pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αν βγουν αληθινές οι προβλέψεις με τα ποσοστά, τότε δεν πρόκειται να έχουμε κυβέρνηση τη Δευτέρα
θετικο αυτο
αν και θα βγει κυβερνηση οτι και να γινει
Αν βγουν αληθινές οι προβλέψεις με τα ποσοστά, τότε δεν πρόκειται να έχουμε κυβέρνηση τη Δευτέρα
Χαχαχαχαχαχα τι ειναι αυτα που γραφεις ρε τυπε? Ποιος δεν θελει την ζωη του οπως ειναι οργανωμενη σημερα? Ο αριστερος??? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δλδ σε ποιο κοινωνικοοικονομικο-πολιτικο μοντελο πιστευει ο αριστερος? Και που εφαρμοζεται ρεαλιστικα αυτο στον πλανητη? Τι παραπονο εχει απο την ζωη του ο αμορφωτος χωρικος που διοριστηκε επι πασοκ το 80' στο δημοσιο επαιρνε 3-4 χιλιαρικα το μηνα τριβοντας τα αρχιδια του και τωρα που οι σαμαροβενιζελοι του το πηγαν στα 2 ψηφισε συριζα? Την ιδια ωρα που το παιδι του μπορει να χει διδακτορικο και να μιλαει 2 γλωσσες και παιρνει χαρτζιλικι? Τι παραπονο εχουν οι σιτιζομενοι απο το κρατος? 2,8 εκ συνταξιουχοι και 760,000 ΔΥ? Αγχωθηκαν ποτε? Εμειναν στο δρομο? Φοβηθηκαν για την δουλεια τους? Αυτους εκπροσωπει ο συριζα..Την λογικη να φορτωνουν στους μαλακες απιθανους φορους για να μην χασουμε τα προνομια μας..Οι μονοι που εχουν δικαιωμα να μιλουν σε αυτη την χωρα ειναι οι ανεργοι κανενας αλλος..Και αυτοι πρεπει οσο δυσκολο και να ναι να κλεισουν τα αυτια τους στους λαικισμους της αριστερας και της ΧΑ και να ψηφισουν κομματα που θα φερουν επενδυσεις για να ξαναβρουν δουλεια..Τα υπολοιπα που λες δεν εχουν νοημα..Ο σωστος Ελληναρας αριστερος θελει μεγαλο κοινωνικο κρατος με χαμηλους φορους μεσα στο ευρω χωρις μνημονιο..Αυτην την αμορφωσια και τον επαρχιωτικο κωλοπαιδαρισμο εκπροσωπει ο συριζα και φυσικα αυτους που δεν την ψαχνουν την δουλεια δεν ασχολουνται αλλα εχουν βαρεθει τα αλλα κομματα και λενε κατσε να τον στηριξουμε μηπως αλλαξει κατι στην Ελλαδα..Τους επομενους μηνες θα εχουν την απαντηση τους..
Α ενταξει λεφτι ,αν ειναι να την βγαλω με μια μπυρα ,3 ευρω μου φτανουν και μεναεξάρχεια, στέκια αλληλεγγύης, συνεταιριστικά καφενεία, πλατείες, και πολλά άλλα. Χτές μετά την αφισοκόλληση 10 άτομα ξεκινήσαμε από την περιοχή μου πήγαμε με το μετρό εξάρχεια σε συνεταιριστικό καφενείο η μεγάλη μπύρα μισόλιτρη 3€ και μας κέρασε και μια μπύρα επειδή είμαστε πολλά άτομα
ποιος το λέει αυτό? ο μαρξ ο λένιν ο τρότσκι ο μάο ο στάλιν η ο μπακούνιν
στη γειτονιά σου μαζεύονται τίποτα κωλόγεροι στα εξάρχεια μαζεύετε νεολαία και φοιτητόκοσμος
βγάζω μηνιαία κάρτα με έκπτωση από τη ΔΕΗ και οι φίλοι φίλες μου όσοι είναι άνεργοι (κάρτα ανεργίας) μετακινούνται δωρεάν και γυρίσαμε με το νυκτερινό λεωφορείο (790)
η κοινή λογική και η απλή ερμηνεία του “ο καθένας σύμφωνα με τις ανάγκες του, από τον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότητες του”
αμείβεσαι περισσότερο από τις ανάγκες σου (επειδή καταφέρνεις και βάζεις στην άκρη) συνεπώς έχεις μια μορφή υπερκέρδους…
τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό ???
