kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τίποτε πάνω από τις δυνάμεις τους και τις δυνατότητες τους .... και ούτε είχα την απαίτηση γιαυτό...
τίποτε πάνω από τις δυνάμεις τους και τις δυνατότητες τους .... και ούτε είχα την απαίτηση γιαυτό...
Να πας να γαμηθεις εσυ ρε σαπισμενε γερο, που εχεις και το θρασος να μεμφεσαι κιολας. Εχετε χεστει ολα τα λαμογια με το περιουσιολογιο του συριζα που θα δειξει τα κλεμμενα σας και κανετε οτι σκουζετε για τη σταθεροτητα και μην πεινασει ο λαος.
Σε βαζω και εγω στη λιστα.
Nα αλλαξει αρχηγο η ΝΔ ας πουμε? Καταλαβαινω καλα?
Αμ δεν φταις εσυ, εγω φταιω που προσπαθω να μιλησω σοβαρα ενώ εσυ τρολλάρεις.όχι ρε να δημιουγηθεί κανά καινούριο πολιτικό κόμμα , για να σε προλάβω πχ θα ήθελα πολύ να έκανε κόμμα ο μουστάκιας ο πρώην εϋπατζής καλεντερίδης θα το ψήφιζα με χίλια ;)
Να πας να γαμηθεις εσυ ρε σαπισμενε γερο, που εχεις και το θρασος να μεμφεσαι κιολας. Εχετε χεστει ολα τα λαμογια με το περιουσιολογιο του συριζα που θα δειξει τα κλεμμενα σας και κανετε οτι σκουζετε για τη σταθεροτητα και μην πεινασει ο λαος.
Σε βαζω και εγω στη λιστα.
Αμ δεν φταις εσυ, εγω φταιω που προσπαθω να μιλησω σοβαρα ενώ εσυ τρολλάρεις.
εσύ δεν θες να καταλάβεις αυτά που γράφω , είπα νδ με αυτά που κάνουν δεν παίζει να ψηφίσω, συριζα επίσης, καμμένο λαστ γίαρ κ.ο.κ. , άρα ψηφίζω ΧΑ εκτός αν βγει κάποιο καινούριο κόμμα που να έχει ουσία
τον καλεντερίδη τον παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια φαίνεται σωστός πατριώτης μέχρι αποδείξεως του εναντίου και είναι πολύ καλός πολιτικός αναλυτής επίσης μου αρέσει η μουστάκα του δείχνει άνθρωπο παραδοσιακό και μπεσαλή
γιαυτο παμε κατα διαολου
λέω φαίνεται γιατί δεν είμαι 24/7 δίπλα του να βλέπω εάν και με ποιούς τυχόν συναλλάσσεται υπόγεια ούτε μέσα στο μυαλό του για να ξέρω αν αυτά που λέει τα λέει όχι από εντιμότητα ή επειδή τα πιστεύει αλλά από ταπεινά αίτια, σίγουρος είμαι μόνο για τον εαυτό μου και για κανέναν άλλον ;)
η αναφορά στην μουστάκα ήταν ελαφρώς τρολάρισμα
λες και πολιτικος αναλυτης
που κανει αναλυσεις;
σε μια φυλλαδα την δημοκρατια;
πχ ο ΓΑΠ φαίνεται όρνιο τελείως, είχε βάλει την λαμπάδα στο μανουάλι, μπορεί να έχει άικιου 250 δεν ξέρω, εγώ κρίνω από αυτά που βλέπω