apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Tι ωρα??? Περιμενω με αγωνια!!!Σήμερα το βραδυ ο Alex71 θα δωσει τις προβλεψεις του για το εκλογικο αποτελεσμα.
Χωρις να χρειαζεται να προηγηθει το debate.
Tι ωρα??? Περιμενω με αγωνια!!!Σήμερα το βραδυ ο Alex71 θα δωσει τις προβλεψεις του για το εκλογικο αποτελεσμα.
Χωρις να χρειαζεται να προηγηθει το debate.
Eλα βαλε και εσυ κλωνε ενα στοιχημα να ξεσκαρταρει λιγο ο server του bou
Μπραβο μαθαμε και κατι επιπλεον για σενα εκτος απο το οτι μονο τρολλαρεις..!Δεν βαζω στοιχηματα με νουμερα ποσο μαλλον δε οταν αυτα ειναι ανεκδοτα...
Eγω μια χαρα σε καταλαβα και συμφωνο μαζι σου. Εκτος απο οτι συσπειρωσε τους ΑΝΕΛ συσπειρωσε και αυτους που ηταν πρωην ΝΔ και ψηφισαν συριζα να τον ξαναψηφισουν.
Oμολογω οτι οι τελευταιες πληροφοριες μου, με κανουν να δισταζω να δωσω την προγνωση, επειδη ερχονται σε αντιθεση με αυτα που πιστευα οτι θα γινουν.
Ας πουμε περιμενα ανοδο Χρυσης Αυγης και ΠΑΣΟΚ σε νουμερα ανω του 7%, πλην ομως μαθαινω οτι η πολωση συντριβει και τους δυο. Επίσης, μαθαινω οτι η ΛΑΕ ειναι το πιθανοτερο να μεινει εκτός βουλης, συντριβομενη κι αυτη απο τον Συριζα. Παμε για δικομματισμο του 65% "α λα παλαιά".
Θα κάνω λοιπον εναν συνδυασμό και θα δωσω την προβλεψη μου, ετσι οπως πηγαζει απο τις τελευταιες πληροφοριες μου, μολονότι βαθια μεσα μου δεν πιστευω οτι η ΧΑ και το ΠΑΣΟΚ θα ειναι τοσο χαμηλα.
Παμε λοιπον.
NΔ: 32-33%
Συριζα: 31,5-32,5%
ΧΑ: 6,5-7%
ΚΚΕ: 6-6,5%
Ποταμι: 5,5-6%
ΕΚ: 4-4,5%
ΠΑΣΟΚ: 4-4,5%
ΛΑΕ: 2,5-3%
ΑΝΕΛ: 1,5-2%
Oμολογω οτι οι τελευταιες πληροφοριες μου, με κανουν να δισταζω να δωσω την προγνωση, επειδη ερχονται σε αντιθεση με αυτα που πιστευα οτι θα γινουν.
Ας πουμε περιμενα ανοδο Χρυσης Αυγης και ΠΑΣΟΚ σε νουμερα ανω του 7%, πλην ομως μαθαινω οτι η πολωση συντριβει και τους δυο. Επίσης, μαθαινω οτι η ΛΑΕ ειναι το πιθανοτερο να μεινει εκτός βουλης, συντριβομενη κι αυτη απο τον Συριζα. Παμε για δικομματισμο του 65% "α λα παλαιά".
Θα κάνω λοιπον εναν συνδυασμό και θα δωσω την προβλεψη μου, ετσι οπως πηγαζει απο τις τελευταιες πληροφοριες μου, μολονότι βαθια μεσα μου δεν πιστευω οτι η ΧΑ και το ΠΑΣΟΚ θα ειναι τοσο χαμηλα.
Παμε λοιπον.
οι προβλεψεις σου είναι για τα σκουπίδια, παντως του ρεντμαν του εφτιαξες τη διαθεση μιας κι εβαλες τον λεβεντη στη βουλη![]()
οι προβλεψεις σου είναι για τα σκουπίδια, παντως του ρεντμαν του εφτιαξες τη διαθεση μιας κι εβαλες τον λεβεντη στη βουλη![]()
Ποια 80 ρε φιλε, 64 ετων ειναι, συνομηλικος του Σαμαρα, της Ντορας, του ΓΑΠ και του Μειμαρακη. Ολοι του 1951-1952 ειναι.Λεβεντης ειναι ψηφος απογνωσης κατα την γνωμη μου. Δεν με νοιαζει αν επαληθευτηκε, εγω ατομο που πλησιαζει τα 80 και λεει "με τους γνωστους που εχω στην Ευρωπη, εντος 2 μηνων θα εχουμε βγει απο το μνημονιο" δεν ψηφιζω.
Εκτος απο αφορισμους, μηπως υπαρχει η δυνατοτητα καταθεσης καποιας αποψης?οι προβλεψεις σου είναι για τα σκουπίδια, παντως του ρεντμαν του εφτιαξες τη διαθεση μιας κι εβαλες τον λεβεντη στη βουλη![]()
καλα ρε μαλ,,, εσυ ελεγες εχεις βαλει κ στοιχημα πασοκ τριτο κομμα....Oμολογω οτι οι τελευταιες πληροφοριες μου, με κανουν να δισταζω να δωσω την προγνωση, επειδη ερχονται σε αντιθεση με αυτα που πιστευα οτι θα γινουν.
Παμε λοιπον.
ΑΝΕΛ: 1,5-2%αλε 5&
Παμε λοιπον.
Ειναι η προβλεψη μου, βασισμενη στις μετακινησεις των ψηφοφορων οπως προκυπτουν από τις δημοσκοπησεις, τις εκτιμησεις και τις πληροφοριες μου.Αυτα τα ποσοστα ειναι δικη σου εκτιμηση;
Αν ειναι καμια δημοσκοπηση, μην αναρωτηθεις γιατι κερδισε ο ΣΥΡΙΖΑ με 5 μοναδες.
Αν ειναι δικα σου παω πασο, μου αρεσουν κι εμενα ετσι.
εχει εργαστει πολυ κ μεγαλοδειχνειΠοια 80 ρε φιλε, 64 ετων ειναι, συνομηλικος του Σαμαρα, της Ντορας, του ΓΑΠ και του Μειμαρακη. Ολοι του 1951-1952 ειναι.
Πρώτον δεν είπε ότι σε 2 μήνες θα έχουμε βγει από το μνημόνιο και δεύτερο δεν είναι 80 63 είναι ο Σαμαράς 64 για τον Σαμάρα γιατί δεν λες ;Λεβεντης ειναι ψηφος απογνωσης κατα την γνωμη μου. Δεν με νοιαζει αν επαληθευτηκε, εγω ατομο που πλησιαζει τα 80 και λεει "με τους γνωστους που εχω στην Ευρωπη, εντος 2 μηνων θα εχουμε βγει απο το μνημονιο" δεν ψηφιζω.
ειναι βαλτος,,σπιουνος..Πρώτον δεν είπε ότι σε 2 μήνες θα έχουμε βγει από το μνημόνιο και δεύτερο δεν είναι 80 63 είναι ο Σαμαράς 64 για τον Σαμάρα γιατί δεν λες ;
![]()