελια και στιφαδο στα χαρακωματα του μετωπου στην κουμουνδουρου ο κοινος παρανομαστης ειναι ενας το χεσιμο![]()
τυπε εκει μας βλεπω να μας πηγαινει τσιρλιπιπι θα κανουμε και σχεδια με τις παλαμες στα πλακακια της τουαλεταςΕκτός αν βαλουμε την Ερη να φτιαξει καμια σπανακοπιπα τύπε να φαμε υγιεινα ;)
Λες να μας ριξει μεσα ποντικοφαρμακο ρε τύπετυπε εκει μας βλεπω να μας πηγαινει τσιρλιπιπι θα κανουμε και σχεδια με τις παλαμες στα πλακακια της τουαλετας![]()
Λες να μας ριξει μεσα ποντικοφαρμακο ρε τύπε
Δεν το πιστευω, ειναι καλη κοπελα![]()