δηλαδή η νεολαία (που συνήθως δεν δουλεύει αλλά κωλοβαράει και την ταίζουν οι “κωλόγεροι” που λες) πρέπει να πληρώνει ακριβότερα την μπύρα ?????
Δεν κατάλαβες μάλλον πάνω σε τι σου έγραψα. Φαίνεται από το πού μεταφέρεις το πεδίο. Η δήλωση σου ήταν ότι αδύνατον να δεχτείς την ύπαρξη και συνέχιση πολιτικών παραδόσεων άλλης λογικής ασύμβατης και καταστροφικής με παραγωγικό υλισμό και αγορά. Το εξήγησες με έλλειψη μόρφωσης και περί πνευματικού εκφυλισμού. Έτσι δεν ήταν; Σου απάντησα την ρίζα και τη βάση να στο διευκρινίσω. Είναι η Ευρωπαϊκή επαναστατική παράδοση και η ανθρώπινη αντίδραση στο φορμάρισμα του εκάστοτε μονόδρομου διαχρονικά. Εδώ γεννήθηκε στην Ελλάδα. Και είναι ογκωδέστατη η πραγματεία της μορφωτικά και πολιτιστικά ανά τους αιώνες. Τα υπόλοιπα είναι άσχετα.
ότι ποιο γελοίο έχω ακούσει σαν εξήγηση
και δεν μου λές το διάστημα που θα τελειώσει και το ταμείο ανεργίας τι θα κάνω?
μην ξεχνάς ότι πριν ήμουν 3 συνεχόμενα χρόνια άνεργος εκ των οποίων τα δύο χωρίς κανένα ουσιαστικό εισόδημα
δεν εργάζεται όχι από επιλογή αλλά λόγο συνθηκών διότι δεν υπάρχουν πλέον δουλειές.Επίσης μου αρέσει να πίνω την μπύρα μου παρέα με νέους και όχι με γέρους και κάποιες φορές την παίρνω από το περίπτερο 1€ και την πίνω στην πλατεία
θα κάνεις όποια δουλειά βρείς…. σύμφωνα με το κομμουνιστικό ιδεώδες που τόσο πρεσβεύεις…
Πάμε πάλι που λέει ο μάρξ ο εγκελς ο λενιν ο σταλιν ο μπακουνιν ο μαο ο τροτσκι κάνε όποια δουλειά βρεις? με αυτή τη λογική μήπως και να εργάζομαι αμισθί?
τι σχέση έχει το αμισθί από το να πιάσεις μια δουλειά η οποία δεν είναι της ειδικότητας ή της αρεσκείας σου ??
συνεπώς δεν επιτρέπεται να μένεις άνεργος… κάνεις την οποιαδήποτε δουλειά είναι διαθέσιμη
καλή ώρα όπως στους σοσιαλιστικούς παραδείσους όπου γιατροί κάνανε τους σκουπιδιάρηδες (και πολλές φορές και το αντίθετο)…
αυτό που λές δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα καπιταλιστικό σύστημα.Δεν εφαρμόζεται σε μία ταξική κοινωνία
Μην κανουμε ακαδημαικη θεωρητικη συζητηση...Πες μου συγκεκριμενα:
-Τι σημαινει αριστερα στην παγκοσμιοποιημενη κοινωνια και οικονομια?
-Τι σημαινει Ελληνικη αριστερα και ποιο κομματι της κοινωνιας εκπροσωπει πολιτικα?
