stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.573
- Πόντοι
- 566
Γιατί γελάς τζωνυ?
ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ ειχαν 162 εδρες στην προηγουμενη βουλή και ο αποκις λεει πως ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ θα πανε στις 181 εδρες. Που το παράξενο?
Κάτσε τώρα, όταν είχαν ετοιμάσει 250 ασπίδα να στηρίξουν 15 μέρες τις θέσεις τους, θεωρείς ότι υπήρχε λογικός πόλεμος; Γιατί δεν του έδιναν 10 τότε από την αρχή να κάνει το πρόγραμμα του. Άρα ιδεολογικός πόλεμος ήταν, θέμα πρεστίζ. Αυταπάτη ότι δεν θα επέμενε και φτάσανε 25Χ να μπατζετάρουν. Δεν είναι πιο ρεαλιστές λοιπόν, πιο πλούσιοι είναι.
Δεν θα γίνει επιβεβαίωση ναι αλλά ούτε και προς τα κάτω ούτε και προς τα πάνω. Τέτοια ποσά προβολή άμμο να μαλώνουνε για 10 και 20 αρχικά δείχνει ότι δεν κυβερνούν πρακτικοί άνθρωποι την ΕΖ. Αλλά πεισματικοί ιδεολόγοι.
τι ;
το νεο τσιρκο που στηνετε;
Εσυ ειπες 181 εδρες...εγω ειπα ο καμμενος θα παρει 4%+Γιατί γελάς τζωνυ?
ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ ειχαν 162 εδρες στην προηγουμενη βουλή και ο αποκις λεει πως ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ θα πανε στις 181 εδρες. Που το παράξενο?![]()
Εσυ ειπες 181 εδρες...εγω ειπα ο καμμενος θα παρει 4%+
Γιατί γελάς τζωνυ?
ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ ειχαν 162 εδρες στην προηγουμενη βουλή και ο αποκις λεει πως ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ θα πανε στις 181 εδρες. Που το παράξενο?![]()
Σου είπανε και τις εδρες? Εγώ εμαθα ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ 181 εδρες![]()
Εσυ ειπες 181 εδρες...εγω ειπα ο καμμενος θα παρει 4%+
Για να είμαστε δίκαιοι όμως κι εμείς που είμαστε φτωχοί την λαρτζιά μας την κάναμε!
Πουλήσαμε 5 μήνες τζάμπα μαγκιά που μας κόστισε 75 δις, αλλά είχαμε εθνική υπερηφάνεια τε παιδί μου! Έστω ως ψευδαίσθηση λίγων μηνών μέχρι να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα του συσχετισμού των δυνάμεων...
Γιατι δε δινουν 5-6 τρις στη Γαλλια να κανει κι αυτη σοσιαλισμο? Λες να μη θελουν? Ο Ρεντζι δε θελει κανα δυο τρις κι αυτος? Δεν ειναι ιδεολογικος πολεμος, πολεμο με την πραγματικοτητα εκανε ο Τσιπρας και εφαγε τα μουτρα του.
αν παιζεις πολεμο κι η μια πλευρα εχει πυρηνικα κι η αλλη σφεντονες το επιχειρημα "ξερεις ποσο σου κοστιζει ο πυραυλος που θα μου πεταξεις στο κεφαλι" ειναι αστειο.
τα 250 στηριζαν το πρεστιτζ της ΕΕ. Το οποιο τελικα δε κινδυνευσε, τα 20 ειναι any given week διακυμανση. Τα 250 ηταν το μπαζουκα. Hey Mr Speculator, how deep are your pockets, cause mine are really deep φαση.
Γιατι δε δινουν 5-6 τρις στη Γαλλια να κανει κι αυτη σοσιαλισμο? Λες να μη θελουν? Ο Ρεντζι δε θελει κανα δυο τρις κι αυτος? Δεν ειναι ιδεολογικος πολεμος, πολεμο με την πραγματικοτητα εκανε ο Τσιπρας και εφαγε τα μουτρα του.
Αν οι άσφαιρες ιδέες σε ένα οικογενειακό καυγά κοστίζουν δυνητικά τόσο, βάλε τι θα κόστιζαν τυχόν γεμάτες. Αυτό λοιπόν θέλουν να σταματήσουν. Η παγκοσμιοποίηση έχει αχίλλειο πτέρνα. Την κοινή συνεννόηση. Και άρα οι οι μη εγκεκριμένες ιδέες πρέπει να απαξιωθούν με κάθε κόστος. Η νέα τάξη είναι πραγματικά ένα πανάκριβο και εύθραυστο ιδεολογικό όραμα της ελίτ. Good luck.
Η παγκοσμιοποίηση έχει αχίλλειο πτέρνα. Την κοινή συνεννόηση.
Δεν φταιω που εχεις διεστραμενο μυαλο. Δεν ξερω ποιο θα ειναι το τελικο αρθροισμα...αυτο το αφηνω στους εγκριτους πολιτικους αναλυτες σαν εσενα...!Συμφωνησες εμμεσως....
Να μην σε αδικώ τοτε, ποιο το αθροισμα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ?
Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι επιλογή να μας ρωτήσουν αν την θέλουμε ή όχι. Είναι πραγματικότητα αναπόφευκτη.
Μπορεί να την θεωρείς απεχθή αλλά δεν μπορείς να ανακόψεις την ολοκλήρωσή της...
Δεν φταιω που εχεις διεστραμενο μυαλο. Δεν ξερω ποιο θα ειναι το τελικο αρθροισμα...αυτο το αφηνω στους εγκριτους πολιτικους αναλυτες σαν εσενα...!
Θα μας πεις απο που προκυπτει η δημοσιευτηκε οτι η εταιρεια του φλαμπουραρη δεν ειχει φορολογικη ενημερωτητα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν φταιω που εχεις διεστραμενο μυαλο. Δεν ξερω ποιο θα ειναι το τελικο αρθροισμα...αυτο το αφηνω στους εγκριτους πολιτικους αναλυτες σαν εσενα...!
θα βγει το ζαβο με τα νταουλια και θα χορευει η παγκοσμιοποιηση
δεν ανησυχω
εσύ ετοιμάσου για αυτοδιαγραφή Κυριακή βράδυ...