apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν πειραζει αλεξουκο....οτι ειπαμε δεν αλλαζει.Εγω σου ειπα. Ασε τις μαλακίες. Δεν θελω να διαγραφείς.
Δεν πειραζει αλεξουκο....οτι ειπαμε δεν αλλαζει.Εγω σου ειπα. Ασε τις μαλακίες. Δεν θελω να διαγραφείς.
Α καλα αυτος αμα ψοφησει θα χαθουν τα μισα account απο εδω μεσα....maximos 2014 και αλλα τετοια πατριωτικανα διαγραφει ο τραμουντανας πουναι κωλογερας![]()
![]()
![]()
Σωστα τύπε, εσενα προφανως σε εχουν μαγεψει καποιοι αντρακλες του Συριζα, μην λεμε ονοματα...Η ΝΔ δεν είναι ψιλικατζιδικο. Κλέβουν χοντρά στη ΝΔ !
Άπληστα σκουπίδια είναι οι περισσότεροι πολιτικοί της ΝΔ.
Σκαταδερφές , γιουσουφάκια Αβερωφικά .
Μετά την ήττα στις 20 Σεπτεμβρίου, η ΝΔ θα κοπεί σε 2 ή 3 κομμάτια.
Δικο μου κλωνο θα πεις?Α καλα αυτος αμα ψοφησει θα χαθουν τα μισα account απο εδω μεσα....maximos 2014 και αλλα τετοια πατριωτικα
ναι ..ξεφτυλιστηκε εντελως ,,σωστοςΟ τσιπρας που ηταν οπαδος του μαρξ και εφερε τα capital controls μιλαηςε αποψε για startups...μονο στην Ελλαδα τοση![]()
Επειδή παντως ειμαι βεβαιος οτι εχεις καταλαβει πια οτι εβαλες μαλακια στοιχημα, παρασυρομενος απο τον αυθορμητισμο σου, ειμαι προθυμος να δεχθω ακυρωση.Δεν πειραζει αλεξουκο....οτι ειπαμε δεν αλλαζει.
Σωστα. Ο Συριζα ψωνισε στελεχη απο τον πλανητη Αρη προφανως, ή απο καποιο αλλο γαλαξια.Το Πασοκ και η ΝΔ έχει στελέχη που είναι επαγγελματίες απατεώνες.
ΔΕΝ τους νοιάζει να πάει μπροστά η χώρα, μόνο να κοροϊδέψουν και να κλέψουν
θέλουν τα σκουλήκια αυτά.
Tα cc τα έφερε ο Τζίφρας που προκήρυξε "δημοψήφισμα" όταν τέλειωνε το πρόγραμμα στήριξηςναι ..ξεφτυλιστηκε εντελως ,,σωστος
υγ τ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΑΦΕΡΕ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΗς ΕΕ τραπεζοκρατιας... ;)
Επειδή παντως ειμαι βεβαιος οτι εχεις καταλαβει πια οτι εβαλες μαλακια στοιχημα, παρασυρομενος απο τον αυθορμητισμο σου, ειμαι προθυμος να δεχθω ακυρωση.
Τωρα ομως.
Αυτη η σιγουρια σου...Αυτος ο εγωισμος σου...
Το Πασοκ και η ΝΔ έχει στελέχη που είναι επαγγελματίες απατεώνες.
ΔΕΝ τους νοιάζει να πάει μπροστά η χώρα, μόνο να κοροϊδέψουν και να κλέψουν
θέλουν τα σκουλήκια αυτά.
Μηπως, λεω μηπως, θυμασαι τι εδινε για το δημοψηφισμα ο στοιχημαν?Ο Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός την επόμενη Δευτέρα.
Και ο Λεβέντης θα έχει μπει στη Βουλή.
Αυτά λεει ο Stoiximan, που ανήκει στο Μπόμπολα.
Τόμπολα ! Ο Μπόμπολας ξέρει....
Ο Βαγγέλας θα έχει όλο το χρόνο να ξεκουραστεί !![]()
Σε αλλη χωρα μπορει. Εδω διοριζαν και εκαναν ρουσφετια για να κερδισουν την βουλευτικη εδρα και οχι με το εργο τους..Φιλε μου υπερβαλλεις δεν το καταλαβαινεις? Ακομα κ ετσι να ειναι,που δεν ειναι...ενας πολιτικος θελει να πηγαινει καλα κ το μαγαζι για να μπορει να ξανακυβερνησει αργοτερα. Ελπιζω να καταλαβεις το λαθος σου.