observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.062
- Πόντοι
- 5.975
Κοιτα επιστήμη.θα σου μάθω εγω ειδικός
κουβά βούρτσα κοντή σαν αυτές που ασβεστώνουμε τις μάντρες και γλιτουλίνη
ρίχνεις στον κουβά λίγο νερό μετά τη σκόνη (της γλιτουλίνη ) ανακατεύεις με την βούρτσα μετά ξανά νερό και μετά γλιτουλίνη αραίωμα 4 λίτρα για μισό κουτί γλιτουλίνη
και να έχεις στην τσάντα σου άλλο 1 λίτρο νερό να την αραιώνεις κατά την αφισοκόλληση να μην κάνει σβώλους
και μην ξεχνάς σωστή προετοιμασία κάνε τις αφίσες ρολάκια
πρίν γίνει αυτό κάνε τις αφίσες ρολό
επόμενο μάθημα να φτιάχνεις πανό σε λινάτσα
Αν κατεβαίνεις, κάνε και μια ημερήσια ενημέρωση...είσαι σίγουρος μάλλον δεν έχεις περάσει τώρα τελευταία
Γιατι, θα στειλεις κανεναν να κολλησει κι εδω? Δεν θα παρουμε.αν επιτρέπετε μας λές και δήμο?
Δεν με ενδιαφερει βρε αδελφέ μου, αν δεν μπορουν να μην μας πρηζουν. Εξι χρονια αυτη τη λιστα ακουω. Ζητας του αλλου να πληρωσει φορο, και σου απανταει "παρτε τα απο τη λιστα Λαγκαρντ".Εγω πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι ειναι μια μαλακια και μισή.
...για χεσιμο?Αν κατεβαίνεις, κάνε και μια ημερήσια ενημέρωση...
Θα με ενδιεφερε να μαθω τι θα ψηφισει τωρα αυτος ο λαμπρός κύριος.Αυτό εγώ το έχω ακούσει από άνθρωπο που χρωστούσε 200.000 σε ΦΠΑ, ΙΚΑ, ΦΜΥ και δάνεια σε τράπεζα και ψήφισε Τσύριζα για να του τα χαρίσουν!
"Μα και που θα βρεθούν αυτά τα λεφτά που θα σου χαρισθούν;" τον ρωτούσαμε. "Να τα πάρουν από τους φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ!" μας απαντούσε ξεχνώντας πως ο ίδιος ηρνείτο να πληρώσει βεβαιωμένους φόρους και χρέη...
Κοιτα επιστήμη.
Ή με αλλα λογια, πώς το τεμπελχανιλίκι παιρνει πτυχιο.
Τιποτα χρησιμο εχεις μαθει στη ζωη σου, ή μονο πώς να μην πιανει σβώλους η κολλα της αφισας?
Ρε δεν ντρεπεσαι λιγακι να τα λες κιολας? Εγω θα ντρεπομουνα να διακηρυττω οτι ειμαι τετοιος ρεμπεσκές.
Γιατι να μην μπορει?
θα σου μάθω εγω ειδικός
κουβά βούρτσα κοντή σαν αυτές που ασβεστώνουμε τις μάντρες και γλιτουλίνη
ρίχνεις στον κουβά λίγο νερό μετά τη σκόνη (της γλιτουλίνη ) ανακατεύεις με την βούρτσα μετά ξανά νερό και μετά γλιτουλίνη αραίωμα 4 λίτρα νερό για μισό κουτί γλιτουλίνη
και να έχεις στην τσάντα σου άλλο 1 λίτρο νερό να την αραιώνεις κατά την αφισοκόλληση να μην κάνει σβώλους
και μην ξεχνάς σωστή προετοιμασία κάνε τις αφίσες ρολάκια
πριν γίνει αυτό κάνε τις αφίσες ρολό
επόμενο μάθημα να φτιάχνεις πανό σε λινάτσα
Μα τι λες τωρα. Αντιθετως. Οποιος κανει αφισοκολλησεις ειναι εργατικος και παραγωγικος για την κοινωνια. Προσφερει κοινωνικο εργο. Τι θα καναμε χωρις αφισες. Εν ετει 2015 με ιντερνετ και ολες τις πληροφοριες στα ποδια μας.καλά πας καλά δηλαδή όποιος ξέρει να κάνει αφισοκόλληση είναι τεμπέλης?το πτυχίο που κολλάει τώρα? το ρεμπεσκές πως βγαίνει επειδή κάνω αφισοκολλήσεις
Αμα σφιξουν καλα οι κωλοι, ολα θα παρουν το δρομο τους. Ακομη παριστανουμε τους μαλακες και ψηφιζουμε Συριζα να σκισει τα μνημονια.Κοιτά τριγύρω σου
Ομόλογα τ Ανατολής, κόκκινες Μηλιές κ περιφορές 'αγίων' σ νοσοκομεία
Γιατι, θα στειλεις κανεναν να κολλησει κι εδω? Δεν θα παρουμε.
Τα λεφτα πού τα βρηκε ο λαφαζανης για την αγορα τοσων υλικων?σχεδόν σε όλες τις κεντρικές πλατείες δήμων του λεκανοπεδίου έχουμε κολλήσει να σου στείλω φώτο από την κεντρική πλατεία του δήμου σου
νομίζω δεν έχουμε κολλήσει εκαλη Κηφισιά και ψυχικό ν.ερυθραία
Τέτοιες ιστορίες ακούω/διαβάζω και μου έρχται αυτόματα το παρακάτω τραγούδι:Αυτό εγώ το έχω ακούσει από άνθρωπο που χρωστούσε 200.000 σε ΦΠΑ, ΙΚΑ, ΦΜΥ και δάνεια σε τράπεζα και ψήφισε Τσύριζα για να του τα χαρίσουν!
"Μα και που θα βρεθούν αυτά τα λεφτά που θα σου χαρισθούν;" τον ρωτούσαμε. "Να τα πάρουν από τους φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ!" μας απαντούσε ξεχνώντας πως ο ίδιος ηρνείτο να πληρώσει βεβαιωμένους φόρους και χρέη...
Τα λεφτα πού τα βρηκε ο λαφαζανης για την αγορα τοσων υλικων?
πω ρε φιλε, επιστημη ολοκληρη. Εμεις πιτσιρικαδες που καναμε αφισοκολληση για το πανηγυρι που καναμε στο σχολειο καθε χρονο με σελοτειπ γυρναγαμε. Επρεπε να χαμε ΚΝιτη μαζι να μας μαθει τα κολπα.