maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο αποκ, ο λεφτινς και τα αλλα παιδια.
Σιγά μην πάει στη Μύκονο με τα χάλια που έχει!
Διακοπές στο Ισλαμαμπάντ στα πεθερικά του πάει!![]()
Για αυτο το λόγο πηγές στο πουστρονησι για να κυκλοφορείς ελεύθερος με τους εραστές σου απο το Πακιστάν...προφανώς δεν ήθελε να παντρευτεί ο γαβρήλος τον καλό του και γιαυτό δεν θέσπισε τον γάμο των πούστηδων... το στρίβειν δια του αρραβώνος...
"γλυκέ μου ... δεν μπορώ να σε αποκαταστήσω"
Αφού και εδώ ο Βαλλιανάτος έχει κόμμα Φ
ποιος μπαναρε τον γκευ της καρδιας μας??![]()
Μπήκαν τα μεσα τυπε....ποιος μπαναρε τον γκευ της καρδιας μας??![]()
Παντρεμενος με πακη είναι τυπε? Φωτο από τον γάμο έχουμε?![]()
Μπήκαν τα μεσα τυπε....
Ενω εγω δεν σας προσέχω;;; Ελα πες μου τι παράπονο εχεις...Ενώ εσένα που σε αγαπάμε, είδες πως σε προσέχουμε!
Στα όπα-όπα σ' έχουμε!![]()
Ενω εγω δεν σας προσέχω;;; Ελα πες μου τι παράπονο εχεις...
Λογοδοσμένος τύπε είναι, απ' όσα έχει πει ο ίδιος. Αν έχουν ανταλλάξει και δαχτυλίδια δεν ξέρω. Τώρα πάντως περιμένει τον νόμο για να παντρευτεί τον καλό του. Γι αυτό θέλει και τους ΑΝΕΛ στην βουλή, για να είναι ο Νικολόπουλος εισηγητής του νομοσχεδίου.
Δεν διευκρινίσθηκε ακόμα ποιος θα φορέσει το νυφικό γιατί ο Λέγκολας που το ήθελε πολύ δεν έβρισκε στο νούμερό του και το να ράψει θα του κόστιζε μια περιουσία!![]()
Είσαι η μασκώτ μας.![]()
Ειδες τελικά δεν εχει καταργηθεί πλήρως η δημοκρατία ακομα και στην σελίδα....! Για τον φλαμπουραρη όμως γαργάρα....!Ρε τύπε αφού στο σάιτ τα μέσα τα έχουμε εμείς οι δεξιοί, τί λέμε τόση ώρα;
Τον Λέγκολα τον έφαγε το μαύρο έρεβος στο τσακ-μπαμ, ενώ εσένα δεν σε πειράζει κανένας! Είσαι η μασκώτ μας.![]()
Ο μειμαρακης συνεχίζει να ξεφτιλίζεται στον Σκαι! Ετσι να βγαίνει περισσότερο στα κανάλια! Του δίνει πάσες ξ κωσιωνη αλλα αυτος χαμπάρι....Ο αποκις θα είναι ο τελευταίος συρισαιος τυπε...![]()
Μπήκαν τα μεσα τυπε....
Εγω φυσικα δεν θελω να κανω τον συνηγορο κανενος συριζαιου, αυτο ελειπε αλλωστε.
Αλλά θελω να ειμαι δικαιος.
Η ιδια λεει οτι συνταξιοδοτηθηκε το 2013. Αρα μαλλον δεν βλεπω καποια "προτιμηση".
Ο μειμαρακης συνεχίζει να ξεφτιλίζεται στον Σκαι! Ετσι να βγαίνει περισσότερο στα κανάλια! Του δίνει πάσες ξ κωσιωνη αλλα αυτος χαμπάρι....
Ειδες τελικά δεν εχει καταργηθεί πλήρως η δημοκρατία ακομα και στην σελίδα....! Για τον φλαμπουραρη όμως γαργάρα....!