-Ποια ειναι η υπαρξη αλλων πολιτικων παραδοσεων και πως μπορουν πραγματι να αποτελεσουν εναλλακτικη ως αντισταθμισμα στον μονοδρομο που αναφερεις? Θα πρεπει φυσικα να αντιλαμβανεσαι οτι η πραγματιστικη θεωρηση των καταστασεων επιβαλλει και λιγο "μονοδρομο" στο δρομο για κατι αλλο..Αλλα για αρχη θελω να το περιγραψεις αν μπορεις. Οχι ομως προταγματα περι ελευθεριας, δημοκρατιας, κοινωνικης αλληλεγγυης κλπ αυτα ειναι ιδεαλιστικα συνθηματα ολοι τα θελουμε. Πρακτικα μιλαω γιατι εχουμε και εκλογες...
γιατί παρακαλώ ?? σε εμπόδισε κανένας να πας εργάτης στην συγκομιδή της ελιάς ?? σε εμπόδισε κανένας να γίνεις πχ ντελιβεράς ?? σε εμπόδισε κανένας να πας να μαζέψεις ροδάκινα ή φράουλες ??
τι σχέση έχει η ταξική κοινωνία με το αν έχεις προσόντα για δουλειά γραφείου και κάνεις δουλειά χειρωνάκτη ??
έχει να κάνει με την λογική της ταξικής συνείδησης της ταξικής ισότητας η εργασία όπου βρεις ανεξαρτήτως ποσού και συνθηκών που λές εσύ σε ένα σοσιαλιστικό κράτος
Διαμαρτυρία κάνεις του γιατί να υπάρχουν ακόμα σήμερα άτομα νέα που έλκονται από για σένα απολύτως ξεπερασμένα και καταστροφικά πολιτικά ρεύματα έτσι δεν είναι; Δύο εξηγήσεις μέχρι στιγμής δίνεις αν δεν κάνω λάθος.
1. Αμορφωσιά, πνευματικός εκφυλισμός.
2. Φτηνά κίνητρα κακομαθημένων πληθυσμών με τυχοδιωκτική συμπεριφορά.
Ε λοιπόν για να συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας σου λέω άσε τα αφού δεν συμφέρει πρακτικά άρα έτσι και έτσι. Σου λέω το απλούστατο, δεν υπάρχει μόνο δράση αλλά και αντίδραση. Αυτό το δίπολο θα υπάρχει όσο υπάρχει άνθρωπος και δεν έχει να κάνει με άτομα και συγκυρίες που άγουν και φέρουν πελάτες σε αυτά τα δυο στέγαστρα. Σου μίλησα γιατί υπάρχουν τα ίδια τα στέγαστρα.
Από την ώρα που μετέφερες κοινωνική εξήγηση στο πεδίο της άγνοιας και της πνευματικής εκφύλισης εσύ το έθεσες υπερβατικά. Ποτέ δεν είναι δυνατόν η παραδοσιακή 25 αιώνων ρίζας κοινωνική πάλη να εξηγείται ρατσιστικά. Δεν επαρκεί ως εξήγηση ότι οι αριστεροί η οι εθνικιστές η οι αναρχικοί είναι αμόρφωτοι και καθυστερημένοι εγκεφαλικά. Είναι σκοταδιστικό. Δεν είναι, αποδεδειγμένα. Έχουν τεράστιο μελετητικό και πολιτιστικό έργο διαχρονικά.
Τα υπόλοιπα που ρωτάς την γνώμη μου (αυτά με τις παυλίτσες) να με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να στα απαντήσω επαρκώς ούτε έστω σαν ελαφρότητα γνώμης ενός παπάρα που ποστάρει γιατί και για τόσο λίγο να πρέπει να έχουν ουσία, θα πρέπει να σκέφτομαι μια εβδομάδα και να γράψω σεντόνια. Βασικά με ρωτάς τα προβλήματα της εναλλακτικής προοπτικής της ανθρωπότητας τη σήμερον.![]()
δεν αφήνεις τις παπαριές ρε τεμπελόσκυλο ??
πες ότι θες δουλειά στο δημόσιο ή σε ΔΕΚΟ (γιαυτό και εύχεσαι να γίνουν τα πάντα ΔΕΚΟ) για να λουφάρεις και να πληρώνεσαι…
αμα ήθελες να δουλέψεις δουλειά θα έβρισκες… θα πήγαινες στα χωριά στα χωράφια εργάτης…
πες όμως ότι θες να σε πληρώνουν να αράζεις κοπρίτη…