redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
παλι αυτο ξεβρακωθηκε ο αλεξ τζονι,μην τον τσιτωνεις ομως θα σας φερει ψηφουςσαμαρας μεχρι το 2020
το συντομο ανεκδοτο
παλι αυτο ξεβρακωθηκε ο αλεξ τζονι,μην τον τσιτωνεις ομως θα σας φερει ψηφουςσαμαρας μεχρι το 2020
το συντομο ανεκδοτο
Επεσες μέσα, ειδα μετα το ποσταρισμα σου. Ισχυει.Καλά ρε παπάρα, δε διάβασες στην προηγούμενη σελίδα ότι εγώ το έγραψα πρώτος;
Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω τελικά.
Αλεξη το βλεπεις γι αυτοδυναμια??Επεσες μέσα, ειδα μετα το ποσταρισμα σου. Ισχυει.
Υπαρχει κίνδυνος ναι. Με 36,5% και ΚΙΔΗΣΟ εκτος βουλης, είναι 151 εδρες.Αλεξη το βλεπεις γι αυτοδυναμια??
την εκτιμηση σου
Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα, η Ευρώπη προχωράει, η Ελπίδα έρχεται.Ο κοσμος προχωρει, τα πραγματα αλλαζουν.
χαιρομαι που ακουω κατι τετοιο...Υπαρχει κίνδυνος ναι. Με 36,5% και ΚΙΔΗΣΟ εκτος βουλης, είναι 151 εδρες.
Πρεπει να το αποτρέψουμε παση θυσια.
Αποφαση εληφθη.
Ο Αλεξ71 θα ψηφισει Κινημα Δημοκρατων Σοσιαλιστων ως ψηφο τακτικής.
Το 2010 με ηξερες από καπου? Γιατι εγω γραφτηκα εδώ στα τελη του 2010 και εξ οσων θυμαμαι ασχολιομουν με αλλα πραγματα εδώ μεσα.Καλά δεν ντρεπεσαι με αυτά που γράφεις.εσύ δεν εβριζες τον ΓΑΠ το 2010 τον έλεγες προδότη και βλάκα και απατεωνα. Αλλά έτσι ειστε εσείς οι δεξιοί εκεί που φτυνετε μετά γλυφετε. Πλέον το ξέρουμε καλά πως πίσω από την τροικα κρυβωντε τα ντόπια αφεντικά. Εμπρός λαε μην τους φοβηθεις ήρθε η ώρα της ανατροπής
Αποφαση εληφθη.
Ο Αλεξ71 θα ψηφισει Κινημα Δημοκρατων Σοσιαλιστων ως ψηφο τακτικής.
ο hippoaki ειναι
Ρε σύ κι εγώ θα το κάνω αυτό! Τελικά με τα ψέματα ο ζαβός θα πάρει κανένα 7% να είναι τρίτο κόμμα!
Χωρίς πλάκα πάντως σαν πρόσωπο ο Γιωργάκης μου είναι πιο συμπαθής από τον Αντωνάκη...
μέσα και εγώ.. έτσι και αλλιώς εμείς δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές (έλλειψη χρημάτων στάσις εμπορίου) οπότε προκειμένου την ψήφο να την πάρει το ποτάμι ας την πάρει το έτερο ζαβό το “παιντί”…(κατά μαμά Μαργκαρίτα) … έτσι να έχει και ποικιλία από ζαβά η βουλή και να μην γέρνει μονόπαντα προς την “αριστερή” (λέμε τώρα) ζαβοσύνη…
Ρε σύ κι εγώ θα το κάνω αυτό! Τελικά με τα ψέματα ο ζαβός θα πάρει κανένα 7% να είναι τρίτο κόμμα!
Χωρίς πλάκα πάντως σαν πρόσωπο ο Γιωργάκης μου είναι πιο συμπαθής από τον Αντωνάκη...
Γιατι? Μια απολυτα εξηγησιμη κινηση πολιτικης τακτικης. Τι δεν καταλαβαίνεις?ρε δεν πατε καλα
Το 2010 με ηξερες από καπου? Γιατι εγω γραφτηκα εδώ στα τελη του 2010 και εξ οσων θυμαμαι ασχολιομουν με αλλα πραγματα εδώ μεσα.
Υ.Γ. Βλεπω χανετε την ψυχραιμια σας, ειχατε εφησυχασει...
Πω πω νευρα....Για το σύνολο των νεοδημοκρατων λέω επίσης ο προδότης ΓΑΠΠ ου παρέδωσε τη χώρα στο δντ και τους διεθνής τοκογλυφους που τότε οι δεξιοί των βριζατε θα πάρει την απάντηση την Κυριακή το βράδυ